- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
ANG€L;8018017 .!.:cnm çok geçmiş olsun.üzme kendini bak bebişinide etkilersin.bi süre diyeti uygularsın düzelir inşallah hemen.bebek beslenemicek die bişey olurmu cnm o her türlü beslenir senden üzme sen kendini.bi daha ki şeker kontrolün ne zaman?
yasemin yok be hayatım neden beslenemesin diyet verecek hamurişi kızartma tatlı yasak bu kadar sakın moralini bozma benim arkadaşımın 200 diyet yapıyor 1 aydır ve gelişiminde ve beslenmesinde hiçbir problem yok 200 üstü tehlikeli dr öyle söyledi bana benim 147 bende diyet yapıyorum redbir sonucunda
Alttaki linke bir bak bence
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/224997-hamilelik-sekeri-cikan-anne-adaylari-diyet-listelerimizi-paylasalim.html
ANG€L;8018892 .!.:yasemincim cnm hatta bizim kızlardan birininde yüksekti zeynebindi galiba.oda diyet yapmıştı düzelmişti sonra.o şuan yok olsaydı sorardın onada.üzme kendini seninde düzelir.
gezmeci zuzum hoşgeldinyerimseniben
yasemincim çocuk beslenmez die bişey yok...senin depolarını tüketir yine beslenir merak etme bitanemmmmmmm...yerimseniben
Kızlar nasılsınız?
Yasemincim geçmiş olsun benim de 50lik 204 çıkmıştı diyet verdi ve hergün kan aldım 6 gün parmağımdan ve bu sonuçlar düşük gidince 100lük istedi o da düşük çıkınca diyeti iptal etti. Yüklemeden 1 hafta önce çok şekere yüklendin mi ya da o an çok stresli miydin?
Bu arada kızlar sıcakta bana kaşıntı basıyor birden size de oluyor mu?
h.g zuzucum... cok şükür şeker yükleme sonucum iyi cıktı... pizza yaptım kızlar buyrun gelin yiyek cokacimcoook
Zuzucum dün sana dikkat et ayağın kaymasın demiştim hatta benim de ayağım kayarmış dedim hatırkladın mı? Bugün benim de ayağım hafif bir kaydı ve arabamı ağaca çarptımmoralim sıfır
Zuzucum dün sana dikkat et ayağın kaymasın demiştim hatta benim de ayağım kayarmış dedim hatırkladın mı? Bugün benim de ayağım hafif bir kaydı ve arabamı ağaca çarptımmoralim sıfır
h.g zuzucum... cok şükür şeker yükleme sonucum iyi cıktı... pizza yaptım kızlar buyrun gelin yiyek cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?