anne utanmadinmi boyle poz vermeye" :roflol::roflol: kiz Allah mustakini vermesin emi cok guldum buna..ama dogru soze ne denir....sırnaşık şey
canim bu ara benim bebiste beni uyutmuyor geceleri hele sabahlari erkenden uyanip basliyor yaramazliga.....dedigin gibi taaidrar kesesinin ustunden tekme atinca otururken ayaga kalkasim geliyor...hatta bazen misafirlikte falan oluyorum nasil oturacagimi sasiriyorum...yesin annesi onu...o yeterki kimildasin yaramazlik yapsin ben uykusuz kalmaya raziyim:asigim:
canım ne güzel oynasın işte ben benımkının bir tekmesıne hasretım... ben yatınca od ayatar ben kalkınca kalkar..cokaz hareket yine uyur....bu arad annem sıgara içmiş dıyorsun hamıleyken sıgar içen annelrın bebeklerı ılerde sıgaraya bagımlı oluyormus..sen sıgara kullanıyormuydun canım?selam kızlarr bende hergün çay içiyorum bir fincan ama çok açık kahvltıda birşey olcağını düşünmüyorum bundan dolayı benim annem bana hamileyken pöfür pöfür sigara çay içiyomuş hatta resmi var elinde sigarayla anne dedim utanmadınmı böyle poz vermeye :)) bu arada annemde beni ekimde doğurmuş :)) ama maşallahımm var valla 3900 doğmuşum şimdidideee iyiyim gayet :))
bu arada kızlar geçen akşam benim bebik beni uyutmadı saatlerce sizdede oluyomu idrar torbamın üzerinde tepinip durdu habire wc ye koşturdum 3 saat geçti böyle artık neolur uyu oğlum dedim aslında oynamaı güzel hoşuma gidiyor ama erkekn doğum riskim oldupundan rahime baskı yapmasından korkuyorum çok sağa dönüyorum oraya vuruyo sola dönüyorum oraya vuruyr acaba rahatsızmı oluyor kızlar öyle yatsam birşey olurmu vurdupu yerin üstüne sonra düz kalıyorum ne yapcağımı şaşırdımm
suyu az ıceyımd ıyorum oda olmuyor gecelerı wcyle arkadas olduk iyiceyağmurcan canım bende aynen senin gibiyim gece 7-8 kere wc ye gidiyorum deliksiz bi uykuya hasret kaldım vallamafoldumben
canım hadiii çık yürüyüşe:1hug:bende yuruyuse cikicam guyaa cikamadim gitti :)))
mehaycım kesinlikle katılıyorum o yeterki sağlıkla gelsin sabahlara kadar uyumamaya razıyım dediğin gibi sabahta kalkıp uayndırıyo beni ama babaya gelice fazla oynamıyo bazen yakalıyoz artık elbise üzerinden görünüyo hareketleri zıplatıyo elimi opuyorumnanaktan
cidden annem sigara çay tiryakisi bide pozları var karnı burnunda ben içinde :ecrin_bebek: anne diyorum ya sakat olsaydım hiçmi vicdanın yok :1ninca:
hatta bazen annem bana kızıyo barıyo :tomato: bende diyorum ki Allah senin gibilerine evlat vermiş :icecream: o zaman kopuyo ( ben zor buldum ya ) taş atıyom-tatlicadiarzu-
nisasum bu arada seninle gune gun ayniyiz gebelik haftasi olarak...son adet tarihin ve transfer tarihin ne senin???ilk kan testini kacinci gun yaptirdin ve kac cikmisti????amma sordum heee:)))))
9 ocak canım sona det tarihim.. transfer tarıhim 26 ocak..7 şubat.. kan testi için günümdü ama ben 5 şubatta yaptırdım dayanamadım:)
canım ben ilk yaptırdıgım10.gün 189 gibi birsey cıkmıstı...sonra yukseldı ama ben bunun yanında idrar tahlılıde yaptım evde silik çizgi cıktı hep...12.gün 700lerde cıkmıstoıvalla herseyimiz ayni fakat ben testi 14. gun yaptirmistim 211 cikmisti tek embryoydu benimde senin kac cikmisti???
yok cnm sigara bağımlısı değilim ama tüp bebek ikizlerimi kaybettikten sonra sigaradan tiksinen dumanından tiksinen herkese bağıran ben sigaraya başladım ama günde 3 yada 4 tane devam edecektim taki mucizem beni bulana kadar 9 ay sonra kendiliğinden miniğim geldi ve öğrendiğim gün bıraktım hiçte istemedim
mehay bkoptum kız bizi yalancı çıkarıyolar bunlar babaya oynamıyor :)) benimki de oynamıyo diyip sıkılyol gidince pıt pıt vuruyo en sonunda ben kandırdım bebeğimi ama :) eşime dedimki elleme izle :)) sonra gördü
canım ben ilk yaptırdıgım10.gün 189 gibi birsey cıkmıstı...sonra yukseldı ama ben bunun yanında idrar tahlılıde yaptım evde silik çizgi cıktı hep...12.gün 700lerde cıkmıstoı
yok cnm sigara bağımlısı değilim ama tüp bebek ikizlerimi kaybettikten sonra sigaradan tiksinen dumanından tiksinen herkese bağıran ben sigaraya başladım ama günde 3 yada 4 tane devam edecektim taki mucizem beni bulana kadar 9 ay sonra kendiliğinden miniğim geldi ve öğrendiğim gün bıraktım hiçte istemedim
mehay bkoptum kız bizi yalancı çıkarıyolar bunlar babaya oynamıyor :)) benimki de oynamıyo diyip sıkılyol gidince pıt pıt vuruyo en sonunda ben kandırdım bebeğimi ama :) eşime dedimki elleme izle :)) sonra gördü
canım ben ilk yaptırdıgım10.gün 189 gibi birsey cıkmıstı...sonra yukseldı ama ben bunun yanında idrar tahlılıde yaptım evde silik çizgi cıktı hep...12.gün 700lerde cıkmıstoı
canım 7 bucuk kilo canım? sen kac kılo aldın_?kac kilo aldiniz peki toplam kac oldunuz su an??
canım 7 bucuk kilo canım? sen kac kılo aldın_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?