2009 Ekim Anneleri

kis handan arkadaslarin demiyormu ne yaziyorsun boyle sabahtan beri neye guluyorsun falan diye????isin gayet rahat sanirim...ne yapiyorsun sen orda??

anacim gunde 4 litre suyu nasil icionuz bobrekleriniz ne alemde?onca suyu icince yemege nasil yer kaliyor?

11 yıldır birlikteyiz tabi arada ufak tefek ayrılıklar var kasımda 2. yılımız bitecek. en taze gelin benim galiba

yok nan ben diilim ela onunda göbükü büyük:roflol:

:dilcikar:

nası nannn sen demedin mi enson pazar yedik dünde yicektik te stop demişsiniz beni yalancı çıkarmayın leynnnnnn

kızım dandanla aynı günde deprem yaratmışız biz stop diyen o ama bundan sonra yok diyen bendimsırnaşık şey

:kedi::kedizaman fatoşla aynıyız yani.. izin versem her akşam olacak şimdilerde gün aşırı oluyor.. bizde bu şekilde kısıtladık..:kedi::kedi:

maşallah ne diyimlülülülülülü

bende gunde 1 kereye indirdim ela:roflol:

iyi listeye senide ekliyeyim o zamankaydirigubbakcemile3

ne var bu kadar sasacak canim gayet normal-tatlicadiarzu-

ayy yazık adamcığaza bari 2ye çıkar nan gündesırnaşık şey

bizimde evlilikte 4 senemiz bitti:asigim:8,5 yıldır birlikteyiz

8,5 senedir birlikteyiz derken çok avrupai olmuş her anlamdamı:icecream:

kis handan arkadaslarin demiyormu ne yaziyorsun boyle sabahtan beri neye guluyorsun falan diye????isin gayet rahat sanirim...ne yapiyorsun sen orda??

yok canım ya içimden güülüom ben gayet ciddi duruom dışardankaydirigubbakcemile3 bi yandan fatura işliom bi yandan size yazıom telle konuşuom halimi görsen bu kız nası yapıo bunları bize nası yazıo dersinkaydirigubbakcemile3 muhasebe bölümündeyim canım

hoşgeldin zuzum senide çoşturalım senden ne haber kaç günde bir haaa:roflol::roflol::roflol::roflol:naniknaniklülülülülülülülülülülülü
ben hanımefendili kişiliğimi bozmuyorum we bu konulara girmiyorum zemuszemus naniknanik
iyidir kuzu senden naber..opuyorumnanaktan

ii cücümmmm

zuzu sorma ne cosma ama delikafadulden
anam yok hergun yok haftada 2-3 yok gun asırı yuhhhhh kaydirigubbakcemile3

ayıp ayıpp

handancım benim kocişe kalsa hiç coçuk istemiyor walla..
ben kocişimi oyuna getirdim ilaç içiyorum dedim sen korunma dedim ..
oda korunmadı ..
ve şuan bir melek bekliyoruz ..((kociş ilk zamanlar şaşaırmıştı sen korunuyorsun nasıl oldu bu bebek diye..))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…