2009 Ekim Anneleri

eh o zamanın gençleri şimdiki gibi anasının gözü deldi malum koskaca 7 yıl. imamda öküzü sağlam kazığa bağlamak istemiş:))))))))))

amin kuzumm:Saruboceq:

nann o nasıl hocaymış utanmasa zifaf odasını size o hazırlıcakmış:roflol:

Dooru söylüyon zuzum iyiki tamamen ters diil. Aslında ahtapot gibi nası durduğunu da anlamıyom. Bazen dönmüş bu kaburgalarımı tekmeliyo diyorum, sonra bakıyom sol tarafa vuruyo yaramass. :asigim:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoş muhabbet haaakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

nan niye benim sorunumla kimse ilgilenmiyo küsüceem şimcik o olacak heeeee

Son düzenleme:

Ne muhabbet meraklısı adammış yaa :roflol: :roflol:

OTE=tahamm;8068243]zuzum bana anlatmıştı özelden yolluyomm[/QUOTE]

sağol canım senden başka ipleyen yok zaten beni kaydirigubbakcemile5

eh o zamanın gençleri şimdiki gibi anasının gözü deldi malum koskaca 7 yıl. imamda öküzü sağlam kazığa bağlamak istemiş:))))))))))

hehehehe kiz biz esimle gule gule öldük hoca gidince o zamanlar hoca yazik bizi birsey bilmiyor sandi sanirim :) ama biz oooooo herseyi konusurduk esimle evlenmeden once esim bu konularda baya bilincli idi :))))))) cok halt etmis anlasilan :))))))))
birde hoca okumadan once demir para koydurdu masaya o bozuk demir paralar hala esimin cuzdanin bir kosesinde durur bazen aklina gelince bakar guler

nasıl yani. ne işe yarıyomuş o bozuk paralar?????

sağol canım senden başka ipleyen yok zaten beni kaydirigubbakcemile5

hooooop. bak sen de benim yadığımı görmedin.ipliyoz ya[/QUOTE]
evet beni ipleyen 2 oldu yok mu arttıran şekerim ben onu senden önce yazmıştım naberrrr
yok mu arttıran:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…