2009 Ekim Anneleri

hoşgeldin tombiş anniş:))) valla hiç bilmiyorum kuşum ama son haftalara kadar pozisyon değiştirebiliyolar. ama doğum kanalına ne zaman giriyo ben de bilmiyom. 32-34. haftalar falandır herhal.

ne tombisi ulen:mymeka: adim tombis kalacak tombis diye diye sensin tombis...:roflol:

elh iyyiz ..
ne zaman dönerler bi fikrim yok valla..
çatı muayenesine gelince ben evlendiğimde mantar oluşmuştu ozaman alltan muayeneye gitmiştim
1 haftalık evliydim dolayısıyla çok huzursuzlanmıştım doktor resmen azalarmıştı beni evli olduğunu söylemiştin diye de laf soktu baya atışmıştık şimdi düşününce bile geriliyorum off yaa

senin yemegin vardı pizza:roflol: ama ben yemedim tabiki:lepi: çorba içtim salata yedim 1 dilimde kepek ekme yedim o gadderrr 1 saa sonra sütümü ve meyvalarımı yerim napım CADIARZU

aa niye yemedin yaf mirmirmirmir
bizim listedede bugun icin pizza yazıodu bende cok mutlu olmustum.yemekhaneye gidince pilav ustu doneri gorunce yıkıldım :bbo: ama yinede yedim hepsini cokacimcoook

aa niye yemedin yaf mirmirmirmir
bizim listedede bugun icin pizza yazıodu bende cok mutlu olmustum.yemekhaneye gidince pilav ustu doneri gorunce yıkıldım :bbo: ama yinede yedim hepsini cokacimcoook

bendee pilav üstü döner olsa yerdim hepsinikaydirigubbakcemile3 kısım pissada bi ben yokum üstünde herşey vardı salam sucuk bilmemne ben öle yiyememfisfisfis

senin yemegin vardı pizza:roflol: ama ben yemedim tabiki:lepi: çorba içtim salata yedim 1 dilimde kepek ekme yedim o gadderrr 1 saa sonra sütümü ve meyvalarımı yerim napım CADIARZU

sen pizzayi kilo almamak icinmi yemedin yoksa sucuk salam var diyemi??:uhm:bende yiyince sebzeli yiyorum sucuklu salamli yemiyorum cunku.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…