canım benım tek yumurta ama acıkcası bentek yere baktırmadım.. 10.11.12. 14. günler bile ıkı farklı hadstaneye yaptırdım..suan evd edegılım bakamıyorum belkı yanılmıs olabilirim ....evt benim ilk tüp bebek dememde 9 gün silikler çıktı idrar testinde 11 gün kanda 145 çıktı 13 gün 396 ve ikizdi senin tekmi bu gebeliğimdede son adetim 22 ocak şubat 24 de test kan 600 çıkmıştı sanırım
canım benım bır ay önce 2cm idi.ama alttan bakmadı ultrasondan baktı.. buda normal dedi.bakalım şimdi kac cm olacak. haftaya kontrolüm var insaaalah bır akslık cıkmaz... benımkıde sureklı basaşağı duruyor..son bır aydır ama kasılma az var bende ..gunde bir kere falan oluyor ben okadar takmamıstım...kizlar merhaba canlarim guzellerim nasilsiniz ??
az önce doktor kontrolumuzden geldik , sukur bebegimiz iyi basi asagi dönmüs rahim boyu herzamanki gibi alttan bakti 3.5cm dedi gecen gittigimde 3.8 diazcik kisalmis ama sorun degil normal dedi haftaya persembe gunu bana serumla bebek icin ciger gelistirici ilac verilecek malum risk yine risk her ihtimale karsi bebegin cigerleri gelismis olmasi gerekiyor , 1 gun hastanede kalacam bu arada doktorumda tatile cikiyormus ben gelene kadar uslu dur bebegi karninda tasi boyle devam et dedi gelince bebek hala karninda gormek istiyorum dedi bende sizden once ben istiyorum doktor bey dedim 10 agustosta tekrar gelecek , haftaya ignem yapilacak 3 agustosta hastanede kontrol olacam ne olur ne olmaz doktorum randevulari almis bile :) 10 agustosta da yine kendisi geliyor onunla randevum var baya yogun geciyor zaman ALLAH im hayirlisini versin , doktorum kilon fazla dedi dikkat 10 kilo almisim , minigim 1210 gr <ama boyunu bilemem dedi simdilik hersey yolunda kasilmalari sayma kafaya takma simdilik dedi :))))))))) siddetli olursa hemen hastaneye git dedi o kadar
canım benım bır ay önce 2cm idi.ama alttan bakmadı ultrasondan baktı.. buda normal dedi.bakalım şimdi kac cm olacak. haftaya kontrolüm var insaaalah bır akslık cıkmaz... benımkıde sureklı basaşağı duruyor..son bır aydır ama kasılma az var bende ..gunde bir kere falan oluyor ben okadar takmamıstım...
canım benım bır ay önce 2cm idi.ama alttan bakmadı ultrasondan baktı.. buda normal dedi.bakalım şimdi kac cm olacak. haftaya kontrolüm var insaaalah bır akslık cıkmaz... benımkıde sureklı basaşağı duruyor..son bır aydır ama kasılma az var bende ..gunde bir kere falan oluyor ben okadar takmamıstım...
yasemin ne oldu ne çıktı sonuç
yasemincim ne oldu cnm anlatsanakızlar ben geldim moralim çok bozukmafoldumben
bn ıkı gun önce gittim doktora böyle cm falan söylemedı bana bişey??? kasılmalar arada oluyor dedım normal dedı...omurilik falan kemıklerıne gelişimine kılosuna falan baktı o kadar.bi de seker yuklemesı kan tahlılı oldum bugun öğrencem onu da..CADIARZU
cnm çok geçmiş olsun.üzme kendini bak bebişinide etkilersin.bi süre diyeti uygularsın düzelir inşallah hemen.bebek beslenemicek die bişey olurmu cnm o her türlü beslenir senden üzme sen kendini.bi daha ki şeker kontrolün ne zaman?çıktım hayatım 206 doktor son 2 değerin kötü dedi hastaneye yatırmam lazım dedi şekerşnş takip etmem lazım dedi bende kendim takip etsem olmaz mı dedim şeker cihazı var eczanede dedim olur dedi beni diyetisyene gönderdi eşimde çocuk beslenemicek şimdi dedi çok moralim bozuldu kzılar yardım edin lütfen
çıktım hayatım 206 doktor son 2 değerin kötü dedi hastaneye yatırmam lazım dedi şekerşnş takip etmem lazım dedi bende kendim takip etsem olmaz mı dedim şeker cihazı var eczanede dedim olur dedi beni diyetisyene gönderdi eşimde çocuk beslenemicek şimdi dedi çok moralim bozuldu kzılar yardım edin lütfen
çıktım hayatım 206 doktor son 2 değerin kötü dedi hastaneye yatırmam lazım dedi şekerşnş takip etmem lazım dedi bende kendim takip etsem olmaz mı dedim şeker cihazı var eczanede dedim olur dedi beni diyetisyene gönderdi eşimde çocuk beslenemicek şimdi dedi çok moralim bozuldu kzılar yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?