2009 Ekim Anneleri

aaayyy kizlar bende cozmeye calisiyordum , simdi anladim sapik falan diyince hehehe ALLAH iyiliginizi versin , abaza olacak bizim topik yakinda

bizim doktor yooo devam edebilirsiniz dedi basiasagida olsa bile sizle ne alakasi var ki dedi. bosuna korku yapmayin dedi. doguma 3 haftra kala birakin dedi

Elalım pijamanınn arkasına sert birşey dik mesala tenis topu yatamazsın böylece zemuszemus

ciddimi didin espürükmü yaptın anlayamadım

ela görmesin :))))))))))

nafiyettt nola

niyee nann ben görünce nolur:dilcikar:

kıss ölee dimee biz o naneden pazar günü yedik ama korktum doğumdan sonraya kadar yok o naneden yemek zaten diyetteydimkaydirigubbakcemile3

geçen internette de son 3 ay kaçınmak gerek filan yazmış tırstım ben de..dr da bişiy demedi...

oyy oyy oyyy işte budur daha tık yokzemuszemus
fatoşş südüklüsüde okusun zuzumun yazdını azaltılmışlar 2-3 günde bire indirmişlerde:roflol:

valla bazen bende sıkılıyorum canım eskisi gibi gezmek istio ama iki yürüyüp oturcak yer yada wc aradıgımız için pek zevkli omuo( eskiden balkonda keyf yapardık artık onuda yapamıoruz ben bütün gün oturur vaziyette oldugum için evde uzanıyorum balkonda oturamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…