sana da tünaydınnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
olsun mehayım üzülme herşeyi normalmiş demekki maşallahhhhh ogluşunaaaaaaa
Selam kizlar sanirim dun sizi biraz meraklandirmisim...ogleden sonra giremedim foruma islerim vardi..simdi anlatayim..dun gittik biliyorsunuz karnim gecen aydan bu yana ani buyudugu icin doktorum acil ultrason randevusu vermisti genel inceleme icin...dun bebegin tum organlarini ve nasil calistiklarini inceledi olcumlerini yapti hersey cok iyi cok sukur yalniz biraz suyum fazlaymis..nefes almakta zorlanabilirsin dedi zaten zorlaniyorumda sizede soylemistim...kadin bakarken kilosu nasil dedim onemli olan organlari tammi kalbi atiyormu bunlara bakicaz dedi ve bana kilosunu soylemedi cadoloz yine ogrenemedim yaa((cok uzgunum......
Selam kizlar sanirim dun sizi biraz meraklandirmisim...ogleden sonra giremedim foruma islerim vardi..simdi anlatayim..dun gittik biliyorsunuz karnim gecen aydan bu yana ani buyudugu icin doktorum acil ultrason randevusu vermisti genel inceleme icin...dun bebegin tum organlarini ve nasil calistiklarini inceledi olcumlerini yapti hersey cok iyi cok sukur yalniz biraz suyum fazlaymis..nefes almakta zorlanabilirsin dedi zaten zorlaniyorumda sizede soylemistim...kadin bakarken kilosu nasil dedim onemli olan organlari tammi kalbi atiyormu bunlara bakicaz dedi ve bana kilosunu soylemedi cadoloz yine ogrenemedim yaa((cok uzgunum......[/QUOTE
ah garibim genemi ogrenemedin.neyse ki saglikli oldugunu biliyorsun cok sukur
arkadaslar kac haftada bir gisiyorsunuz konrtollere? ben 4 haftada birgidiyorum.
Merhabalarr
Kızlar bugün kontrol vardı. Benim durumumu yaşayan var mı merak ediyorumm..
26 +3 günlük olması gerek bebeğim 25 haftalık görünüyorr Doktor beslenmesiyle ilgili bir sorunu olabilir dedi ve aspirin verdi. gelişimi bir hafta geride yani Çok korktum yaa var mı bu konuyla ilgili bilgisi olannnn Bana bişeylerr yazınn lütfeeennnn(((
Mehaycım maşasllah oğluşuna
Merhabalarr
Kızlar bugün kontrol vardı. Benim durumumu yaşayan var mı merak ediyorumm..
26 +3 günlük olması gerek bebeğim 25 haftalık görünüyorr Doktor beslenmesiyle ilgili bir sorunu olabilir dedi ve aspirin verdi. gelişimi bir hafta geride yani Çok korktum yaa var mı bu konuyla ilgili bilgisi olannnn Bana bişeylerr yazınn lütfeeennnn(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?