evet canım bencede öle olucaz zaten normal dogumların çogu 38 de olurmuş e sezeryanlarıda 38 de alıolar genelde erken felan dogurmazsak inşallah:Saruboceq:
gunaydin kizlar...
hatunlar temmuzun 22 sindeyiz temmuz annelerinden dogum yapmayan 7 kisi kalmis baktiniz mi bilmiyorum ama cogu 38.haftasinda dogum yapmis sanirim bizde oyle olacagiz :)
ayy heyecan basiyor ekime tam 70 gun kaldi:)
seldusum dogum gunun kutlu olsunnn opuyorumnanaktan
zuzum 2 gun once aynen senin anlattıgın gibi olmustum ılık banyo yaptım cok az da olsa faydasını gormustum canım inş. hemen gecer bebişler tekmeliyor mideyi sanırım yada tansiyon dusuyr :sinifsinif:
kızlar benim kalcamdaki catlaklar arttı yaa bide kasınıyrr off ne kadar igrencc yaa senağlama
geçmiş olsun zuzummmmm başını gövdenden yüksek tutcakmışsın uzanırlen o zaman geçermiş iki kat yastıkla uzan bi dene cnaım
tünaydin papatyam a.s.
canim benim sen uzan biraz kendini iyi hissetmiyorsan kalkma biside yapma su ic bol bol
gunaydin kizlar...
hatunlar temmuzun 22 sindeyiz temmuz annelerinden dogum yapmayan 7 kisi kalmis baktiniz mi bilmiyorum ama cogu 38.haftasinda dogum yapmis sanirim bizde oyle olacagiz :)
zuzumm bitanem geçmiş olsun:teselli:
midedeki sorunlar bu aylarımızda normalmiş, kendini yormamaya bol bol dinlenmeye bak:teselli:
zilloş kızınada maşallah bu arada
kıs erkek çocuklar geç dogarmış ne erkeni
strawımberiimm saol canımmm...
ben zaten 35ten sonra heran tetikte olurum gibime gelio..inşallah o günlere geliriz hayırlısıyla....
evet canım ben eylül 15 den sonr her an dogurabilirim die düşüom 38.haftam
zuzucum geçmiş olsun tatlım sen handena bakma kafan yüksekte değil ayaklarının yüksekte olması lazım kendin yere uzan bi bel problemin yoksa ayaklarınıda koltuğa uzat çooookkk iyi gelio
hadi hayirlisi canim. eylule az kaldi:) temmuz bitiyor kaliyor agustos sonra eylul :) ayy sabirsizlanmaya basladim ..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
ya kıslar ben bişi dicem acaba şu ekim annelrinin içine doğum şekliyle ilgili bi konu mu açsak acabaaaaa, kim nasıl yapmak istiyo die; ben çok merak ediyorum daaaa :kedi:
:dilcikar:internette öle yasıo kısımmmmm:mymekasenin dedin tansiyıonu düşürmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?