merhaba kizlar nasilsiniz ?
Dün gece ruyamda dogurmusum ,oglum boyle beyaz tenli kumral tombis bir cocuktu cok guzelsin bebegim dedim , ama bebek beni emmiyordu sutum az dermisim azcik bari em diyorum ama cocuk benim sutumu almiyor istifar ediyor , acayip bir ruya ya bir adam yaklasiyor yanimda adam bacaklarima bakiyormus cok kizdim adami mahkemeye vermisim , sonra sormusum 2 yil cezasi var dediler cok az bu sapiga dedim kizmisim , sonra oglum yanimdan kayip oldu aldilar coke etkilendim kizlar uyandim anlamda veremedim ruyami yorumlayacak olan varmi ??????????'
saolasin canim...Mehaycım maşasllah oğluşuna
tabi oylede canim ben her ay gittigimde sizin gibi bakmiyorlar ultrasonda 2 yada 3 ayda bir bakiyorlar boyle acil bisey oldugunda bakiyorlar sadece birde.. en son kilosunu ogrendigimde 554 gr di insan merak ediyor bu ay 5 kilo almisim doktorum bebek almis olabilir demisti ama suyunda fazla olabilir demisti suyum fazlaymis eee peki bebek o beslenmismi yoksa kilolari sadece benmi almisim??hicbisey soylemedi kim isterki bebegi zayif olsun degilmi yinede cok sukur saglikliymis...aman canım ne önemı var kılosunun çok şukur ıyı ya bebiş o yeter merakkettık senı gerçekten.
Selam kizlar sanirim dun sizi biraz meraklandirmisim...ogleden sonra giremedim foruma islerim vardi..simdi anlatayim..dun gittik biliyorsunuz karnim gecen aydan bu yana ani buyudugu icin doktorum acil ultrason randevusu vermisti genel inceleme icin...dun bebegin tum organlarini ve nasil calistiklarini inceledi olcumlerini yapti hersey cok iyi cok sukur yalniz biraz suyum fazlaymis..nefes almakta zorlanabilirsin dedi zaten zorlaniyorumda sizede soylemistim...kadin bakarken kilosu nasil dedim onemli olan organlari tammi kalbi atiyormu bunlara bakicaz dedi ve bana kilosunu soylemedi cadoloz yine ogrenemedim yaa((cok uzgunum......[/QUOTE
ah garibim genemi ogrenemedin.neyse ki saglikli oldugunu biliyorsun cok sukur
arkadaslar kac haftada bir gisiyorsunuz konrtollere? ben 4 haftada birgidiyorum.
sorma canim ogrenemedim hicbisey soylemiyor burdaki doktorlar yaa(bende 4-5 haftada bir gidiyorum ama 50 60 gunde bir bakiyor ultrasonla bazende 3 ayi buluyor....
insallah hayirlara vesile olur handanim
olabilir canim suyun fazlaysada ani kilo almis olabilirsin sende..doktor ultrasonda gorebiliyor onu...senin kilolarinin nedenide o olabilir...bende çok fazla nefes darlıgı çekiom acaba suyummu fazla die bende dşünmüştüm aam doktorum öle biş demedi nefes darlıgı normal artık dahada artacak dedi
MAŞALLAH MEHAYCIM olsun meleğin iyimiş benimkide söylemiyo kilosu byu önemli değil diyor ama ben çok merak ediyorum
mehayim masalah annesi minigine önemli olanda saglikli gelismesi ALLAH im saglikli dogmasini nasip etsin
27yi doldurdumopuyorumnanaktan Saoll canım geçmişi okuyup geldim de.
Selduşcum doğum günün kutlu olsun. a.s.
En sevdiğim soru kaç oldun bakem kaydirigubbakcemile3
maasallah mehaycım bebişine ...saglıgı ii olsun da kilosunu boşver.zaten kötü bi durum olsa söylerlerdi demek ki ii maasallah bebşin.:lepi:Selam kizlar sanirim dun sizi biraz meraklandirmisim...ogleden sonra giremedim foruma islerim vardi..simdi anlatayim..dun gittik biliyorsunuz karnim gecen aydan bu yana ani buyudugu icin doktorum acil ultrason randevusu vermisti genel inceleme icin...dun bebegin tum organlarini ve nasil calistiklarini inceledi olcumlerini yapti hersey cok iyi cok sukur yalniz biraz suyum fazlaymis..nefes almakta zorlanabilirsin dedi zaten zorlaniyorumda sizede soylemistim...kadin bakarken kilosu nasil dedim onemli olan organlari tammi kalbi atiyormu bunlara bakicaz dedi ve bana kilosunu soylemedi cadoloz yine ogrenemedim yaa((cok uzgunum......
Dün gece ruyamda dogurmusum ,oglum boyle beyaz tenli kumral tombis bir cocuktu cok guzelsin bebegim dedim , ama bebek beni emmiyordu sutum az dermisim azcik bari em diyorum ama cocuk benim sutumu almiyor istifar ediyor , acayip bir ruya ya bir adam yaklasiyor yanimda adam bacaklarima bakiyormus cok kizdim adami mahkemeye vermisim , sonra sormusum 2 yil cezasi var dediler cok az bu sapiga dedim kizmisim , sonra oglum yanimdan kayip oldu aldilar coke etkilendim kizlar uyandim anlamda veremedim ruyami yorumlayacak olan varmi ??????????'
mehaycimmmmmmmmmmmm ujgellldiiiin masallah bebisine canimmm
benim doktorda demiyo duvara bakiyo orda takvim gibi bisi var asa yukari felan diyo uyus oluyorum valla seni cok iyi anliyom boyunu bile demiyo(
ilkayim bende acip rüyalar görüyom hayirlara vesile olur ins.
CNM BENCE Bİ YERİN AÇIKTA KALMIL YORUMLANACAK Bİ YANI VAR MI KSS BU RÜYANIN :roflol::roflol::roflol:
:çok üzgünüm: valla canim bu kadar yemeye nasil kilo aliyorsun anlamiyorum aralarda kalorili biseylerde yemiyorsunki sen...insallah bu ay 2 den fazla almazsin...ama öle bişe demedi mehaycım demekki suyum fazla diil o zaman öle olsa sölemezmi yani,bahanem yok aldım işte kilo
27yi doldurdum(((((
maasallah mehaycım bebişine ...saglıgı ii olsun da kilosunu boşver.zaten kötü bi durum olsa söylerlerdi demek ki ii maasallah bebşin.:lepi:
takma böle rüyalara kuzum ben de sürekli acaip rüyalar görüyorum ama olurmus hamilelerde normalmiş.etkilenmemeye calis:))))
ay kıslar biz yurtdışında yaşasak çatlardık sanırım allah size sabır versn:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?