2009 Ekim Anneleri

cnm ben gerçi şifonyerimin tamamını kızıma ayırdım şuanlık bütün kıyafetleri sığdı hatta 1 tanede 1 gözüm kaldı, daha küçüğünü bulursam alabilirim bendeyerimseniben
sen bunu ne kadara aldın de bakim hele:icecream:

herkeseee seeeeeeeeeeeeeeeeelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :smiley-cool:

sidüklü ajkımm nerelerdesin özledim seniiopuyorumnanaktan sende özledinmi meni:asigim:

massalllahhhh

fatoş ajkım bebekim hoşgeldin nerelerdesin sennnn_????:asigim::asigim:

lalllimmm :asigim::asigim::asigim: hosbuldum canim iyiyiz cok sükür siz nasilsiniz? bugün kontrolümüz var bakalimmm.. valla kutu bölümünde aciip bi baski var, ve karnim hergün sivrilesiyo sonra yine iniyor bazen sancili oluyor magnezyum aliyom uzaniyom geciyor bazende sancisiz oluyor aciip gözüküyor sanki böylekafasini poposunu disari cikarmaya calisiyormus gibi hahaha
dokotorum erken basladigini kontrol altinda tutmamizi gerektigini söyledi bakalim allahtan hayirlisi sizlerde ne var ne yok? bebek odalarina bakmaya gidecem bu hafta sonu bebisimin esyalarinida yikicam cantamida hazirlicam nolur nolmaz. bi heycan sardi beni kizlar

fatooşş naaper kuşşş...

iyidir züzüüüüm senden naberr

özlememmi teni hele sidikli diyisünü :asigim:

offf ben de meleğimin çamaşırlarını yıkayıp hazırlamak istiyorumm...gelsin gitsin de şu misafirlerim yapıym yaa...canım çekioo

geçmiş olsun gülicik:teselli: tikkat et kendineeyerimseniben
biliyos biliyoss buluştunuzu hiçde kıskanmadık hemde, zuzuyla lal sağolsunlar reklamını iyi yaptılarlülülülülülü

Sağol canım, inşallah yarına geçer.

şimdi dönüp okudum geçmişi, ayy utandımm :kedi: Ama en koca öbüklü beni seçtiler biliyonusmu zemuszemus

ewett çocuunn poposuna giycen şeysi yok ama anasının lohusa tacı war kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hıı pardon 7 tane zıbını wardı demi sırnaşık şeysırnaşık şey

Heee valla evde takıp takıp dolaşıyom, kocikim de pek beğendi. Son eksiğin de tamamlanmış oldu diyo kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:canım lohusa tacını aldınya başka bişey almasanda olar artıkınnnnn....boşver pazarı filan sen tacını almışsınn....delikafadulden:asigim:

Almadım ama teoride herşyi halletim sayılır naperrr :roflol: :roflol:

teoride hallettin ya sorun yok cücümm bi ara alırsın sırnaşık şey

Ayyy maşallah kuzuna handancım, bak tahminler dooru çıkmış. Tombik oldular artık yaa
Yalnız senin kilo olayı nasıl yaaa, bence dr.un da tartısı bozuk, ya da kıyafetlerin çok ağırdı :umursamaz:

Yaaa ben kaçırdım desene, olsun daha bi kaç baskı daha geçeriss kaydirigubbakcemile3
Heee ben bi de zuzumun da beğenisiylen lohusa tacımı da aldım. En gerekli ihtiyaçlarımız bitmiş oldu delikafadulden

merhaba

lohusa tacı nasıl oluyor kızlar , merak ettim
:CüvCüv:

offf ben de meleğimin çamaşırlarını yıkayıp hazırlamak istiyorumm...gelsin gitsin de şu misafirlerim yapıym yaa...canım çekioo

Hehehee o zamana kadar ben herşeyini alıp senden önce yıkıcam, bi de ciciler topicine koycam :roflol: :roflol:

bende o dolap düzenliciden aldım ıkeadan 3,99 du fıyatıda 2 tane almıştım gerçekten iyi oluyo bebiş kıyafetli için özellikle tek tek dizebilyorsun hem bende uzun ince olanını alıcam battanıyelerını falan rulo gibi sarıo koyucam

merhaba

lohusa tacı nasıl oluyor kızlar , merak ettim
:CüvCüv:

kırmızı kurdeleden fiyonklu taç canım..çıkırtıncak takcas saçımıza lohusa kadın klasiği sırnaşık şey
Hehehee o zamana kadar ben herşeyini alıp senden önce yıkıcam, bi de ciciler topicine koycam :roflol: :roflol:

bak yaa şimdi kalkıp yıkarunnn soora ozaman bidaha yıkarun..kudurtma kızım benii zemuszemus

fatoşcum iyi haberlerle gelirsin inşlahh...opuyorumnanaktan
gülicancım hangi renk tacın ya ben kırmıısı almıştım kızım alacak die şimdi bide mavimi alıcam ya...offfff:bbo:

Ayyy maşallah kuzuna handancım, bak tahminler dooru çıkmış. Tombik oldular artık yaa
Yalnız senin kilo olayı nasıl yaaa, bence dr.un da tartısı bozuk, ya da kıyafetlerin çok ağırdı :umursamaz:

yok canım evdeki tartımda bozuk degilmiş megersem ayarını bozmuşuz fark ettik sabah akşam tartılıyorum artık şuan itibariyle 64 kilo olmuş bulunmaktayımmafoldumben doktora dedim zaten ben az yiyorum dengeli besleniom dedim hareketsizlikten alıosundur o zaman dedi masa başında oturdum için yürüyüş yap sabah akşam 30 dk dedi ama nasıl yapmcak bilmiom çok canım sıkıldı mafoldumben

Şişko şişko delikafaduldendelikafadulden :roflol: delikafadulden sositososito sositososito

zuzum bende ayın 15i gibi başlıcam bebişimin kıyafetlerini yıkamaya....cadı kısımın odası gelmeden yıkayamam malesef....yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…