efet lalcım aldıgım bundan benim saol canım:)) elam dolabımın büyük bölümüne astım bunu bebşimin bütün kıyafetlerini düzdüm çok hoş oldu tavsiye ederim canım
gülicanım bebişim 1300gr 37 cm olmuş teyzesibende 3 kilo almışım (
herkeseee seeeeeeeeeeeeeeeeelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :smiley-cool:
efet lalcım aldıgım bundan benim saol canım:)) elam dolabımın büyük bölümüne astım bunu bebşimin bütün kıyafetlerini düzdüm çok hoş oldu tavsiye ederim canım
fatoş ajkım bebekim hoşgeldin nerelerdesin sennnn_????:asigim::asigim:
fatooşş naaper kuşşş...
cnm ben gerçi şifonyerimin tamamını kızıma ayırdım şuanlık bütün kıyafetleri sığdı hatta 1 tanede 1 gözüm kaldı, daha küçüğünü bulursam alabilirim bendeyerimseniben
sen bunu ne kadara aldın de bakim hele:icecream:
sidüklü ajkımm nerelerdesin özledim seniiopuyorumnanaktan sende özledinmi meni:asigim:
geçmiş olsun gülicik:teselli: tikkat et kendineeyerimseniben
biliyos biliyoss buluştunuzu hiçde kıskanmadık hemde, zuzuyla lal sağolsunlar reklamını iyi yaptılarlülülülülülü
ewett çocuunn poposuna giycen şeysi yok ama anasının lohusa tacı war kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hıı pardon 7 tane zıbını wardı demi sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol:canım lohusa tacını aldınya başka bişey almasanda olar artıkınnnnn....boşver pazarı filan sen tacını almışsınn....delikafadulden:asigim:
iyidir züzüüüüm senden naberr
:
Sağol canım, inşallah yarına geçer.
şimdi dönüp okudum geçmişi, ayy utandımm :kedi: Ama en koca öbüklü beni seçtiler biliyonusmu zemuszemus
Heee valla evde takıp takıp dolaşıyom, kocikim de pek beğendi. Son eksiğin de tamamlanmış oldu diyo kaydirigubbakcemile3
Almadım ama teoride herşyi halletim sayılır naperrr :roflol: :roflol:
Yaaa ben kaçırdım desene, olsun daha bi kaç baskı daha geçeriss kaydirigubbakcemile3
Heee ben bi de zuzumun da beğenisiylen lohusa tacımı da aldım. En gerekli ihtiyaçlarımız bitmiş oldu delikafadulden
offf ben de meleğimin çamaşırlarını yıkayıp hazırlamak istiyorumm...gelsin gitsin de şu misafirlerim yapıym yaa...canım çekioo
merhaba
lohusa tacı nasıl oluyor kızlar , merak ettim :CüvCüv:
Hehehee o zamana kadar ben herşeyini alıp senden önce yıkıcam, bi de ciciler topicine koycam :roflol: :roflol:
Ayyy maşallah kuzuna handancım, bak tahminler dooru çıkmış. Tombik oldular artık yaa
Yalnız senin kilo olayı nasıl yaaa, bence dr.un da tartısı bozuk, ya da kıyafetlerin çok ağırdı :umursamaz:
iyidir züzüüüüm senden naberr
özlememmi teni hele sidikli diyisünü :asigim:
yok canım evdeki tartımda bozuk degilmiş megersem ayarını bozmuşuz fark ettik sabah akşam tartılıyorum artık şuan itibariyle 64 kilo olmuş bulunmaktayımmafoldumben doktora dedim zaten ben az yiyorum dengeli besleniom dedim hareketsizlikten alıosundur o zaman dedi masa başında oturdum için yürüyüş yap sabah akşam 30 dk dedi ama nasıl yapmcak bilmiom çok canım sıkıldı mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?