yok şekerım bende aynı ülkede değılım iranlıyım ben canım türkıye benım için gurbet.aynıyız yanı bıde dun kuzenımı kayıp ettım daha26 yaşinda ıkı gundur mahv oldum ama gıdemıyorumişte.
nurefsann bitanem çok geçmiş olsunnnnnnn...........
beryalimm mehayımm nurefssannn kızlar ço geçmiş olsun..hem üzüldüm hem korktum..çok dikkat gerek..
kuzularım başınız saolsun canım,Allah sabırlar wersin..
cannarım hepinisin kandili mübarek olsun..birbirimize kuzularımıza bol bol dua edelim bu akşam..
Beryal Mehay Nurefsan kizlar gecmis olsun. Cok riskli donemlerdeyiz Allah bebeklerimizi saglikla ve zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin.
Mehay ayni senin yasadigin olayi bende yasamistim ama bayilmadim gozlerim karardi sol koluma bir agirlik coktu beynimin sol tarafi uyustu.Bu donemler olabilir ama tabiki doktoruna mutlaka sor belki tansiyon yukselmesi gibi bisey de olabilir.
beryalcim çok geçmiş olsun...allah bebiğinide senide korusun..dikkat et bitanem kendineee................
iyi pazarlar güzel annişler.....yerimseniben.
beryalimm mehayımm nurefssannn kızlar ço geçmiş olsun..hem üzüldüm hem korktum..çok dikkat gerek..
cannarım hepinisin kandili mübarek olsun..birbirimize kuzularımıza bol bol dua edelim bu akşam..
canım başın sağolsunn:çok üzgünüm:allah kuzenini cennetine kabul etsin inşlahhhhh:Saruboceq:
kuzularım canım başın sağolsun.. allah sabır versin ailesine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?