abowwww oda niye kızzz kasılmalardan dolayı mıı lülülülülülü:jeyyar: kocişine söledin mi dr böle diyo diyeevereliniortakanlaştınız mı
Anlaştınızmı amazon anlaştınızmı ben bir türlü kandıramadım da ikna olmuyor :roflol: :roflol:
taham ne iknası kaç aydır tık yok bizde :lepi:
merhaba kizlar nasilsiniz ekimin guzelleri ??
canım plesantam rahim girişindeyiş henüz çıkmamış yukarı, kanama yapabilir o yüzden yasaklıyorum arıtk dedi. inşallah çıkar da normal doğum yapabilirim kızlar ya ..selam canım Nan niye ilişki yasak dedi CADIARZU
abowwww oda niye kızzz kasılmalardan dolayı mıı lülülülülülü:jeyyar: kocişine söledin mi dr böle diyo diyeevereliniortakanlaştınız mı
delikafaduldenhihoyyytlülülülülülü:teytey::teytey:alkisalkisalkis:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:laelaelaelaelae
kocişle anlaşalı 6 ay oldu be gülüm sorma deşme yaramı senağlama
pimpiriktir benim kocim.
inş. canım yaa normal doğum yaparız hepimizde hem en hızlısından hemde en acısızından:Saruboceq: kız benimkide pek pimpiriklidir sanki ilk çocuğumuzz :teytey::tomato:
Amazon daha var nasılsa süre olarak inş. mnormal doğum yapabilirsin canım Şeniz
pempe pek bi ilgini çekti bu nane olayıkaydirigubbakcemile3
zuzucum uyku akıyo gözümden ama yatamıyorum ki belki öğleden sonra mayışır kalırım
pempe pek bi ilgini çekti bu nane olayıkaydirigubbakcemile3
merhaba kizlar nasilsiniz ekimin guzelleri ??
dün kocişe öyle dedim, bu aralar böyle mutsuz takılıyo biraz da, neyin var noldu falan diye sorup bilmem sebepsiz deyince, eskiden sıkılınca iki taksim yapıyoduk takılıyoduk, ya da evde bi naneler yiyoduk şimdi heçbiri kalmadı demi dedim .. :))))
öyle yani ..
olsun herşeye değer benim canım kızım.
yarasına bastım pempeninn o bakımdan hahahahhahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?