nann niye herkesin aklına pazar günü gelirki:kedi:CADIARZUCADIARZUsüprizzzzz
valla bilmiyorumki , ne ise yaradigini sanirim hoca evlilik boyunca para derdi yasamayin bereketli olsun diye bisiler okumustu onun icinde o bozuk paralari koydurmustu masaya sonra alin sizde kalsin demisti oylesine sanirim
valla bilmiyorumki , ne ise yaradigini sanirim hoca evlilik boyunca para derdi yasamayin bereketli olsun diye bisiler okumustu onun icinde o bozuk paralari koydurmustu masaya sonra alin sizde kalsin demisti oylesine sanirim
zuzumm ayran içtikte ayrımı düştük:asigim:
şekerım sızın hocada alemmiş bizde temuz 9 da 11 yılı doldurduk.çokmu eskıdık?ama maşallah hepımızı kızlar sankı yenı evlıyız.:hooray:
heee amaç bereket yani... sizin hoca çok atraksiyonluymuş? bizimki çok sade bi şekilde kıydı sonra da gitti. sanırım bizim ne olduğumuzu gözlerimizden anladı. açıklamaya gerek duymadı:))))))))))))
bisimde 4 ağustosta 8 yıl bitecekopuyorumnanaktan
geçmiş olsun tatlım, ılık bi duş al sol tarafına yat bakalım iyi gelir belki..selam kızlar ya benim karnım ara ara agrıyo çok uyuyamıyommm şuan da uykusuzum ama karnım agrıyo çokkk sag tarafımm
ay handaaaaaaaan o koca göbeeenleee kafamçokkarıştıbizde 2 haftadır fean yapmıoduk pazar günü yaptık dayanamadık:kedi:
çıkabilir dedi doktor kuşum 3 hafta sonraya gün verdi, belli olur o zaman dedi. çıkmaya başlamış zaten hafif. oğluşun döner annesi daha çok var, zaten fırt fırt yer değiştiriyola sabit durmuyolar ki..Amazon canım çok sağol.
Bu plesanta daha hareket eder dimi.2 ay var sonuçta. benim oğlumda dönmedi daha kuzu kuzu yatıyo sağdan sola. Geç mi kaldı acep, herkesinki döndü sanki
nice yıllara tatlım a.s.
kız yne ıyı bızımkı benı içerı almadı bırını vekıl et gönder dedı kayınbrader vekıl oldu duymadım görmedım bilekaydirigubbakcemile3
elacım yarama bastın zaten sabahtan beri canım ayran istiyoooooooooooooooooo
şekerım sızın hocada alemmiş bizde temuz 9 da 11 yılı doldurduk.çokmu eskıdık?ama maşallah hepımızı kızlar sankı yenı evlıyız.:hooray:
sağol bıtanem darısı başına ıkı bebişinla inşallah....belkıde benım gıbı 3 lersınyerimseniben
ohooo sizin hoca uşmuş. nerde kıyıldı sizin nikah irandamı türkiyedemi?
kafamçokkarıştı3mü bunu bi çıkarttırsaydım başka bişey istemiyom yada neden olmasın bölece 3. ya kızıma yada oğluma sırdaş olur CADIARZU olabilir aslındavereliniortakyasakkelime:1shok::1shok::1shok:
ohooo sizin hoca uşmuş. nerde kıyıldı sizin nikah irandamı türkiyedemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?