gülican günaydın canımmm....yerimseniben
ANG€L;8045661 .!.:günaydın kızlarzemuszemus
bende yeni şeker yüklemesinden geldim.çok şükür ii çıktı sonuçlarım.ama idrar tahlilimde bol miktarda bakteri görüldü yazıyor.akşama doktoruma göstercem sonuçlarımı.
handancım sanada geçmiş olsun sendede enfeksiyon varmış heralde banada fititl verir.
hepinize sağlıklı bir hafta diliyorum
canım kolay gelsin..inşlah herşey istediğin gibi olur..özelde çalışmanında böyle zorlukları var.....:1hug:
elacım bunlardan bahsedio sanırım dandanımmmyerimseniben
Günayydın lallcim, günaydın kısslar herkese.
Ben bugün evdeyim, dün çok sıcaktı evde göbeğim açık dolaşıp durdum. Üşütmüşüm sanırsam. Çok midem bulanıyo. Bugün dr. a gidip rapor almam lazımdı bi de, şimdi gerçekten hasta oldum gitmeye halim yok yaaa.
Sizlerden naber, handan amazon nasıl geçti randevular. Handancım senle bebişin kiloları nasıl merak ettim çok.
He he bu arada ankara anaları buluştu, kızılayı birbirine kattı. Beraber bebiş kıyafeti bilem baktık. Çok tatlı bu kıslar yaw.Kimsenin yüsünü göstermediği kadar var yani, maşallah zuzula lalime, bi de lalin kızı. Bi görmenis lazım.
Nasıl kıskandınıss mı kaydirigubbakcemile3
nerdesin kıs senn..sbhtan beri lalimnen bunnarı çatlatıorus ama sen yoksunn...geçmiş olsun kuzum yaa..perşembeye kadar iileş te pazara gitt sırnaşık şey
Günayydın lallcim, günaydın kısslar herkese.
Ben bugün evdeyim, dün çok sıcaktı evde göbeğim açık dolaşıp durdum. Üşütmüşüm sanırsam. Çok midem bulanıyo. Bugün dr. a gidip rapor almam lazımdı bi de, şimdi gerçekten hasta oldum gitmeye halim yok yaaa.
Sizlerden naber, handan amazon nasıl geçti randevular. Handancım senle bebişin kiloları nasıl merak ettim çok.
He he bu arada ankara anaları buluştu, kızılayı birbirine kattı. Beraber bebiş kıyafeti bilem baktık. Çok tatlı bu kıslar yaw.Kimsenin yüsünü göstermediği kadar var yani, maşallah zuzula lalime, bi de lalin kızı. Bi görmenis lazım.
Nasıl kıskandınıss mı kaydirigubbakcemile3
gülican canım çok geçmiş olsunn....:1hug::asigim:
elacım bunlar boy boy değişiyo anlıcan her dolaba göre varrr.....yerimseniben
Yaaa ben kaçırdım desene, olsun daha bi kaç baskı daha geçeriss kaydirigubbakcemile3
Heee ben bi de zuzumun da beğenisiylen lohusa tacımı da aldım. En gerekli ihtiyaçlarımız bitmiş oldu delikafadulden
geçmiş olsun gülicik:teselli: tikkat et kendineeyerimseniben
biliyos biliyoss buluştunuzu hiçde kıskanmadık hemde, zuzuyla lal sağolsunlar reklamını iyi yaptılarlülülülülülü
Yaaa ben kaçırdım desene, olsun daha bi kaç baskı daha geçeriss kaydirigubbakcemile3
Heee ben bi de zuzumun da beğenisiylen lohusa tacımı da aldım. En gerekli ihtiyaçlarımız bitmiş oldu delikafadulden
ewett çocuunn poposuna giycen şeysi yok ama anasının lohusa tacı war kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hıı pardon 7 tane zıbını wardı demi sırnaşık şeysırnaşık şey
efet lalcım aldıgım bundan benim saol canım:)) elam dolabımın büyük bölümüne astım bunu bebşimin bütün kıyafetlerini düzdüm çok hoş oldu tavsiye ederim canım
gülicanım bebişim 1300gr 37 cm olmuş teyzesibende 3 kilo almışım (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?