2009 Ekim Anneleri

canım benım tek yumurta ama acıkcası bentek yere baktırmadım.. 10.11.12. 14. günler bile ıkı farklı hadstaneye yaptırdım..suan evd edegılım bakamıyorum belkı yanılmıs olabilirim ....

kizlar merhaba canlarim guzellerim nasilsiniz ??

az önce doktor kontrolumuzden geldik , sukur bebegimiz iyi basi asagi dönmüs rahim boyu herzamanki gibi alttan bakti 3.5cm dedi gecen gittigimde 3.8 di azcik kisalmis ama sorun degil normal dedi haftaya persembe gunu bana serumla bebek icin ciger gelistirici ilac verilecek malum risk yine risk her ihtimale karsi bebegin cigerleri gelismis olmasi gerekiyor , 1 gun hastanede kalacam bu arada doktorumda tatile cikiyormus ben gelene kadar uslu dur bebegi karninda tasi boyle devam et dedi gelince bebek hala karninda gormek istiyorum dedi bende sizden once ben istiyorum doktor bey dedim 10 agustosta tekrar gelecek , haftaya ignem yapilacak 3 agustosta hastanede kontrol olacam ne olur ne olmaz doktorum randevulari almis bile :) 10 agustosta da yine kendisi geliyor onunla randevum var baya yogun geciyor zaman ALLAH im hayirlisini versin , doktorum kilon fazla dedi dikkat 10 kilo almisim , minigim 1210 gr <ama boyunu bilemem dedi simdilik hersey yolunda kasilmalari sayma kafaya takma simdilik dedi :))))))))) siddetli olursa hemen hastaneye git dedi o kadar

canım benım bır ay önce 2cm idi.ama alttan bakmadı ultrasondan baktı.. buda normal dedi.bakalım şimdi kac cm olacak. haftaya kontrolüm var insaaalah bır akslık cıkmaz... benımkıde sureklı basaşağı duruyor..son bır aydır ama kasılma az var bende ..gunde bir kere falan oluyor ben okadar takmamıstım...

kiz eminmisin 2 cm olduguna canim 2 santim kisa hatta 2.5 de dikkat diyor yatmak gerekiyor senin doktor bisi demedimi sasirdim ,
gerci kasilmalarin gunde 1 defa normal hatta hic yok sende :))))))))9 bende 10 15 defa oluyor

bn ıkı gun önce gittim doktora böyle cm falan söylemedı bana bişey??? kasılmalar arada oluyor dedım normal dedı...omurilik falan kemıklerıne gelişimine kılosuna falan baktı o kadar.bi de seker yuklemesı kan tahlılı oldum bugun öğrencem onu da..CADIARZU

ilkaycm sen bu haftana gelmişsin 35 mm rahim boyu çok iyi sana nasıl risk diyorki ben iki dr gittim erkekn doğumum oldupu halde 24 haftada 30 la 35 mm ölçülüyor ve şimdilik normal deniyor tabi fazla yorma kendini diyorlar günde 30 dk yürü diyorlar ama ben yürümüyorum evin içinde sadece banyo yap sofra kaldır kondur su iç wv falan sen in nasıl geçiyor günün
bende de kasılma oluyo ama fazla değil çok şükür günde 2 kere falan hissedilern kafaya takmamaya çalışıyorum amaa
nisasu 2 cm olduğundan eminmisin cnm

gerçekten çok üzüldüm diyetrmi vv erdi canım ne dedi anlatsana hayatım. neyseki 200 üstüne çıkmamışsın canım ya

çıktım hayatım 206 doktor son 2 değerin kötü dedi hastaneye yatırmam lazım dedi şekerşnş takip etmem lazım dedi bende kendim takip etsem olmaz mı dedim şeker cihazı var eczanede dedim olur dedi beni diyetisyene gönderdi eşimde çocuk beslenemicek şimdi dedi çok moralim bozuldu kzılar yardım edin lütfen

[
bilmiyorum kızlar korktum ben sımdı neys ehaftaiçi kontrole gıdecegım ozaman sorayım doktora

cnm çok geçmiş olsun.üzme kendini bak bebişinide etkilersin.bi süre diyeti uygularsın düzelir inşallah hemen.bebek beslenemicek die bişey olurmu cnm o her türlü beslenir senden üzme sen kendini.bi daha ki şeker kontrolün ne zaman?

üzülme cnm.moralını bozma sakın. bnmkide belli olcak bugün hayırlısı bakalım. sakın üzülme cnm

canim gecmis olsun ama uzme kendini biliyorsunki seker stresten dahada cok yukselebilir.ayrica hicde korkma sakin ol,benim gorumcemde iki gebeliginde seker yukselmesi nedeniyle hastanede yatti bi zaman ama ck sukur iki kizida saglikla dogdular,son3 ay diyet yapmisti hep sebzeyle beslendi.ustelikte 3400gr di kucuk kizi.sen rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…