2009 Ekim Anneleri

evet yasemincim patates başlı başına şeker bide kurabiye yemişsin tatlım dikkat et patatesn yanında 3 dilim kepek ekmegide ne oluo yani çok fazla hıııııııııı
evet dandanım daha dikkat edicem yarım saat sonra tokluk ölççem bakalım kaç çıkacak diyet listemde 8 dilim kepek ekmek yazıyor ama ben biraz daha mı düşürsem ne bide bana kepek ekmeği diğer yediklerinin vitaminini öldürüyor dediler doğrumu söyleyin heleeeedelikafaduldendelikafadulden

çok yersen öleymiş yasemincim emilimini azaltıomuş vitaminlerin ve 8 dilimbence çok sen bilirsin ama ben 3 dilim yiyiom günde dahada azaltıp hiç yemicem yakında:umursamaz:

kızlar tekrardan herkese günaydınnnnnyerimseniben
evet pembecim erkenden kalkıyorum ev kahvaltı derken bu saat oldu ve birsürü işim var yine offfff....:bbo:
baharcım inşlah krediniz çıkar ve herşey gönlünüzce olur canımmmopuyorumnanaktan

dandanım çok tatlı ve azcıkta göbüklü gözüküyorsun maşaalah sana oğluna özendim akşam ebnde resim çektim eklerim birazdana ama anlatın hele nasıl eklicem dandanım göbik topiğine yazdım bi türlü mesaj gitmedi sinir oldum bende buraya yazayım dedim ilgilenmedim sanama şekerim yanii kaydirigubbakcemile5

senin bu msjınla dandan yerine ben ilgilendim kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
handancım hiçte şişko durmuyosun.sadece göbişin büyümüş kocaman olmuş.ama inanki çok tatlıkaydirigubbakcemile5
bende dün akşam bebişimi gördüm 1006 gr olmuş oğluşum.hiç yüzünü göremedik hep eliyle kapattı arkasını döndü bıdık bi poz vermedi bize:1rolleyes:

saol canım teşekkür ederimopuyorumnanaktan moral oldunuz bana valla , maşallah ogluşuna annesiiiiiiii

cnm maşallah oğluşunaa

kızlar çok şükür eşkerim normale dönmüş akşam 259 demiştim ya şimcik ölçtüm 119 çok şükür yaaa hiç düşmücek sandım

maşallah kuzuna angel..sıpa naz yapmış anasına göstermemiş yüzünü.bidaakine görürsünüz iişallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…