ne acidan catlardik dedin anlamadim, bebegin gelisimiyle ilgili bilgi vermediklerindenmi?
mehayin kismeti oylemis. bende yurt disindayim ama her seyi catir catir soruyorum. her aklima takilandada telefon ediyorum. sekreter kiz artik hemen sesimden taniyor beni ve bana dediki en cok arayan hasta sensin baskalari aramiyor. galiba biz turkler biraz detayciyiz yada pimpirikliyiz:kedi:
:)))))))))) anlamadim kiz ne demek istedin
Imageshack - ginatricotanncharlottetq.jpg
bu 120 lik olan
http://img229.imageshack.us/img229/5295/beik.jpg
bu da 200 olan..
bu arad resimler pratik ev.com alıntırdır.
seldus ikiside guzel canim ama bunlar portatif yatak oluyor degilmi ? bunlari ne kadar kullabilirsin 1 yasina kadar falan mi yoksa , cunku burda boyle yataklar sadece tatil icin aliniyor , kullanim ozellginden pek biilgim yok
Maşallah canım nice yaşlara... Ben de bu sene 27yi doldurdum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile527yi doldurdum(((((
merhaba kizlar nasilsiniz ?
Dün gece ruyamda dogurmusum ,oglum boyle beyaz tenli kumral tombis bir cocuktu cok guzelsin bebegim dedim , ama bebek beni emmiyordu sutum az dermisim azcik bari em diyorum ama cocuk benim sutumu almiyor istifar ediyor , acayip bir ruya ya bir adam yaklasiyor yanimda adam bacaklarima bakiyormus cok kizdim adami mahkemeye vermisim , sonra sormusum 2 yil cezasi var dediler cok az bu sapiga dedim kizmisim , sonra oglum yanimdan kayip oldu aldilar coke etkilendim kizlar uyandim anlamda veremedim ruyami yorumlayacak olan varmi ??????????'
Selam kizlar sanirim dun sizi biraz meraklandirmisim...ogleden sonra giremedim foruma islerim vardi..simdi anlatayim..dun gittik biliyorsunuz karnim gecen aydan bu yana ani buyudugu icin doktorum acil ultrason randevusu vermisti genel inceleme icin...dun bebegin tum organlarini ve nasil calistiklarini inceledi olcumlerini yapti hersey cok iyi cok sukur yalniz biraz suyum fazlaymis..nefes almakta zorlanabilirsin dedi zaten zorlaniyorumda sizede soylemistim...kadin bakarken kilosu nasil dedim onemli olan organlari tammi kalbi atiyormu bunlara bakicaz dedi ve bana kilosunu soylemedi cadoloz yine ogrenemedim yaa((cok uzgunum......
Maşallah canım nice yaşlara... Ben de bu sene 27yi doldurdum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
Allah hayırlara çıkarsın canım, :Saruboceq: ama bebekle ilgili kaygıların bu aydan sonra artması normal. O yüzden herkes bbenzer rüyalar görüyo sanırsam. Çok üzerinde durmamak lasm ama, insan etkileniyo ister istemez zemuszemus
Mehaycım sevindim bebeğinin iyi olmasına, suyunun çok olması ben de iyi bişey diye biliyorum. Önemli olan herşeyin yolunda olması tabiii.
Peki şu bayılma olayını konuştun mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?