2009 Ekim Anneleri

Selam kizlar sanirim dun sizi biraz meraklandirmisim...ogleden sonra giremedim foruma islerim vardi..simdi anlatayim..dun gittik biliyorsunuz karnim gecen aydan bu yana ani buyudugu icin doktorum acil ultrason randevusu vermisti genel inceleme icin...dun bebegin tum organlarini ve nasil calistiklarini inceledi olcumlerini yapti hersey cok iyi cok sukur yalniz biraz suyum fazlaymis..nefes almakta zorlanabilirsin dedi zaten zorlaniyorumda sizede soylemistim...kadin bakarken kilosu nasil dedim onemli olan organlari tammi kalbi atiyormu bunlara bakicaz dedi ve bana kilosunu soylemedi cadoloz yine ogrenemedim yaa((cok uzgunum......

MAŞALLAH MEHAYCIM olsun meleğin iyimiş benimkide söylemiyo kilosu byu önemli değil diyor ama ben çok merak ediyorum

bende çok fazla nefes darlıgı çekiom acaba suyummu fazla die bende dşünmüştüm aam doktorum öle biş demedi nefes darlıgı normal artık dahada artacak dedi

Merhabalarr
Kızlar bugün kontrol vardı. Benim durumumu yaşayan var mı merak ediyorumm..
26 +3 günlük olması gerek bebeğim 25 haftalık görünüyorr Doktor beslenmesiyle ilgili bir sorunu olabilir dedi ve aspirin verdi. gelişimi bir hafta geride yani Çok korktum yaa var mı bu konuyla ilgili bilgisi olannnn Bana bişeylerr yazınn lütfeeennnn(((

aman canım ne önemı var kılosunun çok şukur ıyı ya bebiş o yeter merakkettık senı gerçekten.

nasıl beslenmesiyle alalkalı kilosu falan mı azmış bebekler 1 hafta önden veye geriden takip edebilir bi süre önce bende de var dı o bence doktorun endişelendirmiş seni:1hug:

nuraelsousi (ayy ne zor ismin var kısaca nura diyimmi) profilime yazmışın, belki görmessin burayada yazim, özel mesajım sanaydı...

kuzumcum endişelenme öle önden geriden giden bebikler vardı hepsi düzelti endişelenme canım 1 hafta çok büyük bi mesafe degil normale döner beebgin canım

canım uzulme boyle seyler olabilio. benim bebegim basta 2 haftaya yakın onden giderken sonra tam haftasına dustu. daha sonraki randevumda ise haftasından 3 gun geride kalmıstı.en son gittigimde yine tam haftasında cıktı. beslenmene ozen goster bol bol meyve ye.soluna yat.fark edecek

yasemincim çok ayakta duruosan ondan olabilir ben ayakta durmadıgım halde her sabah bütün gece yürümüşüm gibi ayak tabanlarım agrıyarak uyanıom bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…