- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
slm kızlar yerimseniben
oh ne güzel,,ben bebişin eşyalarını kutularından çıkarmadım odasında bir köşede öyle duruyor biraz daha zaman geçsin öyle yıkayıp düzeyim,odayı düzelteyim diye düşünüyorum
bazen görünce dayanamıyorum hemen odayı düzleyeyim diyorum ama daha erkendir diye vazgeçiyorum
nbr kuzular..gezdikk gezdikk geldikk yorulduk kuzumnan..ne güsel serinledi hawa,tatlu tatlu esiyo....sis naaptınısss keyifler nası...
valla banada erken geliyodu amazon korkutana kadar bide bu kasılmalar bende çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk fazla olduğu için çıksın aradan dedim
gezmeci zuzum hoşgeldin.....tamda gezilecek hava serinserin...bu sene şansımızdan serin geçio yaz..sıcak hiç çekilmioooyerimseniben
canım naztaz sabah nezaman buluşalım diyordu...bende zuzum ayarlıyacaktı ama müsait olamadı dedimm....bi el atsan diom buluşma işineeeyerimseniben
strawberry29 geçmiş olsun canım....şeker seviyenin normale dönmesine sevindimmm...yerimseniben
bende iyiyim canım ne olsun paşamla oturuyoz serin serin ohhh zemuszemusiyi sayılırım yasemincim sen nasılsın canım yerimseniben
hoşgeldin zuzum gez bakalım sen bide nispet yapıyo bak zilliye nereleri gezdin bakalım bu akdar saat hesap ver hemen :umursamaz:nbr kuzular..gezdikk gezdikk geldikk yorulduk kuzumnan..ne güsel serinledi hawa,tatlu tatlu esiyo....sis naaptınısss keyifler nası...
aaa ne oldu şekerim anlat hele bakalımkızlarrrr ya ben cok sıkıldım ....
aglıyorum valla sınırlerım bozuldu yapacak hıçbısey yok ya......
benim 50lik 111 çıkmasına rağmen doktor yarın 100 lük yaptırcak bende yarın mosmor mu gezecem abowwwwww:1shok::1shok:Kızlar nslsnız?
Şeker yüklemesi yaptırmamış olan ya da 50lik yaptırıp yüksek çıkanlara ;
İlk 50lik yüklemeniz yüksek çıkarsa 2 gün sonra dr.unuzdan 100lük isteyin arkadaşlar! Başıma geleni anlatayım.
50lik yüklemem tok ve haftasında ve 1 gün öncesi ve sabahında bol şekerli gıdalar tükettiğim için 204! çıkmıştı. ( Yani ben ona bağlamıştım çünkü ailemde şeker yok, kilolu değilim ve hiçbir belirtiyi tam anlamıyla karşılamıyorum en azından riskim gayet düşük olduğunu düşündüm.) Sonra dr.um hemen diyetisyene yönlendirdi beni ve şeker aleti aldırdı ilk ölçmeye başladığımdan itibaren acayip düşük seviyelerde devam edince 6.gününde dr.uma telefon edip şeker ölçümlerimi ilettim o da bu işte bir gariplik olduğunu ölçümlerimin gayet düşük olduğunu ve hemen 100 yapmamı istedi. Ertesi sabah aç karna gittim tam 4 saat hastanede kolumda iğneyle dolaştım ( bir kolum mosmor şu anda) sonuç ne? açlık ve yükleme değerlerim alt sınırda nerdeyse!!!
Diyeti kesti hemen normal gıda alımıma döndüm! Ama 6 gün burnumdan geldi.! Dr.um 50lik şeker taramasından önce ağır şeker alımının ve stresin buna yol açabileceğini söyledi. Aman dikkat! Boşu boşuna aç kalmayın 100lüğe gerek yok dese bile yaptırın yüksek çıkarsa 50lik.
Ayrıca, 50lik aç tok farketmez dense de mutlaka 12 saat aç gidin ve 2 gün önceden şeker alımını kesin.
Amazon niye korkuttu yahu?:1shok:
Geçmişi okumadım henüz. Herşey yolunda di mi? Herkes iyi di mi?:1shok:
zuzum topic aç...oradan duyuralım...çünkü burda kaynar gider.....yerimseniben
men geldimmm kaydirigubbakcemile2 kızımı gördüm teyzeleriii büyümüş kocaman olmuşş prensesim 1.134gr mışherşeyi normal dedi dr yeri genişmiş ondan karnımda kocamanmış gerilmelere dikkat et dedi erken doğumunda habercisiymiş fazla yorulmayın bol bol dinlenin dedi kızım ters duruyormuş en azından erken doğum riskin şu an için yok dedi şükürr :Saruboceq: hoplayıp duruyordu kızımm opuyorumnanaktan kramplarımı sordum bol süt ürünü tüket dedi bişey vermedi ama ben sağlık ocağına yazdırdım toz magnesıum diasporal şimcik içtim böhh hiç beyenmedim :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?