2009 Ekim Anneleri

kuzular ben kaçıymm...öporum hepinisi..lalcimm görüşürüs datlum

bitanem çok geçmiş olsun...sende birşey yok demi bitanem..nasıl üzüldüm canım benim iisin demi sen gelen arabaya gelsinnnn:teselli:

canım yaa çok geçmiş olsunn...bişeyin yok demi..hasar çokmu??? bi de kasmışsındır kendini şimcik,karnın filan ii demii..

Kızlar teşekkür ederim. Bebiş te ben de iyiyiz çok şükür. Moralim sıfır çünkü sol arka çamurluk göçtü! Bir an yokuşta ayağım kaydı araba geriye kaçtı park edecektim aslında çok fena oldu benim araba da kartondanmış onu farkettim. Annemin hediyesiydi söölemedim panik olur diye. Hem de yeni insan sinir oluyor. Bir de ööle şiddetli de çarpmadım aslında ama benim araba beş para etmezmiş!mirmirmirmir

canım kötü mutlaka ama şükür bebikin de sen de iisiniz..sıkma canını daha fazla hadi..olan oldu..üzme kuzunu..öpüorum ikinisi de...

strawberry29 canım üzme kendiniiii.....olan oldu olmasaydı ama oldu artıkk...sen ve bebişin iyisinizya gerisini boşverrrrrryerimseniben

strawberry29 canım üzme kendiniiii.....olan oldu olmasaydı ama oldu artıkk...sen ve bebişin iyisinizya gerisini boşverrrrrryerimseniben

Öööle canım olan oldu. Biz iyiyiz çok şükür ona şükrediyorum zaten. Geçen arkadaşım yolda giderken sağ tarafından araba fırlayıp önüne ters düştü ve kızın kolu çatladı çürüdü heryeri, düğününde kolu alçıdaydı. İst.da yaşayınca risk altındasın zaten.
Doğuma kadar kullanmayayım diyorum arabayı. Gerçi ehliyetim eski deneyimsiz değilim ama.:1no2:

selam anneler nasılsınız...bugun kayınvalidemin trden yolladığı 2 paket bebek eşyası geldi...sizde ne var ne yok

kimseee yokmu bizde yuruyusten yeni geldikkk
Papatyalım hayırlı olsun cicileriniz gule gule giydir inş. bebişine

teşekkur ederim kalemiti...ne guzel yürüyüş yapabilmek valla biz pek yuruyemiyoruz araba sağolsun ama bundan sonra akşamları 1 saat yurumek istiyorum cunki gunduzleri bunalırım havadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…