kizlar ben cikiyorum size iyi sohbetler arkadasla gezmeye gidicez bugun hem biraz yurumus olurum hava cok guzel...hadi optum sizi...
canim benim iyi ettin biraz rahatlamissindir simdi....
Duşa girmekle çok iyi yapmışsın ferahlamışsındır canım. canım valla bu sıcaklar bizi mahfediyor.
Elalım ben sadece magnezyum içiyorum o yüzden bir bilgim yok bu dr bütün hepsini kesti.
bayılma mehayım merak ettimden sordum zaten sayıyla yiyiom artık meyvayı:bbo: o eskidendi canan ahh ahh eski günler ne güseldidelikafadulden şimdi günde 1 armut 3-5 kayısı felan yiyiom akşamlarıda en fazla 1 dilim karpuz felan
50 canım:kedi:57 mi :1shok::1shok::1shok: kac kiloyla hamile kaldin sen
lülülülülülü sen öle sann biz bebekti suyuydu derken bi çıkarınca eski halimizee döncezzlülülülülülü
kaydirigubbakcemile5
:asigim: mende seni sefiyom ajkımmopuyorumnanaktan
iştee cnm ben 1 aydır aynıyken kızımın alıp ben halaa aynı kiloda kalmama aklım ermiyokaydirigubbakcemile3
oyy yasemincim yaa biraz dikkat etmeye çalış bari tatlım şunun şurasında 2 - 2,5 ay gibi bi zamanımız kaldı maximum, herşey bebeklerimiz için...
peki günlük 6 kez bakmalarında nasıl çıkıyor değerlerin? düşme varmı?
valla abzen 118 bazen 130 çıkıyor yarım saat sonra ölçümüm var bakıcaz bakalım
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
evett fatoşum züğürt tesellisi bunnarınkilülülülülülü
sağoll ajkummmopuyorumnanaktan
yok canım bi zararı olmaz ben doktora sordumYaaa kızlar bişey sorucam size, dr. bana son gittiğiğimde calcimax D kalsiyum hapı suda eritilenden verdi fakat prospektüsünde gebelerde denenmemiştir gibi bişey yazıyo, bide plesantadan geçer falan diyo, sizde bu kalsiyum hapınımı alıyosunuz? farklı bişey kullanıyosanızda sizinkinin içindede böle şeyler yazıyomu?
canım ben calcinet diye suda eritme kalsiyum alıyorum magnezyumu arada içiyorum herrgün almıyorum
bide bu magnezyum emme hapını hergün içmesem etkisi azalırmı yada zararı olurmuki? bende doru düzgün kıramp sancı falan olmuyo, 2 kez ayama kıramp girdi dediydim ondan vermişti bunuda-tatlicadiarzu-
CADIARZUCADIARZUYarım karpuz yersen evett.. sositososito
kizlar ben cikiyorum size iyi sohbetler arkadasla gezmeye gidicez bugun hem biraz yurumus olurum hava cok guzel...hadi optum sizi...
sende bu yemeyle kilo aliyorsunya handan...umudun tukendigi an bu benim icin...ben yediklerimi yariyada indirsem mutlaka ayda 3 kilo garanti demektir:gitme: ben senin gibi yesem ya hic kilo almam doguma kadar yada acliktan olurum:bbo:
İyi olmana sevindim canım .Aç karnına meyve yememek gerektiğini, bilmiyordum güzel bilgi oldu teşekkürler canımevet cok iyi geldi valla gobekim taş gibiydi yumasadı biraz
meyva ozellikle ac karnına yendiginde cok kilo yapıyormuş.. bunye kendini korumak için
sekeri yaga donusturuyrmuş
yaaa ben halen elevit bile içiyom, tiroid hapı, elevit, calsiyum, demir hapı şimdi bide 4 günlük antibiyotiğim var, arada bide magnezyum alırsam psikopata bağlanacamdelikafadulden
peki bu magnezyumu sürekli içmekmi gerekirmiş yoksa kıramp falan olduğundamı doktor bişey dedimi sana?
ela ben doktorun verdini içiorum senin gibi deşmiom canımcım yorum yapamıcam:))
ulen bi cevabında iğnesiz olsun:1closedeyes:
içtiğin şeyin içinde neler yazıyo açıp okumuyonmu hiç:umursamaz:
Handan açıkçası meyveye pek dikkat etmiyorum hamurişi , pilav , tatlı ve ekmek tüketmiyorum ama meyve yiyorum ne yapayım tutamıyorum kendimi
İyi olmana sevindim canım .Aç karnına meyve yememek gerektiğini, bilmiyordum güzel bilgi oldu teşekkürler canım
Oyyy oyyy oyyyy ecza dolabına dönmüşsün datlum kıymetlim sen valla bana hergün sabah akşam 1 tane iç dedi. Demir hapı yerinede köy pekmezi içiyorum hergün 2 y.kaşığı.
Beryal, Mehay, Nurefsan çok geçmiş olsun. Allah'ım hepimizin de yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kandiliniz mübarek olsun güzel anneler.
Dua edin bu kutlu günde, hamişlerin duası kabul olur, bu mübarek günde iki kere kabul olur inşallah.
merhabalar herkesin mirac kandilini kutluyorum arkadaslar.beryal ve nurefsan gecmis olsun.kendinize ve bebeklerinize dikkat edin kizlar stres yapmayin yormayin kendinizi. beryalcim sen suyum geldi demissin peki kontrolde suyun azalmismi doktorun bu konuda bisey demedimi?cunki suyun azalmasi bebek icin riskli bi durum.
çok teşekkür ederim canlarımMİraç kandiliniz mübarek olsun..
Bugün benim doğum günüm...
Arkadaşlar bu arada geçmiş olsun sizlerede.
sağlıkla kullansın inşallah canımselam kızlarr ilk defa bu oğluşum için bugün bişeyler aldım banyo filesi süngeri banyo oyuncağı ve şamouan krem seti bide badi inşallah kullanmam nasip oldu kıyafetleri beşikleri ve bebek arabası puset vs hepsi var ikizlerimden kalan umarım kardeşine kullanmak nasip olur onlara omadı ama
keremim geçmiş doğum günün kutlu olsuna.s.
henden balık yağının adı Marincap 500 mg. karne karşılamıyor zaten 12 lira . al eczaneden nasıl olsa sana da aynısını yazcaktı. sabah akşam 1 tane yazmış da ben bir gün içip 1içmiyorum kilo yapar diye.
magnezyumu 1 tane alayımmı günde dedim 1 tane al zaten kalsiyum demir alıyosun fazla yüklenmeyelim bünyeye dedi.
dbebeğin başı aşağıda dedi gösterdi. dönmüş falan demedi. ama benimkinin başı hep aşağıda. bu mu döndü demek oluyo?
ben arada aç karna yiyiom ama meyvayı aaaaaaaaaaa:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?