2009 Ekim Anneleri

Beryal, Mehay, Nurefsan çok geçmiş olsun. Allah'ım hepimizin de yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kandiliniz mübarek olsun güzel anneler.
Dua edin bu kutlu günde, hamişlerin duası kabul olur, bu mübarek günde iki kere kabul olur inşallah.

merhabalar herkesin mirac kandilini kutluyorum arkadaslar.beryal ve nurefsan gecmis olsun.kendinize ve bebeklerinize dikkat edin kizlar stres yapmayin yormayin kendinizi. beryalcim sen suyum geldi demissin peki kontrolde suyun azalmismi doktorun bu konuda bisey demedimi?cunki suyun azalmasi bebek icin riskli bi durum.

Mıraç kandiliniz mübarek olsun..
Bugün benim doğum günüm...
Arkadaşlar bu arada geçmiş olsun sizlerede.

kandılınız mubarek olsun kızlar...

keremım dogum gunun kutlu olsun canım nıce mutlu yıllara inş çocuklarınla beraber......

selam kızlarr ilk defa bu oğluşum için bugün bişeyler aldım banyo filesi süngeri banyo oyuncağı ve şamouan krem seti bide badi inşallah kullanmam nasip oldu kıyafetleri beşikleri ve bebek arabası puset vs hepsi var ikizlerimden kalan umarım kardeşine kullanmak nasip olur onlara omadı ama

keremim doğumgünün kutlu olsunyerimseniben
yağmurcn canım güle güle iyi günlerde kullansın oğluşun cicileriniyerimseniben

bulcukum iyi olmanısa sevindimmm....ara sıra vakit buldukça uğra ve bizi haberdar et oğluşundan ve kendindennnnyerimseniben

hayırlı kandiller kızlar duaların birleşti,gi bu güzel gecede tüm dualarınızın kabul hanenize mutluluk huzur getirmesini temenni ederim rabbim herkese hayırlı dogumlar nasip etsinn

hayırlı kandiller kızlar duaların birleşti,gi bu güzel gecede tüm dualarınızın kabul hanenize mutluluk huzur getirmesini temenni ederim rabbim herkese hayırlı dogumlar nasip etsinn

amin canım hepimizin duaları kabul olsun hepimize de hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim

miraç kandiliniz mübarek olsun kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin:Saruboceq: keremim dogum günün kutlu olsuna.s. buarada kızlar geçmiş olsun sizlerede a.s.

günaydın kuzularr...mirmirmirmir mirmirmirmir .bugün tükanı ben açıym dedimmm..uyku tutmadı 4ten beri ayaktayım...off uyuyosunus demi şimcikk.kıskandımmm

güsel anniişler...herkese güzel bir hafta diliyorummmmopuyorumnanaktan
zuzumm bende uyu uyan inanki uyuyormuyum uyumuyormuyum anlamıyorum....:bbo:

güsel anniişler...herkese güzel bir hafta diliyorummmmopuyorumnanaktan
zuzumm bende uyu uyan inanki uyuyormuyum uyumuyormuyum anlamıyorum....:bbo:

lalim daha erken diimi bu uykususluklar içinnn??? son ay filan kaçcak sanıodum uykum..çok fena ya daha yorgun kalkıo insannn...

zuzum erken aslında ama ama işte....:bbo:
vücut kendini hazırlıomuşş...ya bebişler doğunca hazırlasa otomatik olarak olmazmıkiidelikafadulden
ya zaten bugün gıjık oldum randevumu 27 temmuza almam gerekiodu ama fulmüş..o yüzden 29 temmuza zor zar randevu alabildim...:bbo:birdahaki randevumü 2 hafta önceden alıcammm:1rolleyes:

ben randewunun birinden çıkarken biay sonrakini alıyorum hepp sırnaşık şey ama busefer 1 ayı geçicez mecbur hatta 1,5 aya yaklaşcak doktorumuz izne çıkıyomuş..6 temmuzda gitmiştim enson,tee ağustosun 15inden sonraya gitcekmişimm..ama ama amaa ben kızımı özledimmm
:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…