gerçekten çok sağolun kızlar ben bunun üstesinden gelicem eminim kaydirigubbakcemile5
afiyet olsun canım.....şeker sonucunun iyi çıkmasına çok sevindimmm...gözünaydınnnnyerimseniben
zilliye bak ya canım istedi:))) afiet olsun cücüm..gösün aydınn
bitanem çok geçmiş olsun...sende birşey yok demi bitanem..nasıl üzüldüm canım benim iisin demi sen gelen arabaya gelsinnnn:teselli:
canım yaa çok geçmiş olsunn...bişeyin yok demi..hasar çokmu??? bi de kasmışsındır kendini şimcik,karnın filan ii demii..
Kızlar teşekkür ederim. Bebiş te ben de iyiyiz çok şükür. Moralim sıfır çünkü sol arka çamurluk göçtü! Bir an yokuşta ayağım kaydı araba geriye kaçtı park edecektim aslında çok fena oldu benim araba da kartondanmış onu farkettim. Annemin hediyesiydi söölemedim panik olur diye. Hem de yeni insan sinir oluyor. Bir de ööle şiddetli de çarpmadım aslında ama benim araba beş para etmezmiş!mirmirmirmir
uyh geçmiş olsun!
canım kötü mutlaka ama şükür bebikin de sen de iisiniz..sıkma canını daha fazla hadi..olan oldu..üzme kuzunu..öpüorum ikinisi de...
strawberry29 canım üzme kendiniiii.....olan oldu olmasaydı ama oldu artıkk...sen ve bebişin iyisinizya gerisini boşverrrrrryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?