Handan - amazon bugün bebişlerinizi göreceksiniz güzel haberlerle gelin inş.
bende sesleniyordumkaydirigubbakcemile3
artık bebekten bahsederken alya diyoruz hem içimize sindi hem ağzımız alıştı,çok güzel bi duygu..
kızımızın adı kesin belli oldu ALYA DUA..
zeynepçim maşallah yavru kuşa kocaman olmuş annesi. sağlıkla devam etsin inşallah bütünbebişlerimiz.merhaba şeker anneler....şimdi dr dan geldim kızım 1151 gr olmuş boyuda 38 cm olmuş...herhangi bir sorunu yokmuş çok şükür...ben bu ay hiç kilo almamıştım ama kızım almış allahtan...dra çok fazla aşşağı vuruyo bu dedim korkma rahim ağzında açılma yok dedi hatta ölçüm aldı 4 cm gayet iyi dedi...başı aşşağı dönmüş kızımın yerini yapmış ama farketmiyo sonuçta sezeryan olacak...epidural istiyorum bir sakıncası varmı dedim hayır yok neden olsun dedi sabah 2 tane epidural yaptık korkma dedi...bir dahaki randevuyu banada 4 hafta sonraya verdi...herşey bu kadar yani..allahıma çok şükür...
Handan - amazon bugün bebişlerinizi göreceksiniz güzel haberlerle gelin inş.
ay efet ya çatı muanesi çok önemli işte rahat olmalıyız
çatı muaynesi ne zaman oluyor:bbo:
maşallah zeynepcim kızınaaaaaaay hala ayda 1 çagırıolar ya üffff çok uzun
Allah nazarlardan saklasın ...ne güzel bebek almıs sen almamıssın .hayırlısıyla sağlıkla kucağına nasip etsin rabbim ,hepimizin inşallah:1hug:
Zeynep maşallah canım kızına kocaman olmuş opuyorumnanaktan
zeynepçim maşallah yavru kuşa kocaman olmuş annesi. sağlıkla devam etsin inşallah bütünbebişlerimiz.
inşallah pempeecimmm Şeniz
zeynepciğim maşallah kızına
ol bakim nası olcaksan..eldiweni takıp karıştırcaklar içini.. mafoldumben mafoldumben
selam herkesee umarım herkes iyidir..
çatı muayenesi deyince benim doktorum ağustosun 2.haftasında kontrolum var sanırım o zaman yapılacak..
ama bana normal olmaz büyük ihtimalle sezeryan olacaksın dedi..bende artık kesin kararımı verdim sezeryan olacam ,bu durumda bana çatı muayenesi yapılır mı ki
bu kadar miskinlik yeter..gidip hazırlanalım kuzumnan da gesmeye çıkalım ana kız:))) hadi bis kaçarrr...
hmm..çatı muayenesi yapmadan neye dayanarak dediki?kafamçokkarıştı
ol bakim nası olcaksan..eldiweni takıp karıştırcaklar içini.. mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?