2009 Ekim Anneleri

beryalcim çok geçmiş olsun...allah bebiğinide senide korusun..dikkat et bitanem kendineee................
iyi pazarlar güzel annişler.....yerimseniben.

canım başın sağolsunn:çok üzgünüm:allah kuzenini cennetine kabul etsin inşlahhhhh:Saruboceq:

herkese iyi kandiller......allahhh dualarımızı kabul eder inşlah bu güzel gündeee............

beryalimm mehayımm nurefssannn kızlar ço geçmiş olsun..hem üzüldüm hem korktum..çok dikkat gerek..

kuzularım başınız saolsun canım,Allah sabırlar wersin..

cannarım hepinisin kandili mübarek olsun..birbirimize kuzularımıza bol bol dua edelim bu akşam..

cok sagolun kizlar ...KANDILINIZ MUBAREK OLSUN ....

nurefsann bitanem çok geçmiş olsunnnnnnn...........

kızlar hepinize kucak dolusu sevgilerrr
iş yerinde artık neti kullanamdığım için topiğe gelemiyorum
umarım herkes iyidir herşey yolundadır
biz oğlumla iyyiz çok şükürr

hepinizin kandili mübarek olsunn dularınız kabul olsun
bebiklerimiz sağlıkla vaktinde kucağımıza gelsin inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

öpüyorum hepiniziii

beryalcim çok geçmiş olsun...allah bebiğinide senide korusun..dikkat et bitanem kendineee................
iyi pazarlar güzel annişler.....yerimseniben.

canlarım teşekkür ederim .
şimdi daha iyiyim .
nohutumda iyi teyzeleri öpücük yolluyo sizlereopuyorumnanaktan

hiç bilmiyodum valla kandil olduğunu. kızlar sizlerinde kandili müğbarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah

zuzum çok sağol bitanem allah razı olsun.

ArkadaŞlarım kandılınız mubarek olsun sıze ve meleklerınızı .allahım nıce kandılları bırlıkte kutlamaya nesıp esın ınŞallah .ıyıkı varsınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…