zuzum bu azgın karıların içinde kaldım kurtar beniikaydirigubbakcemile3
ohaaa nan evlenmeden öncee yanii şeymiii:1shok:
canim susuyorum ne yapayim iciyorum valla....ama yemege yer kaliyormu hayir SIKISTIRIYORUZ onlarida oyle ite kaka iste...:roflol:anacim gunde 4 litre suyu nasil icionuz bobrekleriniz ne alemde?onca suyu icince yemege nasil yer kaliyor?
canim senindemi tedaviyle olmustu istemedinmi yoksa??canım ben 6 senelik evliyim..
aynen katılıyorum canım
6 senelik evliyim canım
evet cok havali yazmis dimi...:dilcikar:4 senelik olan birliktelikleri ne asamadaymis acaba:jeyyar::dilcikar:
kızım dandanla aynı günde deprem yaratmışız biz stop diyen o ama bundan sonra yok diyen bendimsırnaşık şey
maşallah ne diyimlülülülülülü
ayy yazık adamcığaza bari 2ye çıkar nan gündesırnaşık şey
8,5 senedir birlikteyiz derken çok avrupai olmuş her anlamdamı:icecream:
yok canım ya içimden güülüom ben gayet ciddi duruom dışardankaydirigubbakcemile3 bi yandan fatura işliom bi yandan size yazıom telle konuşuom halimi görsen bu kız nası yapıo bunları bize nası yazıo dersinkaydirigubbakcemile3 muhasebe bölümündeyim canım
efett:kedi: nie o kadar şaşırdın kısım çokmu anormal:dilcikar:
yok canım ya içimden güülüom ben gayet ciddi duruom dışardankaydirigubbakcemile3 bi yandan fatura işliom bi yandan size yazıom telle konuşuom halimi görsen bu kız nası yapıo bunları bize nası yazıo dersinkaydirigubbakcemile3 muhasebe bölümündeyim canım
handancım benim kocişe kalsa hiç coçuk istemiyor walla..
ben kocişimi oyuna getirdim ilaç içiyorum dedim sen korunma dedim ..
oda korunmadı ..
ve şuan bir melek bekliyoruz ..((kociş ilk zamanlar şaşaırmıştı sen korunuyorsun nasıl oldu bu bebek diye..))
walla evlenmeden önce şey etmek bana terss:roflol:
yettim canımm..okuma sen onnarın yasdıklarını uyma onlara kaydirigubbakcemile3
dimi ama evlenmeden once etmis yetmemis evlenmis hala ediyorsırnaşık şey:roflol::roflol:
ne fenasın kıs:))
zor anam zor çok zor sonrada evde ölü gibi yatıom ama yorgunluktan:bbo:valla isin zor o zamankaydirigubbakcemile3hata yapmiyorsun iyiki fatura islerken...senin isinde zor valla hem bize laf yetistir hem oraya bak...kafamçokkarıştı
sana herşey ters kısım ohh ii kide yapmışımkaydirigubbakcemile3walla evlenmeden önce şey etmek bana terss:roflol:
nann dandan korkarım ki benim kızda muhasebeci olacak fatura keserken yazıcının sesine bi oynuyo bi oynuyo sorma. bende senle aynı durumdayım cnmm. bi yandan faturalar bi yandan kadınlar kulübü telefonlar derken akşamı ediyoz işte netçen.
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyayyy sorma ne kıymetli kutusu varmışş:roflol:
ne yapim anacım adam istemiyor du ben de biraz işini kolaylaştırdım zaten olcaktı 2-3 sene öne çekmiş oldum ben 6 senelik evliyim kocacaım bebek istemiyordu..
walla evlenmeden önce şey etmek bana terss:roflol:
ne fenasın kıs:))
kıs elif nie istemiomuş kocan eferin ii etmişsin bravoopuyorumnanaktan
al bendende okadar. hatta bu tur seyleri duyunca icin icin uzuluyorum ben :1no2:
neye üzülüosun acaba ? kimse için üzülmene gerek yok herkes kendine yaşar
al bendende okadar. hatta bu tur seyleri duyunca icin icin uzuluyorum ben :1no2:
neye üzülüosun acaba ? kimse için üzülmene gerek yok herkes kendine yaşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?