2009 Ekim Anneleri

:kedi::kedi:herkes benden 4-5 kilo beklerken ben 3.250 gr cık nurtopu gibi bi oğlan çıkarttımopuyorumnanaktan onada şükür amma 1 ayda 6 kilo oldu naberrr?????

nabeerrr haaaa??kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama sen zaten hep hamur isleri mantilar makarnalar yemissin demekki ondan sen cok kilo aldin bebek fazla yararlanamadi.

benim aldigim onca kiloda gobesimde heralde herkes vucudumda fazla olmadigini soyluor,bakalim ben kac kilo cikarticam kizimi?

Valla canım inanırım bende karpuz yedim :lepi: bakalım neler yaptıracaklar daha.

omaas:1rolleyes:

sırnaşık şeysırnaşık şeyalkisalkisalkis:jeyyar:

valla kaç kilo doğduğu pek önemli değil sütümüz kaliteli olsun diye dua edelim:Saruboceq: sütün iyiyse bebek süper oluyo sen bile şaşarsın nasıl büyüdüğünedelikafaduldendelikafadulden

patrona söle o kadar hödükleşmesin en verimli yıllarımı size verdim de:dilcikar: girdi çıktı yapmasın adam gibi ödesin ssknı doğumdan snr dönecekmisin oraya?

cnm dün konuştum 10 ay gelemicem dedim yemesse tazminatımı verirler diye düşündüm ama bırakmaya niyetleri yokkafamçokkarıştı malesef cnm ssk yı yatırmazlar, çıkışı yapmasınlar yeter banayerimseniben

elam adı üstünde ücretsiz izin yani sigortan yatırılmaz ve sskda ücretsiz izinde gösterilirsin çıkışın felan yapılmaz

sağol dandanım sigortanın yatmayacanı biliyorumda çıkışmı gösterirler ondan emin olamadım, mersü cicimopuyorumnanaktan

sağol dandanım sigortanın yatmayacanı biliyorumda çıkışmı gösterirler ondan emin olamadım, mersü cicimopuyorumnanaktan

rica ederim canım rahat ol sen ücretsiz izinde göstercekler biziyerimseniben bende senin gibi yemezlerse paramı verip çıkarırrlar die düşüom ama sanırım benimkilerde senin gibi git gel diceklerkaydirigubbakcemile3 benim yerime işi yapacak olan kısa demiş müdürüm 4 ay sık dişini felan die ücretsiz isticemi düşünmüo sanırsam

bak kızlar hamuriş ideyip durmayın sonra şekerim 250 lere fırlıyor ona göre demeyin hamileyiz herhalde demiiiiii

ya kıslar balık sezonuda degil hep buzluk balıkları nası balık yicez ya taze degilller ki off

havuz balıklarından alcaksın canım. zaten av yasağı olduğu için havuz balıkları var. çupra levrek falan. at fırına yağ da koyma yağlı balık bunlar zaten. çok süper oluyor. ben öyle yapıyorum. hem istanbulun pis denizinden çıkan boklu balıklarındansa havuz balıkları daha sağlıklı geliyor bana.

ne vazgeçilmeziz yahuuopuyorumnanaktanww
dandan sen henüz ücretsiz izni konuşmadınmıı:1shok: ben konuştun sanıyodum ne zaman konuşcan onuCADIARZU

dikişsiz doom yapan kimdi yaw tahamm sen miydin kuzularım sen miydin karıştırdım . şey sorcam kutu toparladı mı kendini bollaşma felan kafamçokkarıştı

dikişsiz doom yapan kimdi yaw tahamm sen miydin kuzularım sen miydin karıştırdım . şey sorcam kutu toparladı mı kendini bollaşma felan kafamçokkarıştı

bendim amazoncum çok şükür bişey kalmadı gayet güzel kız gibi derler ya öle işteyerimseniben:kedi::kedi::jeyyar::jeyyar:

bollaşırsa büzgüyle toplarlar pile neim yaparlar şekil olurr
kaydirigubbakcemile3

bende öle pişiriom zaten fırında somon yapıodum genelde ama bu aralar pek yapmıom ya canım istemio açıkcası , o zaman havuz balıgı istim balıkçıdan saol canım
ne vazgeçilmeziz yahuuopuyorumnanaktanww
dandan sen henüz ücretsiz izni konuşmadınmıı:1shok: ben konuştun sanıyodum ne zaman konuşcan onuCADIARZU

yok canım müdürümle ücretsizi konuşmadım henüz izne giderken sorarsa ne zaman gelicen felan dei sölerim sormazsa iznim bitince ücretsiz istiorum derim mecbur ya verecek ya çıkaracak zaten , biz normal ssk isnini konuşmuştuk sen onu hatırlıon geçen gene sordu ne zaman die 7 agustısta gitcem doktora dedim ondan sonrasonı konuşmadık henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…