valla ben handanın gönlünü alacaktım ama fatoş gerdi ortalığı yeni geldik diye düşman mı bildiniz ben zaten sizi takip ediyodum ama bir türlü konulara dahil olamamıştım buradaki arkadaşlıklar samimi gelmişti bana ama valla çok moralim bozuldu handanın üzülmesi daha çok moralimi bozdu tamam kızlar istemiyosanız bidaha gelmem topiğinize ya acayip sinirlerim bozuldu bütün vücudum titriyo karnıma kasılmalar geldi
cok cakalsin sen, birak kizim fatos gerdi ayaklarini herkes gördü yaptigin yorumu o ne be sen yapmis olabilrsin ama savunma felan sanane ya sananee birak bu isleri. banane ister gel ister gelme babamin topigi degil. benle muhattap olma yeter.
laz fato sana bisey sordum??
cok cakalsin sen, birak kizim fatos gerdi ayaklarini herkes gördü yaptigin yorumu o ne be sen yapmis olabilrsin ama savunma felan sanane ya sananee birak bu isleri. banane ister gel ister gelme babamin topigi degil. benle muhattap olma yeter.
gııııııııııı nolduuuuuuuuuuuuuuu tırstımmmmmmmmm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tahammm cim burasi kimsenin topigi degil..kimsenin kimseyi istememe gibi bir altarnatifi olamaz biz sana artik gelme demedik sadece kimse kimseyi uzmesin istedik...seninde uzulmeni istemeyiz tabi handanda anlayisli kin tutmayan biridir ozur dilersen kabul eder ve ortada sorun kalmaz senle ilgili...fatosunda tepkisi sadece sana degildi o konuda yorum yapan herkeseydi ayri ayri cevap verdi zaten...kisisel olarak algilama lutfen...a.s.
farkındaysan senin yazdıklarına cevap bile yazmadım seninle muhattap olmamak için
msn cnm...
rabbim zamaninda dogum nasip eder insallah canimhosgeldin aramiza mucuxxx
mehayim yooo tam ona ve öbürüneydi. baska kimseye.
inan cok mutlu olurum merci
kizlar benide araniza alinnnnn
rabbim zamaninda dogum nasip eder insallah canimhosgeldin aramiza mucuxxx
mehayim yooo tam ona ve öbürüneydi. baska kimseye.
inan cok mutlu olurum merci
hosgeldin aramiza canima.s.kizlar benide araniza alinnnnn
mehayim sen fransanin neresindensin
aldik bile a.s.:jeyyar: geeel
kizlar benide araniza alinnnnn
sagol canim hosbuldukgel canım ne demek gel..
hoş geldin...
hosgeldin aramiza canima.s.
saint etienne banami gelcen oturmaya??-tatlicadiarzu-
gel gel elmali kurabiye yaptim cayda yaparim..yerukcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?