kızlar çok şükür eşkerim normale dönmüş akşam 259 demiştim ya şimcik ölçtüm 119 çok şükür yaaa hiç düşmücek sandım
kızlar çok şükür eşkerim normale dönmüş akşam 259 demiştim ya şimcik ölçtüm 119 çok şükür yaaa hiç düşmücek sandım
mersi canummm ilgieln tabii ben ilgilenilmicek hatun muyum kaydirigubbakcemile2senin bu msjınla dandan yerine ben ilgilendim kaydirigubbakcemile3
aman aman maşaalah oğluşuna rabbim anzarlardan saklısın darısı başımıza artıkkANG€L;8064404 .!.:günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
handancım hiçte şişko durmuyosun.sadece göbişin büyümüş kocaman olmuş.ama inanki çok tatlıkaydirigubbakcemile5
bende dün akşam bebişimi gördüm 1006 gr olmuş oğluşum.hiç yüzünü göremedik hep eliyle kapattı arkasını döndü bıdık bi poz vermedi bize:1rolleyes:
teşekkür ederim yasemincim canım aşk olsun öle düşünürmüyüm kısopuyorumnanaktan msj gördüm sana cvpda yazdım hatta :))http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html burdan bak canım
ANG€L;8064404 .!.:günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
handancım hiçte şişko durmuyosun.sadece göbişin büyümüş kocaman olmuş.ama inanki çok tatlıkaydirigubbakcemile5
bende dün akşam bebişimi gördüm 1006 gr olmuş oğluşum.hiç yüzünü göremedik hep eliyle kapattı arkasını döndü bıdık bi poz vermedi bize:1rolleyes:
evet zeynepcim yaa ne ara şiştik bende anlamadım göbegim ne zaman çıkıcak ne zaman çıkıcak diip duruodum eşim dio al sana göbekkaydirigubbakcemile3
maşallah paşana tatlım naz yapıyodur prens göstermezler anacıgım bunlar böyle nazlı evlat olcaklarANG€L;8064404 .!.:günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
çok teşekkür ederiz kızlar:1rolleyes:kızlar çok şükür eşkerim normale dönmüş akşam 259 demiştim ya şimcik ölçtüm 119 çok şükür yaaa hiç düşmücek sandım
mersi canummm ilgieln tabii ben ilgilenilmicek hatun muyum kaydirigubbakcemile2senin bu msjınla dandan yerine ben ilgilendim kaydirigubbakcemile3
aman aman maşaalah oğluşuna rabbim anzarlardan saklısın darısı başımıza artıkkANG€L;8064404 .!.:günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim yasemincim canım aşk olsun öle düşünürmüyüm kısopuyorumnanaktan msj gördüm sana cvpda yazdım hatta :))http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html burdan bak canım
sağol zeynepim ya dikkat edicem şkerli şeylerden uzak durucam artık akşam ağzımın payını aldım ben doktorum duymasın 250 lere fırlattığımı şekerimi :kedi:günaydın şişko göbişliler...ya kızlar biz hangi arada şiştik bu kadar anlamadım...neyse bebişlerimiz büyüyor demektir...
yasemincim 1 kereden bişey olmaz bundan sonra daha dikkat edersin yediklerine...özellikle tatlı ve hamur işinden kaçarsın hayatım...
sevindim cnm şekerinin düşmesineyerimseniben dikkat et bari yediklerine birazyerimseniben
:1hug: canım ya düşer tabi sen biraz daha dikkat et yeterli...bende 1 kere simit yemiştim 158 çıkmıştı bidaha elimi bile sürmedim...azcık nefsimizi tutucaz o kadar..hem bu sayede kiloda almıyoruz fenamı...
Yasemin çok sevindim canım aman dikkat et yeiklerine datlum özellikle yüksek şeker içeren meyveleri az tüketmeye çalış üzüm kavun karpuz okiş.
yasemincim sevindim canım senin adına. geçmiş olsun.
maşallah negüsel kuşum düşmüş şekerin normal sınırlara inmişinnnn
gözün aydın dadluuuum dikkat et bundan sonra allah'ın izniyle az kaldı..
ANG€L;8064780 .!.:çok teşekkür ederiz kızlar:1rolleyes:
yasemincim gözün aydın cnm.geçen gün nasıl üzmüştün kendini bak düzeldi işte cnm.inşallah hep böle sorunsuz bi şekilde devam eder:1hug:
Yasemin çok sevindim canım aman dikkat et yeiklerine datlum özellikle yüksek şeker içeren meyveleri az tüketmeye çalış üzüm kavun karpuz okiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?