2009 Ekim Anneleri

neyse cnm yuruyebılıyosan
gunde bır saat yuru kılo vermıyorsun ama en azından kılonu kontrol altında tutuyorsun ben bunu kendımde farkettım sısen sadece gobegım kalca ve basen bolgemde bırsey yok buda demek oluyorkı dogumdan sonra pek bı problemım olmucak

anladim canim ama unutmaki sicaklarda artacak o donemde iyi dusun derim...cok zor olur senin icin sonra...

evet cnm sansım varmıs zaten bırdahada yemedım

cok kilosu olmayan korkmuyor tabi..ama aralarda benim gibi istisnalarda var....

valla bende 4-5 aydir yememistim dun 2 dilim yedim pisman degilim :lepi:bol sebzeliydi cunku...hamuruda cok inceydihihoyyyt

bitanemmm mehayımm boyuna gore iyisin yaa sendee naptınnn duyan gercek sancakkk off 1 2 kilo fazlan varsa da dogumdan sonra verirsin inş.

canim sansin varmiski bebegin mikrop kapmamis ama riske atamam ben ..kendi adima konusuyorum ...zaten cok bekledim bu bebegi incelerim valla.....

Rabbim bagıslasın hepimizin bebekini inş.

kızlar temmuz annelerinin dogum hikayelerini okudum da hani daha deminde bahsi gecmişti bir bayan catısı dar diye normal dogum yapamaz demişler gayette kolay normal dogum yapmışşş cok hosuma gitti cok duyguLandım Rabbim bizede kolay dogum nasip etsin
sezeryannn ilk basta agrı yok ama sonrasıı fenaa ve doktor iyi opt. degilse sonrasında yıllarca Kalan sızılarr
benim ilk hamileligim dıs gebelikle sonlanmıstı acık ameleyat olmustum sezeryan gibi o zaMan o doktorum bana normal dogum yapabilirsin demişti ameleyatım guzel gectigi için agrım sızım olmadı sonrasında..ama ameliyatın hemen s0nrası bir felaketti agrılarım dogrulamamam felann off sezeryanda kolay degil adı ustunde ameliyat sonucta
Keske normal dogum yapsak hepimiz kolaycacık Rabbimm nolur yaa

sudenaz ben 51 le hamile kaldım canım ve şuan 61 kiloyum sanırım yani en son öleydim şimdi bilemiyorumkaydirigubbakcemile3
cnm benden uc hafta ondesın ve bence kılon gayet ıyı ben 55 ıle hamıle kalmıstım su an 62 kıloyum ama hala aldıgım kıloyla tatmın olmayanlar var etrafımda sanırım uc hafta sonra bende 2 veya 3 kılo daha almıs olurum

canım öyle deme ama ben üzülürümm bak ( ben sezeryan olacam
ben her iki doğumada kendimi hep hazırladım telkinlerde bulundum,ikisinede hazırdım ama ben normal doğum yapamayacağım,sezeryan olacam hiçte korkmuyorum gayet rahatım çok şükür.diyeceğim şu ;
hangisi sağlıklı ise bizim ve bebeğimiz için öyle doğum yaparız,kendini şartlama sonra kötü oluyor canım o yüzden diyorum

allah hepimize sorunsuz sağlıklı doğumlar nasip etsin

tabkı cok fazla ısrarcı olmak ıyı olmuyor bızım ıcın ve bebegımız ıcın hangısı hayırlıysa ve saglıklıysa o olsun ınsallah hersey yolunda gıderde epıdural normal yapabılırım

canım bende de oyle.sadece gobegim kilo aldı.ne kalca ne gogus ne kollar bacaklar ...bide ayaklarım ve yuzum sisio :bbo:
ama sanki gobek kalacak gibi gelio bende :sinifsinif:

handan sen ilk aylarda kilo almismiydin????su an cok yavas kilo aliyorsun zaten ama bu kadar az yemene ragmen yinede iyi kilon..catlak falan yok dimi???
canım ben çok ii gidiodum 5.ayıma kadar 4 kilo almıştım sonra doktor o elevit denen uyus vitamini verdi ve o beni biden şişirdi 1 ayda 5-6 kilo aldım yemedigim halde ilaçtan doktora söledim ilaç yapmıştır dedi kesti eleviti besinlerden al vitamini dedi yani o ilaç olmasa ben bu kadar almazdımmafoldumben çatlak yok çok şükür ama selülüt oldu baldırımda(

ay saol canım moral verdin bana sende çok iisin bencekaydirigubbakcemile5

insallah canim yaa..benim kardesiminkide sezeryan oldu annem diyordu tuvalete falan gidemiyordu otururken ciyak ciyak bagiriyordu..birde hastalanmis oksuruk baslamis abla karnim yiltiliyor icerden sanki diyordu yaaa...cok zor cokkkkk..insallah normal olur dogumlarimiz....:Saruboceq:

canım bende de oyle.sadece gobegim kilo aldı.ne kalca ne gogus ne kollar bazaklar ...bide ayaklarım ve yuzum sisio :bbo:
ama sanki gobek kalacak gibi gelio bende :sinifsinif:
ya ne kadar dogru bılmıyorum ama normal dogumda gobek kalmıyormus sezeryanda kalıyormus ınsallah kalmazda

mehay sen kac kılo aldın su ana kadar

9 kilo canim 62 ile basladim 71 oldum....Allahtan boy var 1.70 boyum....ama yinede hic bu kadar kilo almadigim icin cok geliyor kendimi zor tasiyorum inankaydirigubbakcemile3gecen yemekten kalkarken masaya tutunarak (destek alarak )kalktiim...esim eyyy masallah zor kaldiriyor dedi...:kedi: gebertecektim onu nerdeyseklava:

ya ne kadar dogru bılmıyorum ama normal dogumda gobek kalmıyormus sezeryanda kalıyormus ınsallah kalmazda

bence onun doğumla çok alakası yok bünyeyle alakalı diye düşünüyorum
hamilelikte bile çoğu inanılmaz kilo alırken bazılarında sadece göbek var düşünsene

çok normal yapıp göbekli kilolu kadın görüyorum
ablamda sezeryan yaptı şuan görsen hiç doğu yapmamış gibi
yani biraz insanın bünyesel yapısıyla alakalı ve doğum sonrası yaşam etkili diye düşünüyorum ben

selulit bendede oldu sort giyiyorum evde bacaklarimi uzatinca falan gozum takiliyor sinir oluyorum valla....herkeste oluyormus ama hamileyken bir biz degiliz...a.s

istisnalar cok ama
ablam cok zayıftı.2 normal dogumun ardından ki hamileliklerinde cok kilo almadı ilkinde 16, 2.de 11 kg aldı.buna ragmen koca gobegi kaldı. bi arkadasta sezeryan oldu dogumdan sonraki 2.ayında sıfır gobekti

buketcim her bünye farklıdır belki bana çok yaptı( vitaminler bana yarıyor ben hamile kalmadan önce 45-47 arası gidip gelirdim çok zayıftım hamile kalmak için vitami içtim kilo alayım die 2 ayda felan 51 kilo oldum yani yarıyor bana

canım benim ben oyle demek istemedim bu senin saglıgın için gerekliyse tabi sezeryan olcaksın
ama bazen normal dogum kotuymus gibi yani sahsen hala kararsızım kacan oluyor sezeryanda kolay sanılıyor ya o acıdan soyledim Normal dogum sansımız varsa korkmayalım
allah hepimize sorunsuz sağlıklı doğumlar nasip etsinaminn
seni uzduysem ozur dilerim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…