zuzumm sen bu saate kadar iyi bile dayandın totonun üstünde oturmayaa:roflol::roflol::roflol:
anladım meryemcim hayırlısı olsun,özellikle bütün ekim annişlerine kolay doğumlar diliyorum
ol bakim nası olcaksan..eldiweni takıp karıştırcaklar içini.. mafoldumben mafoldumben
anladım meryemcim hayırlısı olsun,özellikle bütün ekim annişlerine kolay doğumlar diliyorum
selam herkesee umarım herkes iyidir..
çatı muayenesi deyince benim doktorum ağustosun 2.haftasında kontrolum var sanırım o zaman yapılacak..
ama bana normal olmaz büyük ihtimalle sezeryan olacaksın dedi..bende artık kesin kararımı verdim sezeryan olacam ,bu durumda bana çatı muayenesi yapılır mı ki
sezeryan olana yapılmaz diye bişey yok kuşum. açılma var mı diye bakıyor doktor. açıklık varsa kısa zamanda doğum başlar demek zaten. o yüzden bakıyolar.
valla derin nefes al deyip parmağını zort diye daldırıyo dohtur.
anaammmmmmmmm
canım detaylı ultasonda bebeğe bakarken benim doktorum açıklık yokk erken doğum riskimiz yok gibi şeylerde söylüyor
birde benim ablamda sezeryan yaptı ondada çatı muayenesi olmamış öyle demişti
neyse gerçi yaparsa yapsın ne yapalım nelere katlanmadıkki bebek için
ben yemeğe gidiyorummm
hoşgeldin mehay
dıkandım.. tirledim vallaha :1shok: acımazmı oyle yaa
hoşgeldin mehayım gell gell bugun konumuz catı muayenesi stres yaptım :))) dusununce
hosbulduk canim nasilsin???kizlar bebisler kacinci haftada donuyor haberiniz varmi??bebisi donen varmi??
arkadaşlar bizim ankaradakı kızlar buluşuyolarmiş ne guzel. bizde istanbulda buluşalımmı?çok guzel olur.ortalarda bıyerdekı ıkı taraftanda geliş kolay olsun.
süper olur ama kimse yanaşmıyor daha önce topic açılmıştı bi araya gelememiştik ne yazık ki:sinifsinif:
yok acımıyo. sen nefes alana kadar barnağını sokmuş oluyo hahahahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?