sen ne zaman gittin canım kaç grmış prensesin maşallah canımyaa dedim ben sana demiii
ctesi gittim ben.1350 gr teyzesigicik adam 40 haftayi baz aliorum dedi. ama benim arkadasim gecen sene dogurdu sezeryanla. 38 i baz almis doktoru :umursamaz:
yandi 2 haftam yani
ctesi gittim ben.1350 gr teyzesigicik adam 40 haftayi baz aliorum dedi. ama benim arkadasim gecen sene dogurdu sezeryanla. 38 i baz almis doktoru :umursamaz:
yandi 2 haftam yani
maşallah ya nası da büyüdüler..toplu iğne başından bile küçük demişti doktorum ilk zamanlar..şimdi 1 kiloyu bile geçtiler..maşallah hepimizin kuzularına...benim daha gitmeme çook olduğuna göre 1500i filan geçcek..ayhh çok heycanlıı
gelemedim daha doğrusu internetimi açamadığım için cumartesi akşamı haberim olduuuuuu..............vallahi ağlarım...
efet canım ya ttuturdun genekaydirigubbakcemile3
enfeksiyıon kapmışım canım fitil verdi şeyime koyuyom , ay odalara bakmak gene aklmıma gelmedi offff:kedi: muaneyi beklerken bi kadın geldi 36.haftalık kanaması varmış felan doguma aldılar ay çok heycanlandım kendimi unuttum sonra yanımda oturan kız 41 haftalıkmış hala doguramamış o hikayesini anlattı onada heycanlandımkaydirigubbakcemile3 sonra ben girdim kuzumu görünce unuttum herşeyi gene eşim sordu akıntısı var felan die o anlattıkaydirigubbakcemile3doktorda fitil verdi,3 kilo almışım:kedi:fazla almışsın dedi ama yemiom çok dedim sabah akşam 30 dk yrümen lazım bu haftadan sonra dedi hareketsilikten kilo alıyorsun dedi masa başında oturmaktandır dedi off ne yapayım ya ne zaman yürüyeyimmafoldumbenondan sonra süt,peynir,yogurt,balık tüketmeye özen göster dedi günde yarımlt süt içiom yeterlimi dedm yeterli dedi,dogum konuusunu sormadım unuttum amazon sorcaktı onu bekliom bende
ama tekrar buluşalım...hep hayal ediyorum oyun grubu kurarız bebişler beraber oynalar...doğum günlerine gideriz birbirimizin...çok güzel oluuuur..
oyy maşallahhhh zillineee tombik olcak desenekaydirigubbakcemile3sıkma canını canım ya napcan bebş saglıkla gelsinde artık 2 haftan yansın hangimizin belliki belki benimde yanacak bende dedim 32.den önce verebilirmisiniz raporu erken dogum olursa yanmasın dedim veremem biz kontrollerini bildirioz ssk dedi:mymeka:sen ne zaman gittin canım kaç grmış prensesin maşallah canımyaa dedim ben sana demiii
yandi 2 haftam yani
saol canım, ya of ne yapıcaz yamafoldumbenGeçmiş olsun canım demek odalara bakmayı yine unuttun neyse canım doğuma ne kaldı o zaman görürsün artıkın kaydirigubbakcemile3 Malesef otura otura kilo alıyoruz canım ya yürümek şart ama ne zaman :sinifsinif: vakit kalıyor sanki.
handancım çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnn
saol canımmmmopuyorumnanaktan
gelemedim daha doğrusu internetimi açamadığım için cumartesi akşamı haberim olduuuuuu..............vallahi ağlarım...
ama tekrar buluşalım...hep hayal ediyorum oyun grubu kurarız bebişler beraber oynalar...doğum günlerine gideriz birbirimizin...çok güzel oluuuur..
kacinci haftada gideceksin ki?
bitanem inşlah tekrar yaparızz....ve ozaman gelirsin..üzülme.....opuyorumnanaktan
buketcim maşallah bebişineeeee
oyy maşallahhhh zillineee tombik olcak desenekaydirigubbakcemile3sıkma canını canım ya napcan bebş saglıkla gelsinde artık 2 haftan yansın hangimizin belliki belki benimde yanacak bende dedim 32.den önce verebilirmisiniz raporu erken dogum olursa yanmasın dedim veremem biz kontrollerini bildirioz ssk dedi:mymeka:
doktor ne iri ne zayif bekliorum normal bi bebek olacak dedi. 3 kilo civari olacakmis. benim kiz dengesiz buyuyo/ gecen ayda biraz zayifcaydi sanki
günaydın güsellerrrrrrr güzel bir hafta olsun çabucak geçsin inşallahhhopuyorumnanaktan
cuma günü doktora gittik herşey yolunda dedi gelişimi haftasıyla uyumlu dediopuyorumnanaktan 1300gr olmuş ogluşum teyzeleriboyuda 37 cm olmuş 7 agustosta tekrar çagırdı 32.hafta raporumu verecekmiş özel hastanelerde verebiliyormış artık ssk ile anlaşmaları oldugu için haberiniz olsun
evet canım nasılda tatlı gelio uykuuuuyerimseniben
iyi tatilelr güselimmmmmmyerimseniben
çatlak elaaaaopuyorumnanaktancanım benimmmmmm
malesef canım resim yokkkkyerimseniben
maşallah canım paşanaa....nasılda büyümüşşşşş.....
maşallah ya nası da büyüdüler..toplu iğne başından bile küçük demişti doktorum ilk zamanlar..şimdi 1 kiloyu bile geçtiler..maşallah hepimizin kuzularına...benim daha gitmeme çook olduğuna göre 1500i filan geçcek..ayhh çok heycanlıı
kıslar doktordan sonra eminönüne bi ugrayalım dedik havuzlu hana gittik tulum aldık zıbın felan aldık penya battaniyesini aldık ama ben fazla dolanamadım yoruldum çok gezmeden döndük bi ara gene gitcez ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?