2009 Ekim Anneleri

bayılma mehayım merak ettimden sordum zaten sayıyla yiyiom artık meyvayı:bbo: o eskidendi canan ahh ahh eski günler ne güseldidelikafadulden şimdi günde 1 armut 3-5 kayısı felan yiyiom akşamlarıda en fazla 1 dilim karpuz felan

canim benim iyi ettin biraz rahatlamissindir simdi....

Duşa girmekle çok iyi yapmışsın ferahlamışsındır canım. canım valla bu sıcaklar bizi mahfediyor.

evet cok iyi geldi valla gobekim taş gibiydi yumasadı biraz

meyva ozellikle ac karnına yendiginde cok kilo yapıyormuş.. bunye kendini korumak için sekeri yaga donusturuyrmuş

Elalım ben sadece magnezyum içiyorum o yüzden bir bilgim yok bu dr bütün hepsini kesti.

yaaa ben halen elevit bile içiyom, tiroid hapı, elevit, calsiyum, demir hapı şimdi bide 4 günlük antibiyotiğim var, arada bide magnezyum alırsam psikopata bağlanacamdelikafadulden
peki bu magnezyumu sürekli içmekmi gerekirmiş yoksa kıramp falan olduğundamı doktor bişey dedimi sana?

sende bu yemeyle kilo aliyorsunya handan...umudun tukendigi an bu benim icin...ben yediklerimi yariyada indirsem mutlaka ayda 3 kilo garanti demektir:gitme: ben senin gibi yesem ya hic kilo almam doguma kadar yada acliktan olurum:bbo:

57 mi :1shok::1shok::1shok: kac kiloyla hamile kaldin sen
50 canım:kedi:

sende bu yemeyle kilo aliyorsunya handan...umudun tukendigi an bu benim icin...ben yediklerimi yariyada indirsem mutlaka ayda 3 kilo garanti demektir:gitme: ben senin gibi yesem ya hic kilo almam doguma kadar yada acliktan olurum:bbo:

bana yarıyor demekki mehaycım sen ye sana herşey yaramıyor gördügüm kadarıyla ben senin gibi yesem şimdiye 80 olmuştum belkidekaydirigubbakcemile3

evet cok iyi geldi valla gobekim taş gibiydi yumasadı biraz
meyva ozellikle ac karnına yendiginde cok kilo yapıyormuş.. bunye kendini korumak için
sekeri yaga donusturuyrmuş
İyi olmana sevindim canım .Aç karnına meyve yememek gerektiğini, bilmiyordum güzel bilgi oldu teşekkürler canım

Oyyy oyyy oyyyy ecza dolabına dönmüşsün datlum kıymetlim sen valla bana hergün sabah akşam 1 tane iç dedi. Demir hapı yerinede köy pekmezi içiyorum hergün 2 y.kaşığı.

Handan açıkçası meyveye pek dikkat etmiyorum hamurişi , pilav , tatlı ve ekmek tüketmiyorum ama meyve yiyorum ne yapayım tutamıyorum kendimi

malesef ajkımm öle oldumm :çok üzgünüm:

Mİraç kandiliniz mübarek olsun..
Bugün benim doğum günüm...
Arkadaşlar bu arada geçmiş olsun sizlerede.
çok teşekkür ederim canlarım
keremim doğum günün kutlu olsun ttlım.
sağlıkla kullansın inşallah canım
keremim geçmiş doğum günün kutlu olsuna.s.

canım bende kullanıyorum o balık yağını ama ilk ay günde 2 tane içiyordum 1 ayda 5 kilo aldım doktorum kızdı ve bıraktırdı.yani haftada 3 kez iç dedi.artık hergün içmiyorum haftada 3 tane. 2 gün arayla içiyorum

yasemincim sen magnezyumu hergün almasak zararı olmaz lafınamı doktora sordum olmaz dedin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…