hoşgeldin tombiş anniş:))) valla hiç bilmiyorum kuşum ama son haftalara kadar pozisyon değiştirebiliyolar. ama doğum kanalına ne zaman giriyo ben de bilmiyom. 32-34. haftalar falandır herhal.
ayy bugun ögle yemegi hiç ii degildi aç kaldık bis kıslar(
niye ne vardi canim????bisey yiyemedinmi??
üzüldüm handancım
toplu yemeklerde oluyor ne yazıkki benim şanslı son 2 günüm annemden ayrılınca bende avcumu yalıcam mafoldumben
senin yemegin vardı pizza:roflol: ama ben yemedim tabiki:lepi: çorba içtim salata yedim 1 dilimde kepek ekme yedim o gadderrr 1 saa sonra sütümü ve meyvalarımı yerim napım CADIARZU
yok acımıyo. sen nefes alana kadar barnağını sokmuş oluyo hahahahaa
senin yemegin vardı pizza:roflol: ama ben yemedim tabiki:lepi: çorba içtim salata yedim 1 dilimde kepek ekme yedim o gadderrr 1 saa sonra sütümü ve meyvalarımı yerim napım CADIARZU
allahın oburu beni de ye :icecream:
aa niye yemedin yaf mirmirmirmir
bizim listedede bugun icin pizza yazıodu bende cok mutlu olmustum.yemekhaneye gidince pilav ustu doneri gorunce yıkıldım :bbo: ama yinede yedim hepsini cokacimcoook
bendee pilav üstü döner olsa yerdim hepsinikaydirigubbakcemile3 kısım pissada bi ben yokum üstünde herşey vardı salam sucuk bilmemne ben öle yiyememfisfisfis
offfffff tam sefdigimden :gitme: ama hamile olunca onlarda yenmio ki benneyaptımki
sen pizzayi kilo almamak icinmi yemedin yoksa sucuk salam var diyemi??:uhm:bende yiyince sebzeli yiyorum sucuklu salamli yemiyorum cunku.....
seni yiyemem kısım çok yaglısındelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?