- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
evet dandanım daha dikkat edicem yarım saat sonra tokluk ölççem bakalım kaç çıkacak diyet listemde 8 dilim kepek ekmek yazıyor ama ben biraz daha mı düşürsem ne bide bana kepek ekmeği diğer yediklerinin vitaminini öldürüyor dediler doğrumu söyleyin heleeeedelikafaduldendelikafaduldenevet yasemincim patates başlı başına şeker bide kurabiye yemişsin tatlım dikkat et patatesn yanında 3 dilim kepek ekmegide ne oluo yani çok fazla hıııııııııı
Nnan dandan bu göbek bi gecede mi bu hale geldi :roflol:
ama çok güzel görünüyosun maşallah cnmm.
çok yersen öleymiş yasemincim emilimini azaltıomuş vitaminlerin ve 8 dilimbence çok sen bilirsin ama ben 3 dilim yiyiom günde dahada azaltıp hiç yemicem yakında:umursamaz:
BENCEDE İYİ EDERSİN TATLIM YEMESEN:roflol:
çokmu büyük nan göbegim hakkettenCADIARZU taşıyamıom diom inanmıosunuz :umursamaz: çok kilo aldım:çok üzgünüm:
kaç kilo aldın cnm cım ben 11 kilo aldım hemde kilolu hamile kaldığım halde maşallah beni 2 ye katlarsın nan:roflol:
dandanım çok tatlı ve azcıkta göbüklü gözüküyorsun maşaalah sana oğluna özendim akşam ebnde resim çektim eklerim birazdana ama anlatın hele nasıl eklicemdandanım göbik topiğine yazdım bi türlü mesaj gitmedi sinir oldum bende buraya yazayım dedim ilgilenmedim sanama şekerim yanii kaydirigubbakcemile5
13 kilo aldım yaaa zayıf hamiş kaldım kıs çoknmu şişkoyum nan mafoldumben sende kosana kıs yarın
ANG€L;8064404 .!.:günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
handancım hiçte şişko durmuyosun.sadece göbişin büyümüş kocaman olmuş.ama inanki çok tatlıkaydirigubbakcemile5
bende dün akşam bebişimi gördüm 1006 gr olmuş oğluşum.hiç yüzünü göremedik hep eliyle kapattı arkasını döndü bıdık bi poz vermedi bize:1rolleyes:
handancım hiçte şişko durmuyosun.sadece göbişin büyümüş kocaman olmuş.ama inanki çok tatlıkaydirigubbakcemile5
bende dün akşam bebişimi gördüm 1006 gr olmuş oğluşum.hiç yüzünü göremedik hep eliyle kapattı arkasını döndü bıdık bi poz vermedi bize:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?