2009 Ekim Anneleri

kızlar akşama kursumm var 8 den 10 a kadar napcam ben ya yemek konusunda dışarda hep hamur işleri atomlar falan var saat 10 a kadar açta kalamam napcam ya offff

bollaşırsa büzgüyle toplarlar pile neim yaparlar şekil olurr
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zaten gogus ve karindaki catlarda pile yapiyo bi orasi kalmisti. yukardan asagi takim elbise gibi pileli pilelikafamçokkarıştı

valla bebegim dogduktan sonra herşey vız gelir tırıs gider die düşüorum inşallah öle olur onun için herşeyi yaparım ama allah izin verirse en az ilk 6 ay yanında olmayı herşeyden çok istiyorumopuyorumnanaktan

ayy ne açık sözlüsün yafrımmkaydirigubbakcemile3
yaa sormaa cuma günü anadolu kavağının boklu denizinde kocişim kardeşim falan denize girdiler, şuan ikiside hasta, ya tesadüf yada denizden mikrop kaptılar, kimbilir balıklar ne alemdedir
ben beykozda balık ekmek yapan biyer var salaş biyer orda yiyom uskumru balığı kaydirigubbakcemile2

bende genelde karaköyde yiyiorum elam beklerim senide:))) ama şimdi varmıdır balık die tereddüte düştüm sezon degil die kocişle bi denicez artık akşamCADIARZUolmadı eminönünde yerim napım

kıslar geçendede sordum doğum ücretini kimse takmadı galibaklava: kocası bağkurlu olup da bağkurdan para alcek varmı???

kapiş ajkımmopuyorumnanaktan

bollaşırsa büzgüyle toplarlar pile neim yaparlar şekil olurr
kaydirigubbakcemile3

ayy bu soruu benimde hep kafamı kurcalıyodu, bebek çıkan biyer nasıl eski haline döner diye son noktayı koydunya zuzum süpersinnopuyorumnanaktan

bende genelde karaköyde yiyiorum elam beklerim senide:))) ama şimdi varmıdır balık die tereddüte düştüm sezon degil die kocişle bi denicez artık akşamCADIARZUolmadı eminönünde yerim napım

cnm eminönünde vardı en son 1 ay önce bence hala vardır zaten onlar buzhane balığı oluyo, bende her gittiğimde yerim ordan tadı enfescokacimcoook

ayy bu soruu benimde hep kafamı kurcalıyodu, bebek çıkan biyer nasıl eski haline döner diye son noktayı koydunya zuzum süpersinnopuyorumnanaktan

zemuszemus ee dikiş bilen hatunum ya o bakımdan kaydirigubbakcemile2 onların yaptığını beğenmessem söker kendim yaparunn laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

bendim amazoncum çok şükür bişey kalmadı gayet güzel kız gibi derler ya öle işteyerimseniben:kedi::kedi::jeyyar::jeyyar:
ohhh maşallah senden kralı yok o zaman :içelim: :teytey:

boklu denizin balığından nolcak ya kokuyo resmen balıklar zaten , ağır metaller hep içine işliyor hayvanların. zaten civa oranı çok yüksekmiş deniz balıklarında istanbulun pisliğinden ötürü. ben yiyemiyorum resmen leş gibi kokuyor. bi kaç kere alayım dedim attım valla yiyemedim. havuz balığı daha sağlıklı. eminönü de güzel, o da yurtdışından geliyomuş zaten sormuştum adama söylemişti de hatırlamıyom şimdi. hele bu dipte yüzen dip balıkları tekir-mezgit falan. en çok civa oranı dip balıklarındaymış dikat edelim annişkolar.

Canım ya eminönünde balıklardan yeme ya o balıkları yurtdışından alıyorlar buzlu buzlu bilmem kaç ay buzlukta kalıyor pişene kadar hiçbir değeri yok yani konserve ye daha sağlıklı
çupra yiyebilirsin bu mevsimde çünkü onlar havuzda yetiştirme oluyor. buzluk balığından iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…