2009 Ekim Anneleri

gııııııııııı nolduuuuuuuuuuuuuuu tırstımmmmmmmmm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tahammm cim burasi kimsenin topigi degil..kimsenin kimseyi istememe gibi bir altarnatifi olamaz biz sana artik gelme demedik sadece kimse kimseyi uzmesin istedik...seninde uzulmeni istemeyiz tabi handanda anlayisli kin tutmayan biridir ozur dilersen kabul eder ve ortada sorun kalmaz senle ilgili...fatosunda tepkisi sadece sana degildi o konuda yorum yapan herkeseydi ayri ayri cevap verdi zaten...kisisel olarak algilama lutfen...a.s.

cok cakalsin sen, birak kizim fatos gerdi ayaklarini herkes gördü yaptigin yorumu o ne be sen yapmis olabilrsin ama savunma felan sanane ya sananee birak bu isleri. banane ister gel ister gelme babamin topigi degil. benle muhattap olma yeter.

farkındaysan senin yazdıklarına cevap bile yazmadım seninle muhattap olmamak için

cok cakalsin sen, birak kizim fatos gerdi ayaklarini herkes gördü yaptigin yorumu o ne be sen yapmis olabilrsin ama savunma felan sanane ya sananee birak bu isleri. banane ister gel ister gelme babamin topigi degil. benle muhattap olma yeter.

fatoscum sakin ol konu uzamasin tartismadan dolayi banlanabilirsin.....

gııııııııııı nolduuuuuuuuuuuuuuu tırstımmmmmmmmm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

rabbim zamaninda dogum nasip eder insallah canimhosgeldin aramiza mucuxxx

mehayim yooo tam ona ve öbürüneydi. baska kimseye.

farkındaysan senin yazdıklarına cevap bile yazmadım seninle muhattap olmamak için

inan cok mutlu olurum merci

yorum yaparken kurduğumuz cümleleri iyi seçmeliyiz ..
burada kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok
lütfen kızlar..
boşu boşuna handanıda üzdünüz zaten..

anladim canimda yani kisisel bir sorunun yok o kisilerle onu soylemek istedim yani sadece o konuyla ilgili sinirlendin yani....

hımm..ortalık karışmış..hiç te iyi olmamış..bizim buraya asıl gelme amacımız karnımızdaki bebekler..bukadar hatun biarada olunca muhabbet geyiğe de sarıyo zaman zaman belaltı da oluyo ama bunca aydır yapmaya çalıştığımız we yapmamız gereken tek şeyin bildiklerimizi paylaşmak,birbirimize destek wermek olduğunu düşünüyorum..gün içinde yaklaşık 15 kişi online oluo aynı anda topicte..15 farklı hayat,15 farklı kültür,15 ayrı birey..kimsenin kimsenin özeline girme we hatta eleştirme hakkı olmadığını düşünüyorum..espri yaparken karşımızdakini nekadar tanıdığımızı da hesaba katmak gerekiyo..birbirimizi hiç olmıycak şeylerle üzmenin kimseye faydası yok,heleki morale ihtiyacımız olan şu günlerde..ayrıca topicin yenisi eskisi diye bişiy yok.kimsenin kimseyi istemediği de yok..bu genel bi topic dileyen gelir bizimle sohbet eder dileyen gider,ama biz 6 aydır konuşuyoruz diye 1-2 aydır hatta 1-2 gündür buraya takılanları dışlıycak değiliz,hiç yapmadık yapmayız...ama konu nerden nereye geldi,aranızda yaptığınız haftada 3-5 geyiği başkalarının kişisel tercihlerini özellerini eleştirme boyutuna geldi ki bunun yeri değil..kimsenin hakkı da değil...lütfen yapmayın böyle,ağzımızın tadı bozulmasın...bunca aydır kardeş olduk burda,üzmiyelim birbirimizi...

ps: dikkatinizi çekerim..zuzuu siyah yazdı..nekadar canımın sıkıldıını anlayın artık burdan..

merci cnm cümlemize hayırlı doğumlar nasipetsin allahım:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…