hergun yapan yok canim yanlis anlasilma oldu sanirim:roflol: ben 6 senelik evliyim....
insallah canimmmŞeniz
valla benim suyum cok ciktigi icin azalt dedi doktor bende bu aralar gunde 4 litre iciyordum hemen hemen ama susadikca ictigim su miktariydi bu simdi susayinca biraz bekliycem sanirim dusundumde suyum dahada artarsa bebek bir taraftan buyuyor su artiyor bu karin catlar ortadan ikiye...su anda bile bazen catlayacak gibi hissediyorum kendimi nefes alamiyorum....sen doktoruna sor bir bakalim 4 litre su icin ne diyecek..fazla diyecekmi yoksa azalmi diyecek??
kıslar bu hergün ve gün aşırı yapanlar yeni evli galibaa ehehhehehehhehheheheh
onlara kalsa doguma girmeden bir kere daha sanslarini denemek isterler ..oyle bir sanslari olsa tabi-tatlicadiarzu-
kizlar kac senelik evlisiniz????ben 6 senelik evliyim...
yok nan ben diilim ela onunda göbükü büyük:roflol:
nası nannn sen demedin mi enson pazar yedik dünde yicektik te stop demişsiniz beni yalancı çıkarmayın leynnnnnn
:kedi::kedizaman fatoşla aynıyız yani.. izin versem her akşam olacak şimdilerde gün aşırı oluyor.. bizde bu şekilde kısıtladık..:kedi::kedi:
bende gunde 1 kereye indirdim ela:roflol:
iyi listeye senide ekliyeyim o zamankaydirigubbakcemile3
ne var bu kadar sasacak canim gayet normal-tatlicadiarzu-
bizimde evlilikte 4 senemiz bitti:asigim:8,5 yıldır birlikteyiz
kis handan arkadaslarin demiyormu ne yaziyorsun boyle sabahtan beri neye guluyorsun falan diye????isin gayet rahat sanirim...ne yapiyorsun sen orda??
bizimde evlilikte 4 senemiz bitti:asigim:8,5 yıldır birlikteyiz
kuduruklar coşmuş yine..nbr kuzular..
4 seneyi gecmis daha yenimi bebek yapmayi dusundunuz handan istemedinizmi oncesinde yani??
her anlamda elam :kedi:
ben hanımefendili kişiliğimi bozmuyorum we bu konulara girmiyorum zemuszemus naniknanikhoşgeldin zuzum senide çoşturalım senden ne haber kaç günde bir haaa:roflol::roflol::roflol::roflol:naniknaniklülülülülülülülülülülülü
iyidir kuzu senden naber..opuyorumnanaktan
zuzu sorma ne cosma ama delikafadulden
anam yok hergun yok haftada 2-3 yok gun asırı yuhhhhh kaydirigubbakcemile3
zuzum bu azgın karıların içinde kaldım kurtar beniikaydirigubbakcemile3
ohaaa nan evlenmeden öncee yanii şeymiii:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?