2009 Ekim Anneleri

ctesi gittim ben.1350 gr teyzesi gicik adam 40 haftayi baz aliorum dedi. ama benim arkadasim gecen sene dogurdu sezeryanla. 38 i baz almis doktoru :umursamaz:
yandi 2 haftam yani

maşallah ya nası da büyüdüler..toplu iğne başından bile küçük demişti doktorum ilk zamanlar..şimdi 1 kiloyu bile geçtiler..maşallah hepimizin kuzularına...benim daha gitmeme çook olduğuna göre 1500i filan geçcek..ayhh çok heycanlıı

gelemedim daha doğrusu internetimi açamadığım için cumartesi akşamı haberim olduuuuuu..............vallahi ağlarım...

ama tekrar buluşalım...hep hayal ediyorum oyun grubu kurarız bebişler beraber oynalar...doğum günlerine gideriz birbirimizin...çok güzel oluuuur..

kacinci haftada gideceksin ki?

gelemedim daha doğrusu internetimi açamadığım için cumartesi akşamı haberim olduuuuuu..............vallahi ağlarım...

bitanem inşlah tekrar yaparızz....ve ozaman gelirsin..üzülme.....opuyorumnanaktan
buketcim maşallah bebişineeeee

Geçmiş olsun canım demek odalara bakmayı yine unuttun neyse canım doğuma ne kaldı o zaman görürsün artıkın kaydirigubbakcemile3 Malesef otura otura kilo alıyoruz canım ya yürümek şart ama ne zaman :sinifsinif: vakit kalıyor sanki.

ama tekrar buluşalım...hep hayal ediyorum oyun grubu kurarız bebişler beraber oynalar...doğum günlerine gideriz birbirimizin...çok güzel oluuuur..

canım bizde cumartesi günü bebişler doğdukdan sonra tekrar buluşuruz hemde bebişlerimizi görürüz diye düşündük.....gerçekten çok güzel olurrr:asigim:

ağlama nazım ağlama..bidaa buluşurusss..zemuszemus.

kacinci haftada gideceksin ki?

busefer tarihi kesin diil..doktor tatile gidiyo ..şimcik 28+4üm..ağustosun 15inden sonra gidicem sanırım ama ne gün bilemem...33. haftanın filan içinde olucam kanımca

bitanem inşlah tekrar yaparızz....ve ozaman gelirsin..üzülme.....opuyorumnanaktan
buketcim maşallah bebişineeeee

saol canim

kıslar doktordan sonra eminönüne bi ugrayalım dedik havuzlu hana gittik tulum aldık zıbın felan aldık penya battaniyesini aldık ama ben fazla dolanamadım yoruldum çok gezmeden döndük bi ara gene gitcez ,

Handan cumartesi gittinmi eminönüne ben gidemedim annemler geldi kızıma aldıkları cicileri getirdiler. bir kısmet olmadı eminönüne gitmek bana kaydirigubbakcemile3

dandanım maşallah oğluşunaa kocaman olmuş
yaa ne güzel senin dr. 31. hafta bitince ayarlamış randevunu benimkii teee 17 ağustosa gün verdi raporu çıkartmak için bende 31+ lı haftalarda gidicemyerimseniben

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ajkımm üzülme benimde çok var daha kızımı görmememafoldumben

kıslar doktordan sonra eminönüne bi ugrayalım dedik havuzlu hana gittik tulum aldık zıbın felan aldık penya battaniyesini aldık ama ben fazla dolanamadım yoruldum çok gezmeden döndük bi ara gene gitcez ,

bis boşunamı erkenden gittikte tamamladıklülülülülülü

adını bilmiom martcım 2 tane var içnde birini koyuyorsun 3 gün sonra digerini koyuyorsun 600mg bi kapsul etkili bi fitilmiş ondan azmış

canancım yazdım ya cuma günü gittik bizde:)))

elam 17 agustosmu yuhhhhhhhh benimki 31+5 de verio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…