çekinmedik cücümmmeeeeeeeee resimler nerde resim isterik :umursamaz:
günaydın güsellerrrrrrr güzel bir hafta olsun çabucak geçsin inşallahhhopuyorumnanaktan
cuma günü doktora gittik herşey yolunda dedi gelişimi haftasıyla uyumlu dediopuyorumnanaktan 1300gr olmuş ogluşum teyzeleriboyuda 37 cm olmuş 7 agustosta tekrar çagırdı 32.hafta raporumu verecekmiş özel hastanelerde verebiliyormış artık ssk ile anlaşmaları oldugu için haberiniz olsun
gözümüz yollarda kaldı şekerimm..
gelseydim siskoluk konusunda senide gecerdim :kedi:
tekrar bulusulmicak mi?
kızlar buluşma güzeldi :asigim:zamanın nasıl geçtiğini anlamadımm inanınkii.....
zuzum çok tatlı bi hatunnn....çokda güzel dediği gibi tombişde değil..canım benim maşallahh...........:asigim:
gülicanda çok güzelll gözler boncuk boncuk..mankenlere taş çıkartır.....maşallahhhhdiim nazar değmesin fıstık annişlere......:asigim:
göbüşleride çok güselll fotağraftakinden dada güzelll
unutmadan foto yok kızlar.....zaten çekmedik hiççç...yerimseniben....ay çok güzeldi ya bidaha yapalım zuzummmmmmmmmm...gülicanımmmm.......opuyorumnanaktan
kızlar buluşma güzeldi :asigim:zamanın nasıl geçtiğini anlamadımm inanınkii.....
zuzum çok tatlı bi hatunnn....çokda güzel dediği gibi tombişde değil..canım benim maşallahh...........:asigim:
gülicanda çok güzelll gözler boncuk boncuk..mankenlere taş çıkartır.....maşallahhhhdiim nazar değmesin fıstık annişlere......:asigim:
göbüşleride çok güselll fotağraftakinden dada güzelll
unutmadan foto yok kızlar.....zaten çekmedik hiççç...yerimseniben....ay çok güzeldi ya bidaha yapalım zuzummmmmmmmmm...gülicanımmmm.......opuyorumnanaktan
gözümüz yollarda kaldı şekerimm..
tekrar bulusulmicak mi?
tekrar buluşalım noooolur.....
günaydın güsellerrrrrrr güzel bir hafta olsun çabucak geçsin inşallahhhopuyorumnanaktan
cuma günü doktora gittik herşey yolunda dedi gelişimi haftasıyla uyumlu dediopuyorumnanaktan 1300gr olmuş ogluşum teyzeleriboyuda 37 cm olmuş 7 agustosta tekrar çagırdı 32.hafta raporumu verecekmiş özel hastanelerde verebiliyormış artık ssk ile anlaşmaları oldugu için haberiniz olsun
evet canım nasılda tatlı gelio uykuuuuyerimsenibenbencede sence lalim ahh biri bebişe baksada aczık uyusak diyee bakıcaz eminimkaydirigubbakcemile3
iyi tatilelr güselimmmmmmyerimsenibengünaydınnnn burda olan ELALI, handan2546, lllalll, pembeinci, zeyno55, _ocean_06
selam verip kaçiiim dedimzemuszemus
ben deniz, tatile kaçarkaydirigubbakcemile
hoş denize girmicem ya olsun..(hem enfeksiyon hem mantar çıktı ya benim alt takımlarda,riske girmek istemiyom)sahil havası ii gelir diye umuyorum,kafamda şapkam,gözümde gözlüğüm,üstümde uzun askılı entarim,şemsiyenin altına oturup,kıskançlıktan çatır çatır çatlayarak denize girip serinleyenleri seyredicem:sinifsinif:
Allaha emanet olun...beni özleyin anacımkaydirigubbakcemile3
çatlak elaaaaopuyorumnanaktancanım benimmmmmmamandaaa amann hiçdee kıskanmadımm:1closedeyes:
sorma kızım lalle resimlerimiz bile aynı sayfada çıkmasın istediydim benmafoldumben
zuzum seni ancak ben paklarım gel sen istanbulaakaydirigubbakcemile3
malesef canım resim yokkkkyerimsenibeneeeeeeeee resimler nerde resim isterik :umursamaz:
zuzum verdiğin linke baktım maşallah hepsi birbirinden güzel ama ben birşey fakettim 1 bebek 41. haftada doğmuş diğer bebekler hep erken doğmuş 40 haftayı gören olmamış..
şimdi aklım karıştı acaba bizde mi öyle olcaz..CADIARZU
tekrar bulusulmicak mi?
tekrar buluşalım noooolur.....
günaaaydıııın.....Ben gelemedim çünkü internetim kesikti ve bakamadım 3 gün hiçbirşeye çok üzgünüm çok((((((((( 1no2::1no2::1no2:
efet canım ya ttuturdun genekaydirigubbakcemile3çekinmedik cücümmm
ben 1300 dedimmi demedimmi dandanımm sırnaşık şey maşallahhhh kuzuna
handann datlum maşallah paşamıza kocaman olmuş . neler öğrendin konuştunmu dr ile doğum olayını odalara falan baktınmı anlat anlat merak ettim.
sen ne zaman gittin canım kaç grmış prensesin maşallah canımgozun aydin handan.sanirim benim kis anasi gibi tontisopuyorumnanaktanboyu soylemedi dr. ayrica sezeryan olursam senin dedigin gibi 2 haftami yakacak bu adam yaaaaaaaaaaaa:umursamaz:
Handan öyleyse 31-5 te alacaksın raporunu öylemi. CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?