2009 Ekim Anneleri

:gitme: cok zor canim yasayan bilir ancak zaten..
çok geçmiş olsun mehaycımm..bu hepimize bi ders olsun aslında..tek başımıza dışarı çıkmayalımm

saolun kizlar a.s.a.s.
candyelifcim canim bende bazen kendimi sirtustu yatarken buluyorum ama oyle rahat uyuyor oluyorumki o an anlatamam...mecbur donuyorum tabi...birde sola veya saga biraz fazla donsem karnimin hafif ustune dogru bebek basliyor ayagiyla orayi tekmelemeye sikisiyor sanirim kuzum...:asigim:uyandiriyor beni..birde inatciki sormayin donene kadar durmuyorkaydirigubbakcemile3 kime cekmis bilmemki:kedi:

bel ağrının yatınca-dinlenince geçmesi güzel bişey. geçmezse zaten tehlike oluştırabiliyor ya da ızdıraplı oluyor. çoğunlukla solumuza yatmamız lazım aslında. en azından uyurken sol tarafında uyumaya çalış tatlım, kan akışı iyi olsun bebişe. nasıl uyanırsan uyan bi daha, ben de öyle uyanıyorum bazen.

Selam kızlar ay 4 gündür internetim yok. kafayı yemek üzereydim nasılsınız herkes iyimi????? kendimi özgürlüğüme kavuşmuş gibi hissediyorum

merhaba kızlar... bend esoluma yatmak için elımden gelenı yapıyorum sırtüstü daha rahat edıyorum..ama yatmamaya özen gösterıyorum..benım bel agrım yok...
bu arada dün aylaradan sonra ben yine cıkardım moralım cok bozuk

valla bend de bel ağrısı yok ama bebeğe zararı olur diye sırt üstü yatmamaya çalışıyorum onun dışında sol tarafa yatamak tercihim ama kocişim hangi taraftaysa o tarafa dönüyorum:))))))

canım senin adına sevindim en azından aylardan sonra ilk defa benim hiç geçmedi her sabah muntazam olarak çıkarıyorum bazen gündüzleride çıkarıyorum ama sabah muhakkak çıkarıyorum ve hiç geçmedi neyseki az kaldı bu günlerde geçecek..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ah canımmm..ben artık hepimiizn osorunu gectı diye düşünüyordum bılmıyrodum...çünkü en yogun yasayan ben mehay bır arkadas daha vardı..biz hıc yıyemıyorduk...senı bilmıyordum..insaalah gecer ..cok üzüldüm:1hug:

selam hanımlar önemli bilgiler bölümüne yeni bir yazı ekledim ilginizi çekeceğini düşünüyorum bir göz atın isterseniz.

candyelif ve nisasum kacinci aydasiniz hala bulantilar devam ediyor?cok sukur ben bikere bile bulanti yasamadim. zordur sizin icin ya...

mehayımmm cok gecmiş olsun canım benim iyiki tek cıkmamıssın bir daha yasamazsın umarım bitanem

slm kızlarrrrryerimseniben
mehaycım çok geçmiş olsun iyiki yanında birisi varmışşşşş
:teselli:

7 ayıma gircem canım inan çok zor oluyor...

Merhaba canım, yazını okudumda aklıma geldi...bende cok kotu bir 4 ay geçirenlerdenim bulantı ve kusmadan dolayı...şükürki şimdi arada bir oluyor oda normal heralde...neyse sana diyeceğim şuki eğer sabahları hap alıyorsan vitamin gibi falan midenin hazmetmediği bazı maddelerde kusturabiliyor...mesela ben 2 değişik marka vitamin denedim ikisinide her aldığımda çıkartıyordum doktora danıştım oda eğer öyleyse yapacak bişi yok bebek senden alacağını alır sen cansız kalırsın iyi beslenmen gerek demişti...bende bıraktım içmeyi vitamini falan o gun bugundur rahatım...acaba senin durumundamı haplara bağlı diye düşündüm bir an...sağlıkla kal opuyorumnanaktan

canım benim .çok geçmiş olsun .allah korumuş meleğini ve seni.,:teselli:

canlarım sevgi kelebeklerim nasılsınız .ben geçen hafta erken doğum tehlikesi atlattım .
akşam üzeri evdeyken yemek yapim diye tam kalktım mutfağa gittim birden suyum aktı bacaklarımdan .hemen doktorumu aradım .hastaneye geçin bende geliyorum dedi.
hemen makinaya bağladılar beni.allaha şükür bebek iyidi.kalp atışlarına bakıldı .bebek iyi ama ben iyi değildim .rahmimde açılma olmuş.
erken doğum yapabilirdim .çok korktum o an .allah korusun daha 900 gram doğsa çok zor günler yaşardım.allahım yardım etti bebişim benimle .tutundu anneciğine.
rahmime dikiş atıldı . 2 gün hastanede yattım . şimdi çok iyiyim .
ama sürekli olmasada fırsat buldukça hep yatıcaksın dedi doktorum .hiçbirşey yapmak yok.
bu arada tansiyonum hep düşük .kansızlık var .ama allaha çok şükür şeker yüklemem normal çıktı.
sizler nasılsınız .bebişleriniz nasıl.çok ösledim hepinizi.
havalar çok sıcak lütfen dikkat edin kendinize.gündüzleri dışarı pek çıkmayın acil birşey olmadıkça.akşam üzerleri yürüyüş yapın .hele ben bodrum da yaşıyorum yanıyo burası.ne gece ne gündüz hiç uyunmuyo.bunalıyoz .
benden şimdilik bu kadar .öpüyorum hepinizi.

beryalcim ve mehaycım çok geçmiş olsun. artık şu zamnadan sonra hepimiz çok dikkatli olmalıyız. ve olabildiğince dinlenmeliyiz. kendinzie çok dikakt edin....

mehay ve beryal canlarım cok geçmiş olsun yaa artık cok dikkatli olmamız lazım Allahım mutlu sona sorunsuzca ulaştırsın hepimizi inşallah :teselli:

Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş meleğini ve seni. Son haftana kadar bu şekilde tamamlayabilecekmisin canım yoksa dr.un bu konuda başka bişey dedi mi.36. haftadan sonra sezeryan falan gibi.
Çok şükür artık bebeklerimiz doğsa da dışarda yaşama tutunacak kadar büyüdüler ama rabbim hepsini sağlıkla zamanında kucağımıza almaya nasip etsin :Saruboceq:

beryal ve mehay cok gecmis olsun ...mehay doktoruna mutlaka anlat bence ...

bende dun ve ondan onceki gun karnim sem sert oldu ve sancilarim vardi..bir kac kez agri hissettim.dun esime ebeyi arattirdim ...kanamasi varmi,idrarini yaparken aci hissediyormu,sancilar duzenlimi sorularini sordU cok sukur hicbiri yok...normal mis rahmim kendini doguma hazirliyormus...bugunde midemde gaz sikismasi oldu yasayan varsa bilir felaket birsey 1saat berbattim maden suyu,kusmak biraz fayda etti ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…