2009 Ekim Anneleri

ben de hep gündüs giriyorum duşa kocim yokken..çok büyük diil duşakabin kaymam herhal yani inşallah :)

Hmmm 10 kilon gitmiş dogumdan sonraa 10 kiloda sen vermişsin şimdi cok az almıssın
inş. bebişinden sonra ilk hamiş oldugun kilolarda olursun gene :)) tabii bizdee

zuzum kaymayan bir terlik giymeden girmeyelim bence banyoyaa
ıslak ayaklarla iş yaparkende dikkat ediyorum benn Allah esirgesin nolur nolmazz
Ben uzanıcam ama :))) gidemiyorm

pembiş benimki beklemio klozetin üstünde fln:jeyyar:

o zaman o yokken banyo yapman daha sağlıklı senin için :jeyyar:

ben de hep gündüs giriyorum duşa kocim yokken..çok büyük diil duşakabin kaymam herhal yani inşallah :)

Canım benim duşakabinimde ufaktı ama ben düştüm şimdi korkuyorum haliyle sen yinede dikkat et inş. kazasız belasız tamamlarız hamileliğimizi.

şiiikkeriim al bendende okadar 52 ıle hamıle kaldım 62 ile doğuma girdım miiiisssss gibi ne yağ ne selülit ne çatlak tabı20 yaşimada yenı gimiştım.ıkıncıyı52 ıle hamile kaldım 80 ile doğuma girdım ıyıce çatladım bu sefer.yıne 57 ile hamile kaldım çooook şükür 64 kiloyum ama yememeyı dıkket edıyorum:a015:

çalışan analar size bi sorum olacakCADIARZU
şimdi ben 4 ay doğum izni + 6 ay ücretsiz izin kullanmak istiyomyaa, 6 aylık ücretsiz izin kullandığım dönemde sigortam yatmaz dimi? peki o arada beni işten çıktımı gösterecekler? yani ben şimdi 9 senedir ordayımya girdi çıktı yaparlarsa tazminatım yanar, bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı???

sen kac haftaliksin? aman yarisma benler bosver fazla kilo iyi deil biz senle dogum sonrasi kim cok kilo vericek diye yarissak :roflol:
29+2 yim bugun canım ,bak o daha iimiş kim daha çabuk vercek yarışı yapalımkaydirigubbakcemile3
Handan müdürüm dışarı çıkmıştı şeftali getirmiş yermisin zemuszemus

kıs canan inanmıcaksın cumartesi pazara çıktım nası koktu burnuma şeftali kendimi bildimbileli yemem aldım bi kilo eve geldim baya bi bakıştık 1 tane yedim kocim şok oldu oglum bana bunuda yaptırdı:1shok::roflol:

Ben de uzanıcam tekrar kızlarr a.s. optumm
Elif Allah korumus daha cok dikkat et canımm hemen iyileşir ayaga kalkarsın inş.

ıslak ayaklarla iş yaparkende dikkat ediyorum benn Allah esirgesin nolur nolmazz

canım benim banyomda zaten banyo halılarım var ben küvetin içinde düştüm. küvet biraz büyük ayağımı küvetin içine alttım attığım gibi kaydım

patrona söle o kadar hödükleşmesin en verimli yıllarımı size verdim de:dilcikar: girdi çıktı yapmasın adam gibi ödesin ssknı doğumdan snr dönecekmisin oraya?

Canım benim duşakabinimde ufaktı ama ben düştüm şimdi korkuyorum haliyle sen yinede dikkat et inş. kazasız belasız tamamlarız hamileliğimizi.

haklısınıs sanırsam..daha çok tikat ediym bundan soora

elam adı üstünde ücretsiz izin yani sigortan yatırılmaz ve sskda ücretsiz izinde gösterilirsin çıkışın felan yapılmaz

:kedi::kedi:herkes benden 4-5 kilo beklerken ben 3.250 gr cık nurtopu gibi bi oğlan çıkarttımopuyorumnanaktan onada şükür amma 1 ayda 6 kilo oldu naberrr?????

3,250 gayet güsel bence maşallah canımmmmmm benim oglum 3 kilonun altında dogmasın yeter kilo çok önemki diil saglıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…