2009 Ekim Anneleri

kıslar doktordan sonra eminönüne bi ugrayalım dedik havuzlu hana gittik tulum aldık zıbın felan aldık penya battaniyesini aldık ama ben fazla dolanamadım yoruldum çok gezmeden döndük bi ara gene gitcez ,

Handan cumartesi gittinmi eminönüne ben gidemedim annemler geldi kızıma aldıkları cicileri getirdiler. bir kısmet olmadı eminönüne gitmek bana kaydirigubbakcemile3

Aldım cevabımı kaydirigubbakcemile3

adını bilmiom martcım 2 tane var içnde birini koyuyorsun 3 gün sonra digerini koyuyorsun 600mg bi kapsul etkili bi fitilmiş ondan azmış

Burada bir dr da bana fitil verdide ben buradaki dr lara güvenemediğim için kullanamıyorum, onun için sormustum canım...

cnm 17 ağustosa kontrol için gün verdi raporu çıkartmak için daha önce 31+ lı haftalarda gidicemyerimseniben
peki giderken yanında şunları getir falan dedilermi sanaCADIARZU

bis boşunamı erkenden gittikte tamamladıklülülülülülü

ya ne bilim öle bi bakarız dedik sonra eve geldim baktım bi eksigi kalmamış zaten bi sürü pijaması tulumu zıbını var daha almamaya karar verdim bi eksigi yatak kaldı bide şampuan feşan digerleri tamammış megersemkaydirigubbakcemile3

ayy evet dandan bende alıp alıp yığmıştım odanın tekine poşetleriyle beraber, yıkadıktan sonra yerleştirirken bende çok aldığıma ve daha almamaya karar verdim. benim bi eksiğim mevlüt takımı ve kendim iiçin 1 gecelik 1 pijamik bide terlik kaldı

Burada bir dr da bana fitil verdide ben buradaki dr lara güvenemediğim için kullanamıyorum, onun için sormustum canım...
canım ama enfeksiyonun varsa kullanmalısın iyileşmek için öle olmazki
cnm 17 ağustosa kontrol için gün verdi raporu çıkartmak için daha önce 31+ lı haftalarda gidicemyerimseniben
peki giderken yanında şunları getir falan dedilermi sanaCADIARZU

yok canım yanında götürcek bişiyin yokkki bitek vizite kagıdı götürcen yani ben onu her muanemde götürüom zaten

gecelikte aldım elam ben pijama almıcam giyinmem çünkü evde var bi sürü, terlikimde var,efet mevlüt takımı alırım bide dahada bişi almam ,ya bide koçtaştan bebişin kıyafetleri için dolabın içine takılan raflardan aldık çok ii oldu ela sende öle yapabilrisin dolap almıcamız için dolap içine takılan raflar var çok kullamışlı bak resmini bulursam koyum sana

kızlar büyük gün geldi bugün yarın patronla konuşucam şu izin olaylarını ne dicek çok merak ediyorumkafamçokkarıştı
hayatta bana 4 aylık doğum izni + 6 aylık ücretsiz izin vermez offf offf şu işide hayırlısıyla bi atlaysaydım:çok üzgünüm:

ayy dandanım koy mutlaka nasıl bişeymiş merak ettimCADIARZU
kızlar bide size tavsiyem bebeğin kıyafetleri yıkarken özellikle çoraplar ve eldivenler küçük olduğu için makinanın lastiğinin arasına giriyo, bunun olmaması için file gibi bişey satılıyomuş almak lazım ondandayerimseniben

canım kolay gelsin..inşlah herşey istediğin gibi olur..özelde çalışmanında böyle zorlukları var.....:1hug:

Günaydın herkese..

Doğum günümü kutlayan tombişler çokkk tşk ederim güzel dilekleriniz için... :1hug:

günaydın kızlarzemuszemus
bende yeni şeker yüklemesinden geldim.çok şükür ii çıktı sonuçlarım.ama idrar tahlilimde bol miktarda bakteri görüldü yazıyor.akşama doktoruma göstercem sonuçlarımı.
handancım sanada geçmiş olsun sendede enfeksiyon varmış heralde banada fititl verir.
hepinize sağlıklı bir hafta diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…