mehay geçmiş oslun hiç tek çıkmamız lazım biryere di mi
tansiyonuna baktın mı o anda
mehaycım geçmiş olsun tatlım,
ilk 4ayım içersinde bende de oluyordu bi kaç kere dediğin gibi sebebsiz
sen doktoruna sor inş bidahada tekrarlamaz
evet canim ama inan sicak degildi hava burasi birkac gundur cok soguk yagmurlu ve ruzgarli montumu giyipte cikmistim yani dusun artik....onceki haftalardada cikmistik cok gezmistik cayir cayir yaniyordu ortalik yorulmus ve susamistimda ama boyle olmamistim...dun boyle olunca sasirdim kaldim...mehaycım tatlım çok geçmiş olsun canım öncelikle. bidaha tekrarlamaz inşallah canım.
hamilelikte böyle aynı senin başına gelen durum gibi ani tansiyon düşmeleri olabilirmiş, ani bayılmalar falan. sağlık ocağındaki hemşire de bana yalnız çıkma, dışarı çıkarken mutlaka yanında biri olsun demişti. telaş etme canım normal bir durum. bir de sıcak falan var ne kadar dikkat etsek de olabiliyor.
geçen haftalarda ben de marketteydim aniden gözüm karardı, kulaklarım uğuldamaya başladı, tam da kasa sırasındaydım, artık son anda yandaki boş kasanın sandalyesine oturdum, eğer oturmasam ben de bayılacaktım, anlık olay yani. ki market evimin dibinde. yorulmadıme tmedim yani.
olabiliyor yani. yalnız çıkmamaya çalış e olur ne olmaz.
geceleri uyuyamama bendede var belki 10 kere tuvalete kalkiyorumdur ve 100 kere saga sola donuyorumdur yatakta...bende agirlastim dedigin gibi kendimi kaplumbaga gibi hissediyorum.....merhaba kizlar ,
mehayim gecmis olsun , tansiyonun dusmustur buyuk ihtimal , hamile olunca boyle basinc hissediyor insan hele kapali alanda veya araba olunca daha kotu , bence doktoruna sormalisin yinede kandaki demiri falan ölcer ayni zamanda ..
ben geceleri yatamiyorum yorulsamda uyuyamiyorum uyku bana haram sanki 10 defa kalkiyorum bunaliyorum ayaklarim sisiyor kendimi uyusmus gibi hissediyorum bazen sirtim agriyor ayakta yuruyemiyorum boyle kaplumbagadan beter hale geliyorum , bazen kendimi iyi hissediyorum boyle canli canli ama hemen geri uyusuk oluyorum agir yuk tasir gibi ben uyuyamiyorummmmmm uykum bolunuyor geceleri aglamak istiyorum o derece perisan oluyorum
neymiş bundan sonra tek başımıza çıkmayacakmışızzzzz hiçbirimizz
kan hapı alıyomusun cnm
mehay canım çok geçmiş olsun tatlım şimdi okudum işler biraz yoğundu aman kendimize bu aydan sonra çok dikkat etmemiz lazım sabah ta bi bayan geldi eczaneye 30, haftasındaymış kanaması olmuş doktor ilaç vermiş aman kıızlar çok dikkat edelim artık riskli döneme girdik rabbim hepimizi meleklerine vakitlice kavuştursun
ay bugün bana heycan yaptırdınız hea
heran doğuracakmışım gibi hissediyorummafoldumben
o anda bakamadim tabi eczane kapaliydi....ama kesin dusmustur o sogukta nasil terklemisti yuzum bir bilsen..aslinda hep yalniz cikardim ama dunku olaydan sonra korktum...ya kalabalik olmayan bir yerde olsaydim ya yanimda kimse olmasaydi diye....senağlamaburda yapayalnizim zaten ne anne var ne baba ne kardes....kendimi cok yalniz hissettim bir ansenağlama
o anda bakamadim tabi eczane kapaliydi....ama kesin dusmustur o sogukta nasil terklemisti yuzum bir bilsen..aslinda hep yalniz cikardim ama dunku olaydan sonra korktum...ya kalabalik olmayan bir yerde olsaydim ya yanimda kimse olmasaydi diye....senağlamaburda yapayalnizim zaten ne anne var ne baba ne kardes....kendimi cok yalniz hissettim bir ansenağlama
mehaycim cok gecmis olsun.heleki o bayilma aninda biyerlerini carpmamissin. bende cok mecburr kalmadikca cikmiyorum artik disari cikarsamda esim hep yanimda
kizlar ayakta cok durunca beliniz agriyormu? ben yuruyunce hissetmiyorum ama ayakta durunca cok rahatsiz oluyorum belimden.
sorma canim bende ondan korkuyorum en cok bayilma aninda karnimi sert bir sekilde biryere carparim diye..Allahim sen koru bebegimi...:Saruboceq:bu arada bel agrisi bendede var hic rahat yatamiyorum geceleri bir saga bir sola donuyorum donerkende agriyor...mehaycim cok gecmis olsun.heleki o bayilma aninda biyerlerini carpmamissin. bende cok mecburr kalmadikca cikmiyorum artik disari cikarsamda esim hep yanimda
kizlar ayakta cok durunca beliniz agriyormu? ben yuruyunce hissetmiyorum ama ayakta durunca cok rahatsiz oluyorum belimden.
mehay cım tatlım geçmiş olsun normaldır canım o anda tansıyon duşup beyıne kan yetişmıyo ben ılk kzımı hamıleyken nerdeyse trenın altında kalıyodum bu yuzden en guzelı yanlız çıkmamak canım.hııııı bıde yanlızlık deme acayıp zor ben de senın gıbıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?