:gitme: cok zor canim yasayan bilir ancak zaten..mehay ALLAH yardımcın olsun,
bi zamanlar bende gurbetçiydim bilirim acısını..
şimdi ben istanbulda olmama rağmen zor geliyor herzaman aklım bursada..
ayrıca bugün bursada son günüm yarın dönüorum evemafoldumben
çok geçmiş olsun mehaycımm..bu hepimize bi ders olsun aslında..tek başımıza dışarı çıkmayalımm
a.s.mehaycım çok geçmiş olsun tatlım...a.s.
kızlar benimde belim çok ağrıyor ama her ne hikmetse sırt üstü yatınca geçiyor hatta cuma günü doktora gidicem sırt üstü yatınca kendimi daha rahat hissediyorum karnımda çok acık çıktı bir zararı olur mu dicem çünkü her sabah kalktığımda kendimi sırt üstü uyanarak buluyorum ..
a.s.mehaycım çok geçmiş olsun tatlım...a.s.
kızlar benimde belim çok ağrıyor ama her ne hikmetse sırt üstü yatınca geçiyor hatta cuma günü doktora gidicem sırt üstü yatınca kendimi daha rahat hissediyorum karnımda çok acık çıktı bir zararı olur mu dicem çünkü her sabah kalktığımda kendimi sırt üstü uyanarak buluyorum ..
merhaba kızlar... bend esoluma yatmak için elımden gelenı yapıyorum sırtüstü daha rahat edıyorum..ama yatmamaya özen gösterıyorum..benım bel agrım yok...
bu arada dün aylaradan sonra ben yine cıkardım moralım cok bozuk
canım senin adına sevindim en azından aylardan sonra ilk defa benim hiç geçmedi her sabah muntazam olarak çıkarıyorum bazen gündüzleride çıkarıyorum ama sabah muhakkak çıkarıyorum ve hiç geçmedi neyseki az kaldı bu günlerde geçecek..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
candyelif ve nisasum kacinci aydasiniz hala bulantilar devam ediyor?cok sukur ben bikere bile bulanti yasamadim. zordur sizin icin ya...
7 ayıma gircem canım inan çok zor oluyor...
selam kizlar nasilsiniz bugun??dun basima gelenleri sormayin!!yuruyuse ciktim arkadasimla ...indirimler var burda birkac magaza gezip gelicektik hava oldukca iyiydi serindi yani ,esiyordu....saat 12.00 da yememe ragmen acikirim tansiyonum duser diye cikmadan yani saat 14.00 da yemek yedim ve 15.00 da ciktik...carsiya indik sadece 3 magaza gezdik hatta birinde arkadasim kizina pantolon bakarken denetirken ben orda baya oturdum cok ayakta kalmadim...yanima su almistim bol bol ictim bu arada....neyse magazadan ciktik eve gitmeden sebze meyve haline ugrayalim biseyler alicam dedim arkadasima tamam dedi..gittik tam alisverisi yaptik kasaya girdik yesil erik gordum biraz dolduruyordum posete basim dondu....gozumun onu karardi kendimi iyi hissetmiyorum dedim arkadasima oda korktu ver cuzdanini ben odeyeyim sen cik disari otur bir yerde dedi hava al dedi....nefes alamiyordum o an..bir baski vardi ustumde sanki..tamam dedim tam kapidan cikarken daha fazla adim atamayacagimi anladim kulaklarimda ugultu...bacaklarimda bir karincalanma ,uyusma oldu....her taraf kapkaranlik durdum bir yere yaslandim bir pastanenin camiydi orasi...o sirada bayilmisim....gozlerimi actigimda basimda pastanenin sahibi fransiz kadin arkadasim ve halin kapisindayim herkes bana bakiyor icerden...bacaklarimi havaya kaldirmislar....sekerli su falan icirmeye calisiyorlar...kendime gelemedim bir sure ambulans cagiralim falan diyorlardi istemedim...biraz dinleneyim gecer dedim herkes cok korkmus hele arkadasim zavalli ne yapacagini sasirmisti kadincagiz..kipkirmizi olmustu yuzu....neden oldu anlamadim sekerim dusmus olsa yemek yedimde ciktim hava serindi suyumuda bol bol ictim...cok da yurumedim ustelik...esime soylemedim panik yapar diye ama sizce doktoruma sormalimiyim bunun nedenini ????cokmu normal sizce???
canlarım sevgi kelebeklerim nasılsınız .ben geçen hafta erken doğum tehlikesi atlattım .
akşam üzeri evdeyken yemek yapim diye tam kalktım mutfağa gittim birden suyum aktı bacaklarımdan .hemen doktorumu aradım .hastaneye geçin bende geliyorum dedi.
hemen makinaya bağladılar beni.allaha şükür bebek iyidi.kalp atışlarına bakıldı .bebek iyi ama ben iyi değildim .rahmimde açılma olmuş.
erken doğum yapabilirdim .çok korktum o an .allah korusun daha 900 gram doğsa çok zor günler yaşardım.allahım yardım etti bebişim benimle .tutundu anneciğine.
rahmime dikiş atıldı . 2 gün hastanede yattım . şimdi çok iyiyim .
ama sürekli olmasada fırsat buldukça hep yatıcaksın dedi doktorum .hiçbirşey yapmak yok.
bu arada tansiyonum hep düşük .kansızlık var .ama allaha çok şükür şeker yüklemem normal çıktı.
sizler nasılsınız .bebişleriniz nasıl.çok ösledim hepinizi.
havalar çok sıcak lütfen dikkat edin kendinize.gündüzleri dışarı pek çıkmayın acil birşey olmadıkça.akşam üzerleri yürüyüş yapın .hele ben bodrum da yaşıyorum yanıyo burası.ne gece ne gündüz hiç uyunmuyo.bunalıyoz .
benden şimdilik bu kadar .öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?