wrose maşallah kızına canımmmmmmm...ya bende bibişimi görmek istiyorummmm...(
wrose maşallah kuzuna benim paşam ne kadar oldu acaba çok merak ediyom cumartesi görcem offff çok varrsositososito
kıss gezenti zuzu nereleri gezdin gene anlat bakalım
Maşallah canım abla olmuş senin de kızın. Kaç haftalıktın sen canım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ne mutlu oluyoruz dimi onlardan böyle haber alıncaa :dance::teytey::dance::teytey:sağlıklı bi şekilde bide yanımıza alsakk hayırlısıyla inşşş, sen nezaman görcen oğluşunu canımmm
azönce kalktım ayağa içeriye gitcektim tam pcnin şarj kablosuna takılıp bi güsel yere kapaklandım...dizim çok acıyo yaa
canımallah izin verirse 27 temmuzda görücem oğluşumu.....:asigim:
Ben gitttim de ilk yorumu bilem yaptım :lepi:ay yok çok gesmedim ööle yürüyüş olsun die 1-2 saat şeyettim..sokak sokak gesdim,bi arkidişime uğradım..ööle...
gulicaann cmts randewun warsa iptal ett
ankaralı 2009 ekim anaları hadi buluşalım :) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
azönce kalktım ayağa içeriye gitcektim tam pcnin şarj kablosuna takılıp bi güsel yere kapaklandım...dizim çok acıyo yaa
opuyorumnanaktan 27 haftalık oldum canımm zemuszemus
geçmiş olsun zuzumm dikkat et kendinee canımmm
Ben gitttim de ilk yorumu bilem yaptım :lepi:
Ayy karnına bişey olmadı demi zuzuumm
zuzum geçmiş olsun...varmı bişeyin canım....dikkat et bitanem :teselli:azönce kalktım ayağa içeriye gitcektim tam pcnin şarj kablosuna takılıp bi güsel yere kapaklandım...dizim çok acıyo yaa
kojaman olacak o zamana oğluşun inşş canımm opuyorumnanaktan
slm kızlar yerimseniben
nbr kuzular..gezdikk gezdikk geldikk yorulduk kuzumnan..ne güsel serinledi hawa,tatlu tatlu esiyo....sis naaptınısss keyifler nası...
Kızlar nslsnız?
Şeker yüklemesi yaptırmamış olan ya da 50lik yaptırıp yüksek çıkanlara ;
ılk 50lik yüklemeniz yüksek çıkarsa 2 gün sonra dr.unuzdan 100lük isteyin arkadaşlar! Başıma geleni anlatayım.
50lik yüklemem tok ve haftasında ve 1 gün öncesi ve sabahında bol şekerli gıdalar tükettiğim için 204! çıkmıştı. ( Yani ben ona bağlamıştım çünkü ailemde şeker yok, kilolu değilim ve hiçbir belirtiyi tam anlamıyla karşılamıyorum en azından riskim gayet düşük olduğunu düşündüm.) Sonra dr.um hemen diyetisyene yönlendirdi beni ve şeker aleti aldırdı ilk ölçmeye başladığımdan itibaren acayip düşük seviyelerde devam edince 6.gününde dr.uma telefon edip şeker ölçümlerimi ilettim o da bu işte bir gariplik olduğunu ölçümlerimin gayet düşük olduğunu ve hemen 100 yapmamı istedi. Ertesi sabah aç karna gittim tam 4 saat hastanede kolumda iğneyle dolaştım ( bir kolum mosmor şu anda) sonuç ne? açlık ve yükleme değerlerim alt sınırda nerdeyse!!!
Diyeti kesti hemen normal gıda alımıma döndüm! Ama 6 gün burnumdan geldi.! Dr.um 50lik şeker taramasından önce ağır şeker alımının ve stresin buna yol açabileceğini söyledi. Aman dikkat! Boşu boşuna aç kalmayın 100lüğe gerek yok dese bile yaptırın yüksek çıkarsa 50lik.
Ayrıca, 50lik aç tok farketmez dense de mutlaka 12 saat aç gidin ve 2 gün önceden şeker alımını kesin.
men geldimmm kaydirigubbakcemile2 kızımı gördüm teyzeleriii büyümüş kocaman olmuşş prensesim 1.134gr mışherşeyi normal dedi dr yeri genişmiş ondan karnımda kocamanmış gerilmelere dikkat et dedi erken doğumunda habercisiymiş fazla yorulmayın bol bol dinlenin dedi kızım ters duruyormuş en azından erken doğum riskin şu an için yok dedi şükürr :Saruboceq: hoplayıp duruyordu kızımm opuyorumnanaktan kramplarımı sordum bol süt ürünü tüket dedi bişey vermedi ama ben sağlık ocağına yazdırdım toz magnesıum diasporal şimcik içtim böhh hiç beyenmedim :bbo:
zuzum geçmiş olsun...varmı bişeyin canım....dikkat et bitanem :teselli:
inşlah canım yalnız geçmio zaman bir türlüüü...:bbo:çok özledim oğluşumuuu:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?