2009 Ekim Anneleri

bebek mevlüdünü bende 40ı çıktıktan sonra okutmayı düşünüyorum...

oh yemeğimi de hallettim bi yandan. ama benim evden çıkıp o arabaya binmem farz oldu... çünkü evde ekmek de yok((((((( yemeğim biraz pişsin de çıkıp alışv eriş yapayım bari. bayılmadn eve gelebilirsem ne mutlu bana

kız ne acele hemen haftasına yapıyon, azcık bebiş toparlansın, hem o kadar insan evde nefes alıp verecek , bebek de mikroba açık yani bi damla. hiç değilse 40 ı çıksın bence.

ne bileyim gelgit akıl iştekafamçokkarıştı zaten bebeğin odasına kimse giremezlmaz:lmaz: lohusa yatağı yapayım falan dedim valla iikinde kvalidem zorla yatırlı bacaklarım uyuşmuştu valla 20 gün yatırdı beni çokta iyiydim allah razı olsun valla bunda yatamam harhalde

vaşlla bebek o kadar minikken eve bi tomar insan dolduramam. hem kendim de iyi olayım. 40 ndan sonra anca.

Son düzenleme:
ist kimsen yokmu kvalidenler nerde oturuyoo bende hemen yapmak istiyorum haftasına falan bu sefer yatmayı düşünüyorum gerçi ilkinde k.validem zorla yatırmıştı bunde kendim istiyom yatmaayı:teytey:

kayınvalidem,görümcem,eltim bunlar istanbulda evet he bide kocikin bitane halası var ..
burda olsun istemiyorum doğum zaten istanbulda olucak bursadan gelemeyenler için daha mantıklı geldi mevlütü bursada yapmak..

nan zuzu 10 günde senin dikişler ne alemde olacak kadınnn sen hemen iileşceni sanıon sanırım belli olmazlmaz:

nie ayh gelenleri göbeğimde oturtmıycam koltukta oturtcam laelaelaelaelae

bişiy olmas hem ben normal çıkırtcam iişallahhh

kayınvalidem,görümcem,eltim bunlar istanbulda evet he bide kocikin bitane halası var ..
burda olsun istemiyorum doğum zaten istanbulda olucak bursadan gelemeyenler için daha mantıklı geldi mevlütü bursada yapmak..

tamam canımvereliniortakzaten herkes annesinin yanında kalmayı ister o kadar insan ist gelemeyeceğine göre en mantıklısı alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar ben çıkar evi toparlıyım birasz sonra da paşa paşa markete gidip alışverişimi yapayım... öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…