2009 Ekim Anneleri

anacim gunde 4 litre suyu nasil icionuz bobrekleriniz ne alemde?onca suyu icince yemege nasil yer kaliyor?
canim susuyorum ne yapayim iciyorum valla....ama yemege yer kaliyormu hayir SIKISTIRIYORUZ onlarida oyle ite kaka iste...:roflol:
canım ben 6 senelik evliyim..

aynen katılıyorum canım

6 senelik evliyim canım
canim senindemi tedaviyle olmustu istemedinmi yoksa??
evet cok havali yazmis dimi...:dilcikar:4 senelik olan birliktelikleri ne asamadaymis acaba:jeyyar:

valla isin zor o zamankaydirigubbakcemile3hata yapmiyorsun iyiki fatura islerken...senin isinde zor valla hem bize laf yetistir hem oraya bak...kafamçokkarıştı

nann dandan korkarım ki benim kızda muhasebeci olacak fatura keserken yazıcının sesine bi oynuyo bi oynuyo sorma. bende senle aynı durumdayım cnmm. bi yandan faturalar bi yandan kadınlar kulübü telefonlar derken akşamı ediyoz işte netçen.

ne fenasın kıs:))

valla isin zor o zamankaydirigubbakcemile3hata yapmiyorsun iyiki fatura islerken...senin isinde zor valla hem bize laf yetistir hem oraya bak...kafamçokkarıştı
zor anam zor çok zor sonrada evde ölü gibi yatıom ama yorgunluktan:bbo:
walla evlenmeden önce şey etmek bana terss:roflol:
sana herşey ters kısım ohh ii kide yapmışımkaydirigubbakcemile3

ahh ahh aynıyız canım akşamları çok yogun oluyorum ama bitiom resmen:bbo:

ayyy sorma ne kıymetli kutusu varmışş:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ne yapim anacım adam istemiyor du ben de biraz işini kolaylaştırdım zaten olcaktı 2-3 sene öne çekmiş oldum ben 6 senelik evliyim kocacaım bebek istemiyordu..

iyi etmissin valla bende olsam daha fazla beklemez aynisini yapardim...a.s

bencede evlenmeden aslaaaaaaaaaaaaaaa handancım sen yapmışsın ama savunma be güzzelim :1no2: çünkü gerçekten iyi bişey değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…