2009 Ekim Anneleri

Canım benim dr kalsiyum hapı vermedi ama magnezyum ilacı verdi toz olandan bende içmiyorum tadı çok kötü iki kez girmişti kramp benim ayağıma da şimdi bişey olmuyo diye içmiyorum

hayin handos seni gecmemi istiyosun dimilmaz:

aşkolsun mehaycım nası böle düşünürsün:roflol: tamam sende abartma pasta börek pizza die aama çok dikkat etmekte bi işe yaramıo gördügün üzre şekil-a o yüzden kasmaya gerekyok sen benim kadar çok almadn kilo zaten rahat ol canım

:mymeka:illa seni gecmemmi lazim len ben kac kilo oldum haberin varmi??zaten hic dikkat etmedim bu ay 5 kilo aldim..arkadasim bebisine yarayacak seyler ye diyecegine beni gaza getirdin gittim 2 tane kakaolu kek yedim senin yuzunden..klava:suclusu sensin..:umursamaz:

geldik kızlar iyi geldi duş valla sıcaktan ve nemden sanırım istifra ediyrm bayılacak gibi oluyorumm

Canım benim dr kalsiyum hapı vermedi ama magnezyum ilacı verdi toz olandan bende içmiyorum tadı çok kötü iki kez girmişti kramp benim ayağıma da şimdi bişey olmuyo diye içmiyorum

gerçi bana verdiği toz değil pastil ama henüz tadına bakmadımkaydirigubbakcemile3
yaa çok ilaç içiyorumda şu ara kaş yapayım derken göz çıkarmayayım istiyorumyerimseniben

annem de aynen öle söledi her seferinde kan alırlar parmaktan dedi..kanda çıkar bi problem varsa merak etme sen..

bende öyle düsünüyorum canim a.s. tiskür hayatum

yok o benm için geçerli degil mehaycım senin içn deedim benkaydirigubbakcemile3

fatoşum benimde şeyime baskı oluo bazen agrıo doktora söledim başaşagı döndügü için oluo normal dahada artacak dedi

hee düsecekmis gibi oluyo dimi :roflol:

kıslar ya moralim çok bozuldu mafoldumben okadar kilo konuştuk az önce bi arkadaş dengesiz bana dedi ki buralarda doğurcan ne zaman izne ayrılıyon zayıf hamile kalmak da kötü ben 46kiloydum şimdi 56 oldum minyonda olunca sivri bi göbekten ibaretim millet izne ne zaman gidiyon bu hafta son mu diye soruyo ya:çok üzgünüm:

takma sen onlari canim yaa cogumuz 10 kilo civarinda aldik birkismimizda gectik 10 kiloyu zaten...

nannn kimsee beni niye iplemiyo (irem dışında) kalsiyum hapı diyom, magnezyum diyom hanii:1closedeyes:

kısım hangi ara yedin 2 tane keki abowwwww:roflol: senden korkulur valla beni bahane etme nannn yemiş yemiş bana atıo suçukaydirigubbakcemile3

ya meyva bize kilo aldırıomu acaba bi bilginiz varmı ?

kısım hangi ara yedin 2 tane keki abowwwww:roflol: senden korkulur valla beni bahane etme nannn yemiş yemiş bana atıo suçukaydirigubbakcemile3

ya meyva bize kilo aldırıomu acaba bi bilginiz varmı ?

hayir meyva kilo aldirmaz ama bazi meyveler tabi digerlerine gore daha kalorili daha az tuketmek lazim muz uzum gibi....onuda yemiycem deme sakin kafamçokkarıştı dusup bayilirimsırnaşık şey

kizlar ben cikiyorum size iyi sohbetler arkadasla gezmeye gidicez bugun hem biraz yurumus olurum hava cok guzel...hadi optum sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…