canım benim ben oyle demek istemedim bu senin saglıgın için gerekliyse tabi sezeryan olcaksın
ama bazen normal dogum kotuymus gibi yani sahsen hala kararsızım kacan oluyor sezeryanda kolay sanılıyor ya o acıdan soyledim Normal dogum sansımız varsa korkmayalım
allah hepimize sorunsuz sağlıklı doğumlar nasip etsinaminn
seni uzduysem ozur dilerim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ya kızlar bitki cayı ıcıyormusunuz
valahi ben içmiyorum hiç.
meyve suyu,ayran,soda,süt
bunlar dışında bişey içmiyorum
ilk uc ay düdüş tehlıkesı varmısta artık bız 6.yımızdayız hala tehlıkesı varmı onu merak edıyorum
bitkilerin dilini çok iyi bilmek gerek,düşük ve erken doğuma neden olabilecek bir sürü çay var..
ben sadece kuşburnu içiyorum o da çok sık değil belki haftada 2 fincan kadar..
kuşburnunda:C vitamini bulunuyor. Kuşburnunda ayrıca A, B1, B2, K, P vitaminleriyle protein, mineraller, potasyum, sodyum, kalsiyum, magnezyum, fosfor bolca mevcut..
Yan etkisi yok
Kuşburnu’nda hiçbir şekilde insan sağlığına zararlı Pestisit ve ağır metallerin (arsenik, kadmiyum, kurşun ve cıva gibi) bulunmayışı ona güvenli bir şekilde bebek gıdası olma özelliği kazandırıyor
Nelere iyi gelir?
Kan yapıcı, tansiyon düzenleyici, vücudun hastalıklara karşı direncini artırma gibi özelliklerinin yanı sıra Kuşburnu; hemaroid, ülser gibi hastalıklara da şifa oluyor. Kanı temizler, bağırsakları yumuşatır. Mide kramplarına ve sindirim sistemi zorluklarına karşı yararlıdır. Romatizma ağrılarını giderir ayrıca basur tedavisinde iyi sonuç verir. Marmelatı alyuvarların hızla çalışmasını sağlar. Kuşburnu çayı ise hastalıktan yeni kurtulmuş bedene kuvvet verirken soğuk algınlığına, böbrek ve mesane üşütmesine de iyi gelir..
ilk uc ay düdüş tehlıkesı varmısta artık bız 6.yımızdayız hala tehlıkesı varmı onu merak edıyorum
Ben yuruyuse cıkıyorum kızlar kocaman opuyorz sizi bebişimle :)))
bend eiçmiyorum ...kahvaltıları caysız yapamazdım çay bile içmiyorum..bu sabah elım caya gıttı hep..ilk 3 ay düşük tehlıkesı olabılrı dıye ıcmedım alsınd a bır bardaktan düşecegını zannetmıyorum ama ınsanın içi elvermıyor şimdide korkuyorumkızlar... benım tüp bebek oldu..maydnoz bıle yemedım nane v.s. .... sımdı 6.aydayız ama ne olur ne olaz
mehaycım ben bırbrdak içeyım dıyorum yarısı kalıyor beynim itiyor artık... insalalah bebeişlerımızo sgalıkla kucagımıza alırız ..biizmki nazlı bebişler...senın erkek mıydı
selam kızlarr bende hergün çay içiyorum bir fincan ama çok açık kahvltıda birşey olcağını düşünmüyorum bundan dolayı benim annem bana hamileyken pöfür pöfür sigara çay içiyomuş hatta resmi var elinde sigarayla anne dedim utanmadınmı böyle poz vermeye :)) bu arada annemde beni ekimde doğurmuş :)) ama maşallahımm var valla 3900 doğmuşum şimdidideee iyiyim gayet :))
bu arada kızlar geçen akşam benim bebik beni uyutmadı saatlerce sizdede oluyomu idrar torbamın üzerinde tepinip durdu habire wc ye koşturdum 3 saat geçti böyle artık neolur uyu oğlum dedim aslında oynamaı güzel hoşuma gidiyor ama erkekn doğum riskim oldupundan rahime baskı yapmasından korkuyorum çok sağa dönüyorum oraya vuruyo sola dönüyorum oraya vuruyr acaba rahatsızmı oluyor kızlar öyle yatsam birşey olurmu vurdupu yerin üstüne sonra düz kalıyorum ne yapcağımı şaşırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?