2009 Ekim Anneleri

kızlar burda havalar daha yeni yeni ısınıyor bugune kadar hep serin ve yağışlıydı...neyseki az kaldı doğuma Allah yardımcımız olsun ya beni her gören en zor hamişlik bu diyolar yaza denk geldiği için

selam kızlar dün doktor kontrolündeydik kızım 1200gr olmuş maşallahı var dedi doktorumuz böbregim şimdilik normal seviyede 30.haftada şişme devam ederse rahimden anestezi ile tüp takılcak böbrekler boşaltılcak inş şişmez kızlar minikim maşallahı var onda sorun yok şükür suyumuz i,yi rahim daha açılmamış 4cm herşey güzel sizler nasılsınız güsel anneler/COLOR]

maşallah kızına MUSYAS Allahın iziyle sorunsuz ve zamanında doğurcaz hepimiz inşallah canım ya opuyorumnanaktan

ii akşamlar kıslarrrrrrr

papatyalım kıss neler yollamış kaynanacığın

musyascımmm meleğinin ve senin ii olmana çok sevindim tatlım allaha şükürler olsun inş. gerek kalmaz dua edelim heğpimiz sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almak dileğiyle

Son düzenleme:
yoncacım seninkide altınları takar eşya almazsa oda olur kısss takma kafana zemuszemus

gizemciğim inşallah dediğin olur

ama o yönden de hiç umut etmiyorum.

2 tane torunu var kızından

eşim tek erkek , bi de oğluşumuz olacak ama

bizi gören yok
:1no2:

dur daha tatlım zaman var hani son günlerimiz olsa umutsuz ol ama daa bak kaç gün var önüümüzde sağlıkla gelsin meleklerimiz kimseye zaten ihtiyaçları yok olsada olur olmasada olur ama babannne yapar merak etme yapmazsa söle bana ben döverim onu çat pat klava: kötükedihüso kötü gelin gizem :lepi:

ilahi gizemciğim

neyse ben artık onlarla ilgili yorum yapmayayım yasakkelime

kandil de geliyor :bbo:

Allaha havale ediyorum :Saruboceq:

Anneanne maşşalah bissürü şey aldı bile şimdiden
vereliniortak

musyasçım maşallah kızına canımm
sana da acil şifalar diliyorum inşallah gerek kalmaz tatlım .. :ecrin_bebek:

kızlar 2 paket 4kg ediyo ve en kucuklerini yollamış devamı dogum sonrası dedi.neler koymuş yazıyorum...

1 tane hastane çıkışı, 2 tane şapkalı önlüklü takım biri turuncu biri sarış, 2 tane yandan çıtpıtlı tulum, 2 tane tulum üst, 2 tane kolsuz tulum, 2 tane altı ustlu pijama, 4 tane örgü 2si yelek 2si kollu, 1 tane nakışlı beyaz battaniye, 1tane önlü arkalı desenli battaniye kenarları küpürlü , 1 tae battaniye görümcemden kendi nakışlamış desenleriniş 4 tane ağız silme bezi beyaz kenarları örgülü, 2çorap, 1 örgü patik...galiba bu kadar ve hepsi en fazla 0-6 aylığa kadar giyebilceği şeyler.

günaydın kızlarrrr
ay benim bu göbeğim hiç büyümücekmi yaww hala aşağıda taşıyorum 25 hafta bitrdik karnım yok yani az iç karnımmı genişş acep ne zaman çıkcak
veya ilk hamileliğim ikiz onlar genişlettimi 21 haftada kaybettim ama şuanki karnımdan büyüktğ hoş bıu miniğim onlara göre zayıf ama
göbek deliğimin üstüne çıkmadı daha bebem ne zamn çıkcakk uf

günaydın kızlar nasılsınız bakalım melekleriniz nasıl zeynepcim sende de gebelik şekeri çıkmış mıydı dün canan söylemişti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…