günaydın güzel annişler....
zuzum nasılsın..lalim nasılsın??
Günaydın kuzularropuyorumnanaktan
Umarım hepimize sağlıklı güzel bir hafta olur:Saruboceq:
Zuzum lalim dün gece tam 4 kez bende uyandım uykum şey oldu resmen, zombi gibiyimkafamçokkarıştı
80 günüm kaldıı...sırnaşık şeyhihoyyytya ben birşey farkettim kızlar benim ticker 7. ayıma geçmiş oleyyyyy hihoyyyt
kaldı 2 ay.....
Günaydın kızlar zemuszemus zemuszemus
Elalım tatil bittimi.
günaydın candyim..uykusuuzuumm..sen naısınnn
kuzuumm elamın anasıı...günaydın..ben de 4 te uyandım ama osaate kadar da bikaç kez uaynıp durdum..başım ağrıyo şimcik te..
80 günüm kaldıı...sırnaşık şey
canım al benden de o kadar gece 3-4 kere tuvalete kalktım zatende zor uyuyan biriyim...
ayy ne güzel 80 günün kalmış inşallah 8 gün kaldıda dicez..kaydirigubbakcemile5
Günaydın kızlar zemuszemus zemuszemus
Elalım tatil bittimi.
günaydın candyim..uykusuuzuumm..sen naısınnn
kuzuumm elamın anasıı...günaydın..ben de 4 te uyandım ama osaate kadar da bikaç kez uaynıp durdum..başım ağrıyo şimcik te..
80 günüm kaldıı...sırnaşık şey
gelsin artıkk..tatildeyken az gelioduuu naniknanik
pempemm günaydınn
gelsin artıkk..tatildeyken az gelioduuu naniknanik
pempemm günaydınn
Biz çok servindik tatilinin bitmesine sositososito sositososito evdeyken doğru dürürst girmiyordun özledik seni.günaydın ajkımmopuyorumnanaktan malesef bitti tatilim:çok üzgünüm:
Günaydın zuzum Şeniz Şeniz
Biz çok servindik tatilinin bitmesine sositososito sositososito evdeyken doğru dürürst girmiyordun özledik seni.
bu randevu olayı çok can sıkıcı...:umursamaz:gerçekten baya var zuzum randevuna....ama sen gittiğinde prensesin kocaman olmuş olur....:asigim:nese az kaldı bebişlerimize kavuşmaya.....hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi kucağımıza alsak..doya doya koklcam bebişimiiii:asigim:
ben randewunun birinden çıkarken biay sonrakini alıyorum hepp sırnaşık şey ama busefer 1 ayı geçicez mecbur hatta 1,5 aya yaklaşcak doktorumuz izne çıkıyomuş..6 temmuzda gitmiştim enson,tee ağustosun 15inden sonraya gitcekmişimm..ama ama amaa ben kızımı özledimmm:umursamaz:
saol bitanem iiyiyim sen nasılsın...uykusuzluk var..başım sanırım uykusuzlukdan dolayı zonkluo ..hiç böle olmazdı ama uzun zamandır uyku problemi yaşıyorum ve vücud sanırım bu kadar dayanabildi....:bbo:günaydın güzel annişler....
zuzum nasılsın..lalim nasılsın??
Günaydın kuzularropuyorumnanaktan
Umarım hepimize sağlıklı güzel bir hafta olur:Saruboceq:
Zuzum lalim dün gece tam 4 kez bende uyandım uykum şey oldu resmen, zombi gibiyimkafamçokkarıştı
zuzum cumartesi günkü buluşmanız nasıl geçti anlatsana biraz ya...
gunaydin kizlar.
zuzu ctesi gelemedim yaa.isler karistida birasfisfisfis
randevum sarkti, kuzen aradi,gelecem dedi falan gelemedim ki cok istiodum gelmeyibenneyaptımki
siz naptiniz?
foto yok cücümm kıskanç kocilerimis izin wermedi kaydirigubbakcemile3nasıl geçti kızlarr buluşma? nerde resimler???
bu randevu olayı çok can sıkıcı...:umursamaz:gerçekten baya var zuzum randevuna....ama sen gittiğinde prensesin kocaman olmuş olur....:asigim:nese az kaldı bebişlerimize kavuşmaya.....hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi kucağımıza alsak..doya doya koklcam bebişimiiii:asigim:
]
çok güseldi..çatır çatır çatlayabilirsiniss naniknanik kaydirigubbakcemile3
lal...: gören bu hatuna anne filan demez..hele kocaman bi kızı war hiiç demez..bıcır bıcır liseyi yeni bitirmiş kanı deli kızçocuğu..yok annem bu kadın yaşlanmazzz
gulican...: fıstık..bi gözler war fizik te ööle,,tü tü maşallah diyim ben manken gibi hatunn.
aleyna..(( lalin güzel kızı)): tam fıstık...mommy'sinin bitanesi..
wee zuzuu..: ufff en tombiş hamişş...
ben bu kızlarnan bidaa buluşmam hamile dediğin accık tontiş olurr..hıhhh:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?