2009 Ekim Anneleri

beryalcım çok geçmiş olsun canım benim. rabbim korusun meleklerimizi daha çok minikler.
zamanında rahat, güzel , kolay doğumlar olsun her birimize.
bol bol dinlen canım hiç yorma kendini.
opuyorumnanaktan

geçmiş olsun kuşum bu kasılma sıkıntıları doğuma kadar olacak artık hayatımızda sanırım. fazla yorulmamamız lazım. eğilip kalkmamamız lazım. sancıların düzenli değilse ve kanaman yoksa korkma yalancı sancıdır. bi de endişelendikçe daha çok kasılıyor. rahat ol, mümkünse hemen ılık bi duş al o anda, sol tarafına doğru azcık yat uzan gevşiyor insan. ben öyle yapıyorum. kesinlikle panik yapma.

beryalcim canım çok geçmiş olsun meleğin sağlıkla gününde gelir inş.

mehaycımm canımm utlaka doktrunuza sor bence bu durumu canım çok geçmiş olsun tatlım

beryal,mehay çok geçmiş olsun.umarım hiçbirimiz böyle sorunlarla karşılaşmaz.ikinci hamileliğim ama ilkiyle hiç alakası yok.bu hamileliğim daha sıkıntılı.herhalde sıcakların çok etkisi var.çok dikkat etmemiz gerekiyor arkadaşlar.

ilk oldugunda gergindim,2.sinde de esimle tartismistim gergin,sinirliydim.sanirim strese e dikkat etmem gerekiyor.eger bir daha olursa dusu deneyecegim sagol tavsiyen icin

beryal geçmiş olsun aynı risk malesef bende de var ve dikişsizimm inşallahh hepimiz sağlıkla alırız kızlarrrrrr
bu zaman geçmek bilmiyo sanki bana artık :S

iyiyim elifim sen nasılsın tatlım

şekercimm yağmurcancımmm naber dadlummmmmmmmm

iyiyimm canum nasıl olsun iyi olmaya çalışıyoruzzz günler geçsin diye bakıyoruz işte :))
inşallah sende iyisin kuzudaaa

beryalcim,mehaycım..çok geçmiş olsun..gerçekten üzüldüm..sanırım artık daha dikkatli olmalıyız..Allaha emanet olalım hepimiz:Saruboceq::Saruboceq:

ahhh canm çoook geçmiş olsun gerçekten allah korumuş miniği senı d tabı butun bebişlerımız allaha eanet olsun bıtanem.

yok şekerım bende aynı ülkede değılım iranlıyım ben canım türkıye benım için gurbet.aynıyız yanı bıde dun kuzenımı kayıp ettım daha26 yaşinda ıkı gundur mahv oldum ama gıdemıyorumişte.

beryal ve mehay cok gecmis olsun size.

uyku tutmadi beni yaf benneyaptımki
saatlerdir ayaktayim.sabah forumu ilk acan kisiye kocaman gunaydinnnnnnnnnhihoyyyt

Beryal Mehay Nurefsan kizlar gecmis olsun. Cok riskli donemlerdeyiz Allah bebeklerimizi saglikla ve zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin.

Mehay ayni senin yasadigin olayi bende yasamistim ama bayilmadim gozlerim karardi sol koluma bir agirlik coktu beynimin sol tarafi uyustu.Bu donemler olabilir ama tabiki doktoruna mutlaka sor belki tansiyon yukselmesi gibi bisey de olabilir.

beryalcim ve mehaycım çok geçmiş olsun. artık şu zamnadan sonra hepimiz çok dikkatli olmalıyız. ve olabildiğince dinlenmeliyiz. kendinzie çok dikakt edin....

mehay ve beryal canlarım cok geçmiş olsun yaa artık cok dikkatli olmamız lazım Allahım mutlu sona sorunsuzca ulaştırsın hepimizi inşallah :teselli:

beryalcım çok geçmiş olsun canım benim. rabbim korusun meleklerimizi daha çok minikler.
zamanında rahat, güzel , kolay doğumlar olsun her birimize.
bol bol dinlen canım hiç yorma kendini.
opuyorumnanaktan

beryalcim canım çok geçmiş olsun meleğin sağlıkla gününde gelir inş.

mehaycımm canımm utlaka doktrunuza sor bence bu durumu canım çok geçmiş olsun tatlım

beryalcim çok geçmiş olsun canım
çok dikkat et kendine...

beryal geçmiş olsun aynı risk malesef bende de var ve dikişsizimm inşallahh hepimiz sağlıkla alırız kızlarrrrrr
bu zaman geçmek bilmiyo sanki bana artık :S

beryalcim,mehaycım..çok geçmiş olsun..gerçekten üzüldüm..sanırım artık daha dikkatli olmalıyız..Allaha emanet olalım hepimiz:Saruboceq::Saruboceq:

ahhh canm çoook geçmiş olsun gerçekten allah korumuş miniği senı d tabı butun bebişlerımız allaha eanet olsun bıtanem.

beryal mahay cook gecmış olsun canlarım cok üzüldüm dıkkat etmelıyız kendımıze.....

beryal ve mehay cok gecmis olsun size.

uyku tutmadi beni yaf benneyaptımki
saatlerdir ayaktayim.sabah forumu ilk acan kisiye kocaman gunaydinnnnnnnnnhihoyyyt

canlarım çok teşekkür ederim hepinize.
benim riskli olduğu için sezeryan doğum dedi doktorum .eylül sonu da olabilirmiş doğumum.
evdeyim sürekli yatıyorum .bol bol dinlen ve iş falan yapma dedi doktorum .şu an 27 haftalık olduk .
hepimiz dikkatli olalım .
allah korusun hepimizin meleklerini.
allah sağlıkla kucaklarımıza aldırmayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…