2009 Ekim Anneleri

wrose maşallah kuzuna benim paşam ne kadar oldu acaba çok merak ediyom cumartesi görcem offff çok varrsositososito

wrose maşallah kızına canımmmmmmm...ya bende bibişimi görmek istiyorummmm...(

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ne mutlu oluyoruz dimi onlardan böyle haber alıncaa :dance::teytey::dance::teytey:sağlıklı bi şekilde bide yanımıza alsakk hayırlısıyla inşşş, sen nezaman görcen oğluşunu canımmm

benim 50lik 111 çıkmasına rağmen doktor yarın 100 lük yaptırcak bende yarın mosmor mu gezecem abowwwwww:1shok::1shok:

Düşük çıkınca da yaptırıyorlar mı? Benim morardı çünkü kan kalmadı bir kolumda senin olmaz belki ööle düşünme.

amazonun karın sertleşmesi olmuş ve nst ye bağlamışlar geçen akşam serum falan vermişler şimdi iyi çok şükür 5-6 tane sancısımı ne çıkmıştı galiba yada kasılması tam hatırlayamadımCADIARZU[/QUOTE]

Ayyy çok geçmiş olsun:1shok: Benim de karnım sert oluyor bazen ama geçiyor gazla ilgili bir durumdur umarım CADIARZU

azönce kalktım ayağa içeriye gitcektim tam pcnin şarj kablosuna takılıp bi güsel yere kapaklandım...dizim çok acıyo yaa

canımallah izin verirse 27 temmuzda görücem oğluşumu.....:asigim:

Ben gitttim de ilk yorumu bilem yaptım :lepi:

azönce kalktım ayağa içeriye gitcektim tam pcnin şarj kablosuna takılıp bi güsel yere kapaklandım...dizim çok acıyo yaa

Ayy karnına bişey olmadı demi zuzuumm

zuzum geçmiş olsun...varmı bişeyin canım....dikkat et bitanem :teselli:
kojaman olacak o zamana oğluşun inşş canımm opuyorumnanaktan

inşlah canım yalnız geçmio zaman bir türlüüü...:bbo:çok özledim oğluşumuuu:asigim:

slm kızlar yerimseniben

slmm ajkımm:asigim:

nbr kuzular..gezdikk gezdikk geldikk yorulduk kuzumnan..ne güsel serinledi hawa,tatlu tatlu esiyo....sis naaptınısss keyifler nası...

hoşgelgin gezgin zuzuuŞeniz yaa enerjine hayranım ben çok halsizim yaa iş yapıyom hemen yoruluyom şeyimi kaldırasım yok walla-tatlicadiarzu-

cnm geçmiş olsun:teselli:
yaaa cnm benimde 50lik 145 çıkmıştı dr 100lük dedi ama ben midemdeki sorun yüzünden yaptıramadım 2 farklı günde denemem rağmen. en sonr çare 1 gün boyunca eczanede takip yaptırdım her çöğünden önce ve yemeklerde 2 saat sonra parmaktan şekere baktılar tokluk lar bile hep 100ün altında çıktı...
acaba bendede seninki gibi bi durum söz konusu olabilirmi diye kafam kurcalandı, bende senin gibi kendimde şeker oldunu düşünmüyom hiç

maşallah cnm kuzunaa
kaç haftalıksın gözükmüyo takviminde 28 1 ken benim kızımda 1274 gıramdı

zuzumm geçmiş olsun:teselli: tikkat et ajkımmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
zuzum geçmiş olsun...varmı bişeyin canım....dikkat et bitanem :teselli:

inşlah canım yalnız geçmio zaman bir türlüüü...:bbo:çok özledim oğluşumuuu:asigim:

saol lalimm yok bişeyim dizim dışında..cmts topallıyabilürünn sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…