2009 Ekim Anneleri

günaydın güsellerrrrrrr güzel bir hafta olsun çabucak geçsin inşallahhhopuyorumnanaktan

cuma günü doktora gittik herşey yolunda dedi gelişimi haftasıyla uyumlu dediopuyorumnanaktan 1300gr olmuş ogluşum teyzeleri boyuda 37 cm olmuş 7 agustosta tekrar çagırdı 32.hafta raporumu verecekmiş özel hastanelerde verebiliyormış artık ssk ile anlaşmaları oldugu için haberiniz olsun

kızlar buluşma güzeldi :asigim:zamanın nasıl geçtiğini anlamadımm inanınkii.....
zuzum çok tatlı bi hatunnn....çokda güzel dediği gibi tombişde değil..canım benim maşallahh...........:asigim:
gülicanda çok güzelll gözler boncuk boncuk..mankenlere taş çıkartır.....maşallahhhhdiim nazar değmesin fıstık annişlere......:asigim:
göbüşleride çok güselll fotağraftakinden dada güzelll
unutmadan foto yok kızlar.....zaten çekmedik hiççç...yerimseniben....ay çok güzeldi ya bidaha yapalım zuzummmmmmmmmm...gülicanımmmm.......opuyorumnanaktan

eeeeeeeee resimler nerde resim isterik :umursamaz:
çekinmedik cücümmm

ben 1300 dedimmi demedimmi dandanımm sırnaşık şey maşallahhhh kuzuna

zuzum verdiğin linke baktım maşallah hepsi birbirinden güzel ama ben birşey fakettim 1 bebek 41. haftada doğmuş diğer bebekler hep erken doğmuş 40 haftayı gören olmamış..
şimdi aklım karıştı acaba bizde mi öyle olcaz..CADIARZU

handann datlum maşallah paşamıza kocaman olmuş . neler öğrendin konuştunmu dr ile doğum olayını odalara falan baktınmı anlat anlat merak ettim.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan lalimm mersi bebeimm...efet yine yapalımm...zemuszemus

günaaaydıııın.....Ben gelemedim çünkü internetim kesikti ve bakamadım 3 gün hiçbirşeye çok üzgünüm çok(((((((((1no2::1no2::1no2:

gozun aydin handan.sanirim benim kis anasi gibi tontisopuyorumnanaktanboyu soylemedi dr. ayrica sezeryan olursam senin dedigin gibi 2 haftami yakacak bu adam yaaaaaaaaaaaa:umursamaz:

bencede sence lalim ahh biri bebişe baksada aczık uyusak diyee bakıcaz eminimkaydirigubbakcemile3
evet canım nasılda tatlı gelio uykuuuuyerimseniben
iyi tatilelr güselimmmmmmyerimseniben
amandaaa amann hiçdee kıskanmadımm:1closedeyes:
sorma kızım lalle resimlerimiz bile aynı sayfada çıkmasın istediydim benmafoldumben
zuzum seni ancak ben paklarım gel sen istanbulaakaydirigubbakcemile3
çatlak elaaaaopuyorumnanaktancanım benimmmmmm
eeeeeeeee resimler nerde resim isterik :umursamaz:
malesef canım resim yokkkkyerimseniben

maşallah canım paşanaa....nasılda büyümüşşşşş.....

ewet canım 40ı dolduran sadece 1 bebek..sıcaklardanmıdır nedir..zaten ben son bi iki haftayı hiç saymıyorum..hiç 40ı bulcakmışım gibi gelmio..hazırlıklı olmak gerekkk

gelseydim siskoluk konusunda senide gecerdim :kedi:
tekrar bulusulmicak mi?

zaten dipboyası gelmiş tombiş bi sarışın aradı gözlerimiz sırnaşık şey buluşulur cicim nie olmasın..daha doğuma çok warzemuszemus biz siftahı yaptık bereketi Allahtan kaydirigubbakcemile3

çekinmedik cücümmm

ben 1300 dedimmi demedimmi dandanımm sırnaşık şey maşallahhhh kuzuna
efet canım ya ttuturdun genekaydirigubbakcemile3
handann datlum maşallah paşamıza kocaman olmuş . neler öğrendin konuştunmu dr ile doğum olayını odalara falan baktınmı anlat anlat merak ettim.

enfeksiyıon kapmışım canım fitil verdi şeyime koyuyom , ay odalara bakmak gene aklmıma gelmedi offff:kedi: muaneyi beklerken bi kadın geldi 36.haftalık kanaması varmış felan doguma aldılar ay çok heycanlandım kendimi unuttum sonra yanımda oturan kız 41 haftalıkmış hala doguramamış o hikayesini anlattı onada heycanlandımkaydirigubbakcemile3 sonra ben girdim kuzumu görünce unuttum herşeyi gene eşim sordu akıntısı var felan die o anlattıkaydirigubbakcemile3doktorda fitil verdi,3 kilo almışım:kedi:fazla almışsın dedi ama yemiom çok dedim sabah akşam 30 dk yrümen lazım bu haftadan sonra dedi hareketsilikten kilo alıyorsun dedi masa başında oturmaktandır dedi off ne yapayım ya ne zaman yürüyeyimmafoldumbenondan sonra süt,peynir,yogurt,balık tüketmeye özen göster dedi günde yarımlt süt içiom yeterlimi dedm yeterli dedi,dogum konuusunu sormadım unuttum amazon sorcaktı onu bekliom bende

gozun aydin handan.sanirim benim kis anasi gibi tontisopuyorumnanaktanboyu soylemedi dr. ayrica sezeryan olursam senin dedigin gibi 2 haftami yakacak bu adam yaaaaaaaaaaaa:umursamaz:
sen ne zaman gittin canım kaç grmış prensesin maşallah canım yaa dedim ben sana demiii
Handan öyleyse 31-5 te alacaksın raporunu öylemi. CADIARZU

efet canancım hesapladı 7 agustosta gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…