kızlar balık değilmi yaa alın bi kutu dardanel sıkın üstüne limonu işte bu kadar afiyet olsuncokacimcoook
taktım valla:umursamaz: sorma bide silahını getirip masanın üstüne koymuomu alıp vurasım geliokaydirigubbakcemile3
yok artıkk...ben o başlığı kaç gündür görüyorum da korkunçlu bişiyy diye girmiyorumm...:)))
Canım ya eminönünde balıklardan yeme ya o balıkları yurtdışından alıyorlar buzlu buzlu bilmem kaç ay buzlukta kalıyor pişene kadar hiçbir değeri yok yani konserve ye daha sağlıklı
çupra yiyebilirsin bu mevsimde çünkü onlar havuzda yetiştirme oluyor. buzluk balığından iyidir.
o uyus kuzeni evde die evde pişirmek istemiorum:umursamaz:
ben korktum bile kafamçokkarıştı
gercek olamaz yaa.biride 40 lıyken konusmusss
Handan nerede oturuyordunuz siz camlıkahve ışıklarda balıkçı lokantası var büyük bir yer tavsiye ederim 24 saat açık hem nöbetçi balıkçı
taktım valla:umursamaz: sorma bide silahını getirip masanın üstüne koymuomu alıp vurasım geliokaydirigubbakcemile3
Handan nerede oturuyordunuz siz camlıkahve ışıklarda balıkçı lokantası var büyük bir yer tavsiye ederim 24 saat açık hem nöbetçi balıkçı
ayyy kıro. benim anamın teyzesinin oğlu da polis. daha eve girer girmez silahını tak diye koyardı masaya. mermileri de yanına. allahım ya ne sinir.klava:
amazoncum eminönünde falan yapılanda benim beykozda yediğim gibi norveç uskumrusu yurtdışından ithal ediliyor ajkımm...
ayyy kıro. benim anamın teyzesinin oğlu da polis. daha eve girer girmez silahını tak diye koyardı masaya. mermileri de yanına. allahım ya ne sinir.klava:
kız ananın oğlu ile kardeş değilmisin anlamadım yani????CADIARZUCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?