2009 Ekim Anneleri

tamam tatlımda bu foruma herkes bakıyoo üye olanda olmayanda tabiki bizi ilgilendirmezz ama bende fikrimi söledim herkes kendine yaşar tatlım inş. handancığımızı gücendirmemişizdir:teselli:

tahamm allah aşkına hergün yaptımızı ulu orta sölerken kimse bakmıyomu forumaa, neyse benim sinirlerim çoık bozuldu ve handanıda tabiki gücendirdik...
sende dahil olmaz üzere muhabbet gayet güzel giderken, muhabbete hiçbişekilde yorum yapmadan direk öle ciddi bi yorum yapan kişi çıkınca işin tadı kaçıyo...

burda amac bilgilerimizi paylasmak sohbet etmek vs.. birlikte herseyi yasamak..gün gün hafta hafta ay ay. sonucta kimsenin gercek adi yada soyadi yada resmi yada adresi yazmiyor. o yüzden isteyen istedigi konuyu acip istedigini söyler. bu kimseyi ilgilendirmez. ve ayriyetten burda arkadasliklar sakalari kaldiriyor ve ciddiye dönüsmüyor. burda herkes birbirini biliyor. ama nurdur tahamdir yeni görüyorum zaten resmen arkadasimizi üzüp sinirlerini gerdiler.

ya kıslarr niye benim üstüme kaldı anlamadım inanın çok üzüldümmm ben ablası olarak gördüm kendimi ya valla çookkk moralim bozulduu

nbr kıslaaaaaarrrrrrrrrr çakma kasım hakiki ekim anası geldi nasısınız bakemmm

keske konu hakkinda yorum yapmasaydin....:1no2:

valla ben handanın gönlünü alacaktım ama fatoş gerdi ortalığı yeni geldik diye düşman mı bildiniz ben zaten sizi takip ediyodum ama bir türlü konulara dahil olamamıştım buradaki arkadaşlıklar samimi gelmişti bana ama valla çok moralim bozuldu handanın üzülmesi daha çok moralimi bozdu tamam kızlar istemiyosanız bidaha gelmem topiğinize ya acayip sinirlerim bozuldu bütün vücudum titriyo karnıma kasılmalar geldi

fatoş handanın görceni sanmıyorum bende özel mesaj attım ama posta kutusu doluymuş eski mesajlarını silmesi gerekiyomuş...
Handan şeye gelsende konuşsak...

ujjjgeldinde o nasil oluyo erken dogummu a.s.

yok gı allah korusun hem erken doğum olsa aynı nerden blecem :roflol::roflol:

usg de doğum kasım cıkıodu ilk baslar simdi ekimde o bakımdan sata görede ekimdei ama usg hep farklı diodu :lepi:

cok cakalsin sen, birak kizim fatos gerdi ayaklarini herkes gördü yaptigin yorumu o ne be sen yapmis olabilrsin ama savunma felan sanane ya sananee birak bu isleri. banane ister gel ister gelme babamin topigi degil. benle muhattap olma yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…