kıslar doktordan sonra eminönüne bi ugrayalım dedik havuzlu hana gittik tulum aldık zıbın felan aldık penya battaniyesini aldık ama ben fazla dolanamadım yoruldum çok gezmeden döndük bi ara gene gitcez ,
Handan cumartesi gittinmi eminönüne ben gidemedim annemler geldi kızıma aldıkları cicileri getirdiler. bir kısmet olmadı eminönüne gitmek bana kaydirigubbakcemile3
adını bilmiom martcım 2 tane var içnde birini koyuyorsun 3 gün sonra digerini koyuyorsun 600mg bi kapsul etkili bi fitilmiş ondan azmış
adını bilmiom martcım 2 tane var içnde birini koyuyorsun 3 gün sonra digerini koyuyorsun 600mg bi kapsul etkili bi fitilmiş ondan azmış
canancım yazdım ya cuma günü gittik bizde:)))
elam 17 agustosmu yuhhhhhhhh benimki 31+5 de verio
bis boşunamı erkenden gittikte tamamladıklülülülülülü
ya ne bilim öle bi bakarız dedik sonra eve geldim baktım bi eksigi kalmamış zaten bi sürü pijaması tulumu zıbını var daha almamaya karar verdim bi eksigi yatak kaldı bide şampuan feşan digerleri tamammış megersemkaydirigubbakcemile3
canım ama enfeksiyonun varsa kullanmalısın iyileşmek için öle olmazkiBurada bir dr da bana fitil verdide ben buradaki dr lara güvenemediğim için kullanamıyorum, onun için sormustum canım...
cnm 17 ağustosa kontrol için gün verdi raporu çıkartmak için daha önce 31+ lı haftalarda gidicemyerimseniben
peki giderken yanında şunları getir falan dedilermi sanaCADIARZU
ya benim uykum var biraz bahçeye çıkıp dolaşacağım uykum açılsın.
gecelikte aldım elam ben pijama almıcam giyinmem çünkü evde var bi sürü, terlikimde var,efet mevlüt takımı alırım bide dahada bişi almam ,ya bide koçtaştan bebişin kıyafetleri için dolabın içine takılan raflardan aldık çok ii oldu ela sende öle yapabilrisin dolap almıcamız için dolap içine takılan raflar var çok kullamışlı bak resmini bulursam koyum sana
kızlar büyük gün geldi bugün yarın patronla konuşucam şu izin olaylarını ne dicek çok merak ediyorumkafamçokkarıştı
hayatta bana 4 aylık doğum izni + 6 aylık ücretsiz izin vermez offf offf şu işide hayırlısıyla bi atlaysaydım:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?