- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
doğrudur hayatım benimde evde 11 e kadar iş bitmiyo yemek çamaşır derken bakıyom 11 olmuş hopp bi meyva tabağı sonra yatış daha çok işteyiz valla fisfisfisfisfisfis erkeklerin işi daha kolay yemek yiyip yayılıyorlar biz hep ayaktayız aktifiz bide offf bugün çok yoruldum demiyorlar mı gelde çileden çıkma:mymeka::mymeka:ayyy sorma cücüm evde bana bi uyuşukluk geldi, ama evde kalmak çok yorucu oluyo onu anladım walla hiç iş bitmiyo buraya bile giremiyom doru dürüst-tatlicadiarzu-
Kısslar şimdi iş yerimlen izin rapor olaylarını konuştum. son 8 haftana girmeden önce, doktorundan çalışabiliryazısı al dediler. O zaman 3 hafta kalana kadar çalışabiliyomuşum. Eğer ki o zamanda doğum gerçekleşmezse, ya da sezeryanla daha erke alcaklarsa bi yazı daha alırsın duruma göre yakmayız izinlerini dediler. Duruma göre ayarlıcaklar yani, doğum sonrası 5 haftamı kesin kullanmış olcam
kıslar merhaba.
kasılma dediginiz sey karnınızın bi tarafının aniden sertlesmesi mi? sanki bisey toplanıyomus gibi oluo orda ve bayaa sertlesio.sonra gevsiyo
selam kızlarr,
canım izin olayına değinince aklıma geldi
ssk lı çalıan arkadaşlar izin alınca hani maa alamıyorsunuz yaa onun yerine ssk bir miktar ödeme mi yapıyor aylık mı yapıyor bu konuda bilginiz varmı?
evet canım aynen öyle bi şey karnında futbol topu varmış gibi bişeyyerimseniben
normalmiymis bu :1shok: bana gun icinde cok oluoda
bu haftalarda oalbiliyormuş yalancı doğum sancısı rahim kendini doğuma hazırlıyormuş önemli olan 5 dk bi giren sancıalr ve sertleşmelermiş amazonun olmuştu hastaneye gidip serum takmışlardı onada bi sorarsın canımfisfisfis
selam kızlarr,
canım izin olayına değinince aklıma geldi
ssk lı çalıan arkadaşlar izin alınca hani maa alamıyorsunuz yaa onun yerine ssk bir miktar ödeme mi yapıyor aylık mı yapıyor bu konuda bilginiz varmı?
saol canım verdigin bilgiler icin. :1hug: ctesi randevum var ben doktora soylim bunu
aylık değil canım 4 aylık alıyorsun 3/2 sini ödüyor asgari ücretten mi ödeniyor primin
evt maaş yüksek ama prim asgari tutardan.. çok önemli değil aslında ama muhasebecim hergün hatırlatıyor bişeyler soruyor hiç bilgim olmadığı için sormak istedim..
bebeğin bir tarafta toplanması bende de oluyor ,doktorum normaldir,rahim kendini doğuma hazırlıyor ara ara olur demişti.. gün içerisinde bende birkaç defa oluyor
o zaman çok düşük alırsın sskdan paranı 1600 gibi bi para alırsın 4 aya canım benim de asgariden ben yükselttrimdim benim net 823 gözüküyor şuan ssk dan alcağım para 2600 arada 1000 oynuyor yani bence konuş patronunlakaydirigubbakcemile5
cvp sonra bakarım sizler yazın olurmu bebişimin cicilerini yıkıyoruzda teyzoşları:teytey:
senin bileceğin iş tabii canım muhasebecine bırakma bence hem ilerde alacağın tazminatıda çok etkiliyor mesela ben 5 seneye 3 milyar alacağıma çıkarsam 5 seney 7 milyar alcamsorun değil eğerki değercek kadar yüksek miktardaysa yükseltir muhasebecimiz ssorun değil.. ben iyice bir konuşayım o zaman
cvp sonra bakarım sizler yazın olurmu bebişimin cicilerini yıkıyoruzda teyzoşları:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?