2009 Ekim Anneleri

Günaydın kuzularropuyorumnanaktan
Umarım hepimize sağlıklı güzel bir hafta olur:Saruboceq:
Zuzum lalim dün gece tam 4 kez bende uyandım uykum şey oldu resmen, zombi gibiyimkafamçokkarıştı

günaydın güzel annişler....
zuzum nasılsın..lalim nasılsın??

günaydın candyim..uykusuuzuumm..sen naısınnn

Zuzum lalim dün gece tam 4 kez bende uyandım uykum şey oldu resmen, zombi gibiyimkafamçokkarıştı

kuzuumm elamın anasıı...günaydın..ben de 4 te uyandım ama osaate kadar da bikaç kez uaynıp durdum..başım ağrıyo şimcik te..

hihoyyytya ben birşey farkettim kızlar benim ticker 7. ayıma geçmiş oleyyyyy hihoyyyt
kaldı 2 ay.....
80 günüm kaldıı...sırnaşık şey

canım al benden de o kadar gece 3-4 kere tuvalete kalktım zatende zor uyuyan biriyim...
ayy ne güzel 80 günün kalmış inşallah 8 gün kaldıda dicez..kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar zemuszemus zemuszemus

Elalım tatil bittimi.

günaydın ajkımmopuyorumnanaktan malesef bitti tatilim:çok üzgünüm:

zuzumm ajkımm özledim sizi çokkŞeniz
benimde başım ağrıyo dengem bozuk gibikafamçokkarıştı

gelsin artıkk..tatildeyken az gelioduuu naniknanik

pempemm günaydınn

kaydirigubbakcemile3 hee walla işteyken sürekli burdayımkaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlar.
zuzu ctesi gelemedim yaa.isler karistida birasfisfisfis
randevum sarkti, kuzen aradi,gelecem dedi falan gelemedim ki cok istiodum gelmeyibenneyaptımki
siz naptiniz?

bu randevu olayı çok can sıkıcı...:umursamaz:gerçekten baya var zuzum randevuna....ama sen gittiğinde prensesin kocaman olmuş olur....:asigim:nese az kaldı bebişlerimize kavuşmaya.....hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi kucağımıza alsak..doya doya koklcam bebişimiiii:asigim:
günaydın güzel annişler....
zuzum nasılsın..lalim nasılsın??
saol bitanem iiyiyim sen nasılsın...uykusuzluk var..başım sanırım uykusuzlukdan dolayı zonkluo ..hiç böle olmazdı ama uzun zamandır uyku problemi yaşıyorum ve vücud sanırım bu kadar dayanabildi....:bbo:

elam günaydın bebekimmopuyorumnanaktandoğum yapıncada aksine durmadan uyumak isteriz yaa....off......:bbo:

zuzum cumartesi günkü buluşmanız nasıl geçti anlatsana biraz ya...

çok güseldi..çatır çatır çatlayabilirsiniss naniknanik kaydirigubbakcemile3

lal...: gören bu hatuna anne filan demez..hele kocaman bi kızı war hiiç demez..bıcır bıcır liseyi yeni bitirmiş kanı deli kızçocuğu..yok annem bu kadın yaşlanmazzz

gulican...: fıstık..bi gözler war fizik te ööle,,tü tü maşallah diyim ben manken gibi hatunn.

aleyna..(( lalin güzel kızı)): tam fıstık...mommy'sinin bitanesi..

wee zuzuu..: ufff en tombiş hamişş...

ben bu kızlarnan bidaa buluşmam hamile dediğin accık tontiş olurr..hıhhh:dilcikar:

bencede sence lalim ahh biri bebişe baksada aczık uyusak diyee bakıcaz eminimkaydirigubbakcemile3

günaydınnnn burda olan ELALI, handan2546, lllalll, pembeinci, zeyno55, _ocean_06
selam verip kaçiiim dedimzemuszemus
ben deniz, tatile kaçarkaydirigubbakcemile
hoş denize girmicem ya olsun..(hem enfeksiyon hem mantar çıktı ya benim alt takımlarda,riske girmek istemiyom)sahil havası ii gelir diye umuyorum,kafamda şapkam,gözümde gözlüğüm,üstümde uzun askılı entarim,şemsiyenin altına oturup,kıskançlıktan çatır çatır çatlayarak denize girip serinleyenleri seyredicem:sinifsinif:
Allaha emanet olun...beni özleyin anacımkaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlar.
zuzu ctesi gelemedim yaa.isler karistida birasfisfisfis
randevum sarkti, kuzen aradi,gelecem dedi falan gelemedim ki cok istiodum gelmeyibenneyaptımki
siz naptiniz?

gözümüz yollarda kaldı şekerimm..

nasıl geçti kızlarr buluşma? nerde resimler???
foto yok cücümm kıskanç kocilerimis izin wermedi kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

amandaaa amann hiçdee kıskanmadımm:1closedeyes:
sorma kızım lalle resimlerimiz bile aynı sayfada çıkmasın istediydim benmafoldumben
zuzum seni ancak ben paklarım gel sen istanbulaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…