2009 Ekim Anneleri

abowwww oda niye kızzz kasılmalardan dolayı mıı lülülülülülü:jeyyar: kocişine söledin mi dr böle diyo diyeevereliniortakanlaştınız mı

Anlaştınızmı amazon anlaştınızmı ben bir türlü kandıramadım da ikna olmuyor :roflol: :roflol:
taham ne iknası kaç aydır tık yok bizde :lepi:

Anlaştınızmı amazon anlaştınızmı ben bir türlü kandıramadım da ikna olmuyor :roflol: :roflol:
taham ne iknası kaç aydır tık yok bizde :lepi:

delikafaduldenhihoyyytlülülülülülü:teytey::teytey:alkisalkisalkis:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:laelaelaelaelae

selam canım Nan niye ilişki yasak dedi CADIARZU
canım plesantam rahim girişindeyiş henüz çıkmamış yukarı, kanama yapabilir o yüzden yasaklıyorum arıtk dedi. inşallah çıkar da normal doğum yapabilirim kızlar ya ..
abowwww oda niye kızzz kasılmalardan dolayı mıı lülülülülülü:jeyyar: kocişine söledin mi dr böle diyo diyeevereliniortakanlaştınız mı

kocişle anlaşalı 6 ay oldu be gülüm sorma deşme yaramı senağlama
pimpiriktir benim kocim.

ben geceleri yatamiyorum 1 gun yattim oda dun du yine nobet tutuyorum bir turlu uyuyamiyorum , esim hemen uyuyor birde horluyor cekilmez oluyor benim icin kendim uyuyamadigim icin onuda uytmak istemiyorum , surekli ilenir oldum :1no2:( beni uyut masaj yap falan diyorum yapiyor yaparkende adam uyuyor eli oyle kaliyor duruyor sinir oluyorum elini oyle koyup uyuma uyan diyorum :1closedeyes:, tamam diyor 2 saniye sonra yine ayni adama eziyet ediyorum ama horlayincada yolluyorum baska odaya konsatrem bozuluyor diyorum sagda uyuyorum artik valla solda rahat edemez oldum sirt ustu nasil yattigim hic belli degil yatakta 3-4 yastikla bogusuyorum yorgan yine uyku yok ben ne yapacam uyku ilacimi icsem ne yapsam senağlama

dün kocişe öyle dedim, bu aralar böyle mutsuz takılıyo biraz da, neyin var noldu falan diye sorup bilmem sebepsiz deyince, eskiden sıkılınca iki taksim yapıyoduk takılıyoduk, ya da evde bi naneler yiyoduk şimdi heçbiri kalmadı demi dedim .. :))))
öyle yani ..
olsun herşeye değer benim canım kızım.

inş. canım yaa normal doğum yaparız hepimizde hem en hızlısından hemde en acısızından:Saruboceq: kız benimkide pek pimpiriklidir sanki ilk çocuğumuzz :teytey::tomato:

inşallah canım yaa öyle çok istiyorum ki normal olmasını. inşallah gönlümüzce olur tabii bizim için hangisi sağlıklı ve hayırlıysa o olsun ..

evet canım ya sıksınlar dişlerini biraz biz doğum sancısı çekiyozz onlarda biraz karın ağrısı çeksin dimi tatlımm aslında 9 ay elletmemek lazım da hadi neyseee sırnaşık şeyyasakkelime:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…