delikafaduldenbendende vazgçemedi kocm mehay aşkolsun
elam siz hala fimlerdeki gibimi yapıınuz nan o göbekle seesmi yapıon bide:roflol:
Mehaycım vazgeçilmeyen kadınların başında bence fatoş var, garibim onlarda azaltımışlar 2-3 günde bire indirmişler:roflol:
handan mı(( vay karıya bak onun göbeğinin neden bu kadar büyük olduğu şimdi anlaşılıyo.:roflol::roflol::roflol:
yok nan ben diilim ela onunda göbükü büyük:roflol:
Mehaycım vazgeçilmeyen kadınların başında bence fatoş var, garibim onlarda azaltımışlar 2-3 günde bire indirmişler:roflol:
bende gunde 1 kereye indirdim ela:roflol:Mehaycım vazgeçilmeyen kadınların başında bence fatoş var, garibim onlarda azaltımışlar 2-3 günde bire indirmişler:roflol:
iyi listeye senide ekliyeyim o zamankaydirigubbakcemile3delikafaduldenbendende vazgçemedi kocm mehay aşkolsun
elam siz hala fimlerdeki gibimi yapıınuz nan o göbekle seesmi yapıon bide:roflol:
2-3 günde birmi?:1shok::1shok::1shok::1shok:
:kedi::kedizaman fatoşla aynıyız yani.. izin versem her akşam olacak şimdilerde gün aşırı oluyor.. bizde bu şekilde kısıtladık..:kedi::kedi:
nası nannn sen demedin mi enson pazar yedik dünde yicektik te stop demişsiniz beni yalancı çıkarmayın leynnnnnn
bikmak bilmiyorlar canim ne kadar kisitlarsak kisitlayalim oluyor yine....dedigin gibi 2-3 gun kisitlanabiliyor ancak hehehehehe
kızlar mehay günde 1 kereye indirmiş yazık kocişine nasıl dayanıyo adamcağız o kadar ya :roflol:
anam bu mehayda gizli iş pişirenlerden çıktı ben bitek fatoş öle sanırodumdelikafadulden
delikafaduldenbendende vazgçemedi kocm mehay aşkolsun
kıslar bu hergün ve gün aşırı yapanlar yeni evli galibaa ehehhehehehhehheheheh
aynen canım
YAKALADIN MI AFFETMEK YOK
der gibi...
kizlar kac senelik evlisiniz????ben 6 senelik evliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?