canım bir duş al ılık sıcak olmasın asla sol tarafa yat ayaklarını çek yukarı bir 10 dk dene rahat geliyormu devam ederse dr ara geçmiş olsun
musyas hosgeldin canim gecmis olsun ayaklarini kaldirda biraz dinlen bakalim gececekmi cok agri devam ederse doktoru ara bir sor
bizimde ayın 15inde ikinci senemiz oldu evleneli neçabuk geçiyo zaman
Amazon canım çok sağol.
Bu plesanta daha hareket eder dimi.2 ay var sonuçta. benim oğlumda dönmedi daha kuzu kuzu yatıyo sağdan sola. Geç mi kaldı acep, herkesinki döndü sanki
elam kinali kuzum :) sende ne yapiyorsun ya evde hala esinle diyettemisiniz ????? :)))))))) ne zaman bozacaksiniz bu diyeti
aman ne uyunuyo bu sıcak da ne de yemek yapılıyo valla. geldim işte yine geri.
gülicancım geçmiş olsun canım. musyasçım sana da öyle dikakte din kendinzie
saol bitanem sizinde bir ömür bebeginizle mutlu huzurlu kılsın inşallahjrabbim nice seneler nasip etsin aynı heycanla aynı aşkla devam eden
ayhh pazar günü baya sarsıntı oldu desenee:roflol::roflol::roflol:
resim uploaddan den oluyo cnm ben ordn ekledimmmkızlar ben resimm eklicem olmuyor yardıme din bakem ımagsten olmuyor hata veriyır
Amazon canım çok sağol.
Bu plesanta daha hareket eder dimi.2 ay var sonuçta. benim oğlumda dönmedi daha kuzu kuzu yatıyo sağdan sola. Geç mi kaldı acep, herkesinki döndü sanki
h.b cnm yarıom saattir yatıyom daha çok agrıdı soluma yatınca bende kalktım olmazsa geçmezse arıcam doktoru sapolun kızlarrrr nefesim kitleniyo bazende
hahahah kısım nie bizi taklit edionuz nan:roflol:
yok canim benim daha gec falan degil 34 haftaya kadar dönermis ve hatta son anda dönen bebekler bile varmis
nann ilkay sen benim yadıklarımı okumuyonmuuklava: diyeti bu zamana kadar 3 kez bozduk:kedi:
hahahah kısım nie bizi taklit edionuz nan:roflol:
nerde o adresi ver bakemmmresim uploaddan den oluyo cnm ben ordn ekledimmm
yasmin kız ben bi yaramazlık yaptım dedin gerisini bulamadım ama çatliomda neydi oCADIARZU
Ayyh iyi bari canım. Ne biliyim işte herkes döndü deyince insan panikliyo işte. Dönse bu seferde erkenden çıkcakmı acaba diye panic yaparım heralde kaydirigubbakcemile3
hehehehehe vallami diyorsun kiz masallah sizeallah muhabbetinizi artirsin :))))))
evlilik dedinizde aklima geldi 18 temmuzda ben evleneli 7 yil oldu :) hala esimle yeni evli gibiyizdir insallah omur boyu devam eder , aklima gelen ise simdi imam nikahida oluyor ya hoca okudu falan sonra dedi artik siz allah katinda kari kocasiniz yani artik gezebilir el ele tutusabilir birde hos muhabbetler edebilirsiniz dedi anladiniz mi dedi anladik dedik :))))))))) hoca kapidan cikarken tekrarladi cocuklar hos muhabetler deyince ne demek istedigimi anladiniz degilmi diye anladik hocam dedik adam detay vermeye utandi ama surekli soyleyip durdu sanki 13 yasinda cocuklara anlatir gibi aa ne gunlerdi
hehehehehe vallami diyorsun kiz masallah sizeallah muhabbetinizi artirsin :))))))
evlilik dedinizde aklima geldi 18 temmuzda ben evleneli 7 yil oldu :) hala esimle yeni evli gibiyizdir insallah omur boyu devam eder , aklima gelen ise simdi imam nikahida oluyor ya hoca okudu falan sonra dedi artik siz allah katinda kari kocasiniz yani artik gezebilir el ele tutusabilir birde hos muhabbetler edebilirsiniz dedi anladiniz mi dedi anladik dedik :))))))))) hoca kapidan cikarken tekrarladi cocuklar hos muhabetler deyince ne demek istedigimi anladiniz degilmi diye anladik hocam dedik adam detay vermeye utandi ama surekli soyleyip durdu sanki 13 yasinda cocuklara anlatir gibi aa ne gunlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?