selam kizlar nasilsiniz bugun??dun basima gelenleri sormayin!!yuruyuse ciktim arkadasimla ...indirimler var burda birkac magaza gezip gelicektik hava oldukca iyiydi serindi yani ,esiyordu....saat 12.00 da yememe ragmen acikirim tansiyonum duser diye cikmadan yani saat 14.00 da yemek yedim ve 15.00 da ciktik...carsiya indik sadece 3 magaza gezdik hatta birinde arkadasim kizina pantolon bakarken denetirken ben orda baya oturdum cok ayakta kalmadim...yanima su almistim bol bol ictim bu arada....neyse magazadan ciktik eve gitmeden sebze meyve haline ugrayalim biseyler alicam dedim arkadasima tamam dedi..gittik tam alisverisi yaptik kasaya girdik yesil erik gordum biraz dolduruyordum posete basim dondu....gozumun onu karardi kendimi iyi hissetmiyorum dedim arkadasima oda korktu ver cuzdanini ben odeyeyim sen cik disari otur bir yerde dedi hava al dedi....nefes alamiyordum o an..bir baski vardi ustumde sanki..tamam dedim tam kapidan cikarken daha fazla adim atamayacagimi anladim kulaklarimda ugultu...bacaklarimda bir karincalanma ,uyusma oldu....her taraf kapkaranlik durdum bir yere yaslandim bir pastanenin camiydi orasi...o sirada bayilmisim....gozlerimi actigimda basimda pastanenin sahibi fransiz kadin arkadasim ve halin kapisindayim herkes bana bakiyor icerden...bacaklarimi havaya kaldirmislar....sekerli su falan icirmeye calisiyorlar...kendime gelemedim bir sure ambulans cagiralim falan diyorlardi istemedim...biraz dinleneyim gecer dedim herkes cok korkmus hele arkadasim zavalli ne yapacagini sasirmisti kadincagiz..kipkirmizi olmustu yuzu....neden oldu anlamadim sekerim dusmus olsa yemek yedimde ciktim hava serindi suyumuda bol bol ictim...cok da yurumedim ustelik...esime soylemedim panik yapar diye ama sizce doktoruma sormalimiyim bunun nedenini ????cokmu normal sizce???