2009 Ekim Anneleri

bende sesleniyordumkaydirigubbakcemile3
artık bebekten bahsederken alya diyoruz hem içimize sindi hem ağzımız alıştı,çok güzel bi duygu..
kızımızın adı kesin belli oldu ALYA DUA..

adıyla büyüsun prensses inşallah canım bende dilara dıye çağrıyorum .çok sevmedım bu ismı ama baba çok ısteyınca napalım dedım kıramadım.

zeynepçim maşallah yavru kuşa kocaman olmuş annesi. sağlıkla devam etsin inşallah bütünbebişlerimiz.

Handan - amazon bugün bebişlerinizi göreceksiniz güzel haberlerle gelin inş.

inşallah pempeecimmm Şeniz

maşallah zeynepcim kızınaaaaaa ay hala ayda 1 çagırıolar ya üffff çok uzun

evet canım bende daha erken bekliyodum ama bu son 1 aylık gidişimiz olacak ..bundan sonra 2 haftada bir çağırmaya başlarlar...

oyy maşallahh kuzuna zeynebimm

saolasın teyzesi

Allah nazarlardan saklasın ...ne güzel bebek almıs sen almamıssın .hayırlısıyla sağlıkla kucağına nasip etsin rabbim ,hepimizin inşallah :1hug:

amin canım çok saol...evet bende bebek almamıştır dedim ama 600 gr 1151 e çıkmış kuzum...bende 200 gr geri gitmişim...hep böyle olsa keşke ben almsam o alsa ne güzel olur...

Zeynep maşallah canım kızına kocaman olmuş opuyorumnanaktan

evet teyzesi kocaman olmuş..hatta ben dr a erken doğumdan korkuyorum dedim..oda öyle bir riskin yok dedi...ama olsa bile (allah korusun tabi) meleğim artık dışarda yaşabilecek duruma gelmiş..öyle dedi drumuz...

selam herkesee umarım herkes iyidir..

çatı muayenesi deyince benim doktorum ağustosun 2.haftasında kontrolum var sanırım o zaman yapılacak..
ama bana normal olmaz büyük ihtimalle sezeryan olacaksın dedi..bende artık kesin kararımı verdim sezeryan olacam ,bu durumda bana çatı muayenesi yapılır mı ki

bu kadar miskinlik yeter..gidip hazırlanalım kuzumnan da gesmeye çıkalım ana kız:))) hadi bis kaçarrr...

selam kıslarr
zuzuuu (1shok: off hiç rahat olamam.. hayatımda bir kere alttan muayene edildim mantar yuzunden rengim degişti resmen..birde erkekti doktorum..
gerci kadın erkek hiç farketmezz utanıyorum ben :kedi:

ol bakim nası olcaksan..eldiweni takıp karıştırcaklar içini.. mafoldumben mafoldumben

hmm..çatı muayenesi yapmadan neye dayanarak dediki?kafamçokkarıştı

yaa kızlarr sizlerin bebek kilolarına bakınca benimki çok gibi geliyoooo (
27-5 ken doktor 1 kilo 300 küsür gram demişti, kendi haftasından 1,2 hafta önde gidiyor dedi..
her gittiğimde boyu uzun diyor acaba boyu uzun diye kilosu normal de bana mı çok gibi geliyor.
ay kafam karıştı
eşime diyorum bu çozuk doğunca yeni doğmuş gibi olmayıpta kocaman bişey mi çıkacak diye ayy çok garip bir duygu yaa

hmm..çatı muayenesi yapmadan neye dayanarak dediki?kafamçokkarıştı

canım bende kan pıhtılaşması olduğu için kan sulandırıcı iğneler kullanıyorum,dolayısıyla genelde bu durumdakilere normal doğumda kanama riski olduğu için çok önerilmiyo..
birde bana bebeğin büyük dedii,normalden uzun ve kilolu gidiyor böyle olursa sen minyon tiplisin normal zor olur dedi

ol bakim nası olcaksan..eldiweni takıp karıştırcaklar içini.. mafoldumben mafoldumben

içimimi karıştırcak ığğykkk... ne hallere düşüyos yaw bebelere bak erkekler ıcın kocalar ıcın hava hoş klava: daha neler görçez bakalım herşey kadınlar için yaşasın kadınlık:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…