2009 Ekim Anneleri

selam kızlar..
banada doktorum cinsellikle ilgili birşey demedi cuma günü gitcem..:kedi: yasaklamaz herhalde cumartesi günü tatile çıkıcaz yok desede zaptedemem kocişi.. bizim eksiden neyse şimdide yok kısıtlama yok yane...:kedi::kedi:

ELAYA BAK A PAZAR GÜNÜ SONDU DİYOOO KIZIM BİZDE 7 AYDIR YOK BORU MUU KOSKOCA 7 AY kaydirigubbakcemile3

ajkımm bizdede 6. aya kadar tık yoktuu hatta bana burdaki gacılar abaza ünvanını bile verdiydikaydirigubbakcemile3 son 1 ayda 3 kez oldu o gadar dahada doğumdan sonraya kadar yok iştee:dilcikar:

bana bisey demedi doktor bende esime tamam yeter buraya kadar artik 7 aylik oldu deyince doktor bisey demedi diyor...sor o zaman diyorum utaniyormus:kedi:

24.haftaya kadar bize cinsellik serbest diodu hep.ama biz yinede korkuoduk.hamile kaldıgımdan beri toplamda 3 kere anca olmustur yerimseniben
zaten 24 te de artık yok dedi ki bi problem yoktu yani plesentada falan

biz istikrarli bir sekilde ilerliyoruz o zaman .....:roflol:

yaaaaaaaa kızlar abartmayın bence de adamlar bunalmasın dr son iki haftaya kadar olabilir diyo erken doğum riski yokmuş ayrıca anneye psikolojik açıdan iyi geliyomuş bu koca göbekle bile vazgeçilmezim diye anladınız mı????

alsam mıki dedim ama cumaya kadar bekliyim panik oldum şimdik geçendede benim kocik girmiştide denize :kedi:

bence doktora sormadan ilaç kullanmayerimseniben

olsun kızım sessiz filmmi çekiyonuz bize tersssırnaşık şey
banyosu falan derken bariz çıkıyo ortayaakaydirigubbakcemile3
bencede sen bu yıldırma politikasını düşün ama sadece taklit yapınn:roflol:

bebeklerin kıyafetlerini neyle yıkadınız? ben hacısakir toz aldım.yumusatıcı zararlıymıs kullanmıcam. 30 derecede yıkasam yeter zannımcaCADIARZU

cnm ben roxy sabun tozu ve dalinin yumuşatıcıyla yıkadım misss gibi olduopuyorumnanaktan

onu diyen ela değildi cnm handandı:roflol:

bendim yafrumm benlülülülülülü

aynen öyle canım ama sadce ben varım galiba..kısıtlaması olmayan...
ama ne yapim kociş istiyor bende melül melül bakınca dayanamıyom.. onu üzmeye..

evet cok dogru..demekki burda topu topu 3 vazgecilmez kadin var...:lepi:ben tahammm cadyelifsırnaşık şey digerlerinden vazgecmis kocalari:roflol:

aynen öyle canım ama sadce ben varım galiba..kısıtlaması olmayan...
ama ne yapim kociş istiyor bende melül melül bakınca dayanamıyom.. onu üzmeye..

zaten basimiza ne geliyorsa su melul melul bakma olayi yuzunden geliyor:roflol: banada kisitlama yapmadi doktor...ama ben elimden geldigince kisitlamaya calisiyorum en aza indiriyorum yani...

ela neler ayirdin dogum valizina koymak icin soylesene ne ve kacar tane koydun kendininkileride yaz....

kendim için henüz bişey koymadım çünkü eksiğim bi benimkiler kaldı...
kızım içinse; 2 tk. hastane çıkışı, 1 takım komple iç zıbın setii, 3 tane çıtçıtlı badi, bi tane ayajklı pijama takımı, 6 adet ağız ve ter silme mendili, 2 tane önlük, 3 adet çorap aklıma gelenler bunlar cnm...

anladim canim bende hazir edeyim o zaman yoksa kocis bakmadan doldurur valize o anda bebege 9 6 ayliklari falan koyar kaybolur icinde bebisim....:roflol:

Mehaycım vazgeçilmeyen kadınların başında bence fatoş var, garibim onlarda azaltımışlar 2-3 günde bire indirmişler:roflol:

delikafaduldenbendende vazgçemedi kocm mehay aşkolsun

elam siz hala fimlerdeki gibimi yapıınuz nan o göbekle seesmi yapıon bide:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…