her ikiside bebişim sonuçta hamur bebeme bi faydası yok o yüzden sebzelide olsa yemezdim yane yerimseniben
cok kilosu olmayan korkmuyor tabi..ama aralarda benim gibi istisnalarda var....ben yerim valla karısık pizza ohh :)) kilodan korkmuyorumm
selam kızlar ben geldım ıkı gundur tatıl hazırlıgındayım bastan asagı temızlık vs ozlemısım forumu bugun cıkıcaz yola ınsallah rahat rahat gıderım antalyama bu arada ben pızza falan yıyorum ya o kadarda dayanamam artık
öff uğraşamam senlen ben kızımı görmeye gidiyorum :umursamaz:
garşulaşıruk inşallah kuuuu, bakalak olcam sana. hadi kzılar hepinizi öpüyorum görüşürüz tekrar.
opuyorumnanaktan
püff ben çig köfte bile yedim massllah bı sorunumuz yok sımdılık cok fazlada ıncelemeyın bacım yakizlar ben doner yemiyorum hamileyken..cunku doneri keserlerken cok iyi pismis ve ince kesilmis olmassa etin arkasinda kalan kisim pismemis oldugundan toxoplasma virusu bulastirabiliyor...gorumcem doner yedikten sonra toxoplasma testi pozitif cikmisti...bana sakin yeme dedi....yemiyorum....
yenmio tabi sakın yeme şişko:mymeka:
cok kilosu olmayan korkmuyor tabi..ama aralarda benim gibi istisnalarda var....
valla bende 4-5 aydir yememistim dun 2 dilim yedim pisman degilim :lepi:bol sebzeliydi cunku...hamuruda cok inceydihihoyyyt
handancım kac kıloyla hamıle kalmıstın eger zayıfsan baya bu kıloyu almanı doktorlar normal karsılıyorlarsebzeli yerdim ama :sm_cool:
ben yarın dr ye ne dicem yaa harbi siko oldum.12 kilo bu boru mu :1rolleyes:
püff ben çig köfte bile yedim massllah bı sorunumuz yok sımdılık cok fazlada ıncelemeyın bacım ya
canim sansin varmiski bebegin mikrop kapmamis ama riske atamam ben ..kendi adima konusuyorum ...zaten cok bekledim bu bebegi incelerim valla.....
kizlar ben doner yemiyorum hamileyken..cunku doneri keserlerken cok iyi pismis ve ince kesilmis olmassa etin arkasinda kalan kisim pismemis oldugundan toxoplasma virusu bulastirabiliyor...gorumcem doner yedikten sonra toxoplasma testi pozitif cikmisti...bana sakin yeme dedi....yemiyorum....
anladim canim.....sen ne zaman isten ayriliyordun handan???ne zamana kadar calisacaksin??
handancım kac kıloyla hamıle kalmıstın eger zayıfsan baya bu kıloyu almanı doktorlar normal karsılıyorlar
ben etlısını yedım annem yapmıstı zaten subat tatılı ıcın urfaya gıtmıstım dayanamadım :kedi:çiğ köfteler etsiz se sorun olmaz hemen hemen heryerde etsiz çiğköfte satılıyo zaten
ben ıkı aylıktım yedıgımde ya ne bıcım cnm cekıyor ama varya yedım sonrada doktoruma dedım ben bı halt ettım cıg kofte yedım ben normal de urfalıyım doktorumda senın bunyen alıskındır bı kereden bısey olmaz dedı bısey olmadı cok sukur
sudenaz ben 51 le hamile kaldım canım ve şuan 61 kiloyum sanırım yani en son öleydim şimdi bilemiyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?