2009 Ekim Anneleri

sağolun kızlar sizde olmasanız ne yaparım bilmiyorum canan benim 3, değer 206 çıktı tehlikeli yani şimdi demi senin dediğine göre 200 üstü çünkümafoldumben

yasemincim cnm hatta bizim kızlardan birininde yüksekti zeynebindi galiba.oda diyet yapmıştı düzelmişti sonra.o şuan yok olsaydı sorardın onada.üzme kendini seninde düzelir.

ANG€L;8018892 .!.:
yasemincim cnm hatta bizim kızlardan birininde yüksekti zeynebindi galiba.oda diyet yapmıştı düzelmişti sonra.o şuan yok olsaydı sorardın onada.üzme kendini seninde düzelir.

çok sağol canım ya umarım bu listeye uyabilirim 1670 kalori verdi doktor bakalım 3 ay dayancaz rabbim sabnır verir en önemlisi meleğim sağlıklı olsun ben herşeye katlanırım

Yasemin canım dr verdiği diyete uyduğun sürece bir problem olmaz tatlım bak zeynepte diyep yapıyordu onada danışırsın o seni aydınlatır ama üzme kendini bak bebişte üzülüyor.

yasemin geçmiş olsun.diyet listenden bahsedermisin.benimde 85-187-130-58 çıktı.doktor dikkat et dedi.liste vermedi .diyetisyene gitmeme gerek varmı acaba.

yasemincimmm geçmiş olsun diyetine uyduğun sürece bir problem olmaz bitanemmm......yerimseniben

nbr kuzular..ölüorum yorgunluktan..gezdimm gezdimm soora oturdum dikiş diktim..ağrıyo heryerimm...yasemincim üsüldüm kuzum ya..ne diyimm geçmiş olsun..düzene girer iişallahh

gezmeci zuzum hoşgeldinyerimseniben
yasemincim çocuk beslenmez die bişey yok...senin depolarını tüketir yine beslenir merak etme bitanemmmmmmm...yerimseniben

gezmeci zuzum hoşgeldinyerimseniben
yasemincim çocuk beslenmez die bişey yok...senin depolarını tüketir yine beslenir merak etme bitanemmmmmmm...yerimseniben

hoşbulduk lalimm...bugün erken yatıym da dinleniymm yrn çirkin olmıyımmzemuszemus

Kızlar nasılsınız?

Yasemincim geçmiş olsun benim de 50lik 204 çıkmıştı diyet verdi ve hergün kan aldım 6 gün parmağımdan ve bu sonuçlar düşük gidince 100lük istedi o da düşük çıkınca diyeti iptal etti. Yüklemeden 1 hafta önce çok şekere yüklendin mi ya da o an çok stresli miydin?

Bu arada kızlar sıcakta bana kaşıntı basıyor birden size de oluyor mu?

h.g zuzucum... cok şükür şeker yükleme sonucum iyi cıktı... pizza yaptım kızlar buyrun gelin yiyek cokacimcoook

Zuzucum dün sana dikkat et ayağın kaymasın demiştim hatta benim de ayağım kayarmış dedim hatırkladın mı? Bugün benim de ayağım hafif bir kaydı ve arabamı ağaca çarptım moralim sıfır

canım birde kaşıntım olsa yani ne olardı bilmiom zaten kasılma ve sancılar beni öldürüoookafamçokkarıştı
geçmiş olsun bitanem...bebk pudrası iyi gelebiliryerimseniben

Zuzucum dün sana dikkat et ayağın kaymasın demiştim hatta benim de ayağım kayarmış dedim hatırkladın mı? Bugün benim de ayağım hafif bir kaydı ve arabamı ağaca çarptım moralim sıfır

bitanem çok geçmiş olsun...sende birşey yok demi bitanem..nasıl üzüldüm canım benim iisin demi sen gelen arabaya gelsinnnn:teselli:

canım yaa çok geçmiş olsunn...bişeyin yok demi..hasar çokmu??? bi de kasmışsındır kendini şimcik,karnın filan ii demii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…